China Pai mu Tan
Mennyiség: 50 gramm
Megtakarítás: 104 Ft
10 %
1 040 Ft
936 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az egyik legismertebb fehér tea, a kínai Fujian tartomány ültetvényeiről származik. A leveleket és rügyeket a napon szárítják, szellőztetik. A fehér teában nagyon kevés a csersav, emiatt kíméletes a gyomorhoz. Íze lágy, édeskés, Termék részletes jellemzői »
Mennyei béke kertje - fehér tea
Mennyiség: 50 gramm
Megtakarítás: 49 Ft
5 %
990 Ft
941 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A fehér tea és a gyümölcsök nagyszerű összhangja érezhető ebben a teában. Harmonikus íz, különleges aroma.  Termék részletes jellemzői »
Tibetiek titka natúr fehér tea
Mennyiség: 50 gramm
Megtakarítás: 101 Ft
10 %
1 010 Ft
909 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Elegáns, különleges fehér tea keverék,  mely a gyümölcsök aromájával bódítóan illatos italt eredményez. Termék részletes jellemzői »
Fujiani Fehér Gyöngy - fehér tea
Mennyiség: 50 gramm
Ideiglenes készlethiány!
Virágos, bódítóan illatos. Fehér és zöld tealevelekből álló keverék, melynek kellemes ízét a szárított virágsziromokból áradó intenzív aroma adja meg. Termék részletes jellemzői »
Panforte di Siena - karácsonyi fehér tea
Mennyiség: 50 gramm
Megtakarítás: 88 Ft
10 %
880 Ft
792 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
 Fantasztikus karácsonyi aroma a hidegtéli estékre, vagy a karácsonyfa alá. Az ünnepi fűszerek (fahéj, szerecsendió, gyömbér, mazsola) és a gyümölcsök harmonikus íze melegséggel tölti el a testünket, lelkünket. Termék részletes jellemzői »
Bio Clipper fehér tea filteres
Mennyiség: 40 gramm
1 080 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Hasonlóan a zöld és a fekete teához, a fehér tea is a teacserje szárított leveleiből készül. A különbség csupán a tealevelek feldolgozásában van. A fehér - vagy más néven szűz teát - főleg Kínában készítik. A legfiatalabb leveleket leszedik, majd a napon megszárítják. Mivel csak a friss hajtásokat használják fel készítéskor, szüretelése csak az év egy bizonyos szakában lehetséges. Termék részletes jellemzői »