Zöldtea, immunerősítők

  Webáruház » Gyógytea »
Apotheke homoktövis tea
Kiszerelés: 20 filter     Mennyiség: 30 gramm
629 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A homoktövis és a csipkebogyó rendkívül magas C-vitamin tartalma immunerősítő, egészségvéédő hatású, segít legyőzni a baktériumokat, vírusokat, betegségek alatt való fogyasztásával a nátha, megfázás gyorsabb és enyhébb lefolyású. Termék részletes jellemzői »
Ganoderma immunerősítő tea granulátum
Mennyiség: 200 gramm
975 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Kelet-Ázsiában a népi gyógyászatban a pecsétviaszgomba neve ling zhi, vagyis a halhatatlanság növénye. Kínai és japán természetgyógyászok ma is a leghatásosabb erősítőnek tartják. Javasolják álmatlanság ellen, betegségek után jelentkező étvágytalanság és erőtlenség kezelésére, magas vérnyomásra és a koleszterinszint beállítására. Japánban hivatalosan regisztrált rákellenes szer, tumorcsökkentő és immunrendszer erősítő hatásánál fogva. Termék részletes jellemzői »
Ganoderma instant tea Big Star
Kiszerelés: 30 db    
965 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Kelet-Ázsiában a népi gyógyászatban a pecsétviaszgomba neve ling zhi, vagyis a halhatatlanság növénye. Kínai és japán természetgyógyászok ma is a leghatásosabb erősítőnek tartják. Javasolják álmatlanság ellen, betegségek után jelentkező étvágytalanság és erőtlenség kezelésére, magas vérnyomásra és a koleszterinszint beállítására. Japánban hivatalosan regisztrált rákellenes szer, tumorcsökkentő és immunrendszer erősítő hatásánál fogva.  Termék részletes jellemzői »