BÁLINT FEKETEKÖMÉNY OLAJOS KIVONATA
Kiszerelés: 50 ml    
2 060 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A fekete köménymagot (Nigella sativa) egyiptomi fáraók igen nagy becsben tartották, ezért is kapta a belőle készült olaj a ,,fáraók aranya" elnevezést. Táplálkozási szempontból előkelő helyét a többszörösen telítetlen zsírsavaknak és magas ,,E" vitamin tartalmának köszönheti. Fekete magját önmagában fűszerként (péksütemény, savanyú jellegű ételekhez) használhatjuk. Nigella sativa olaj igen magas tápértékkel rendelkezik, rengeteg ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz. A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat,omega-3 és omega-6 zsírsavakat valamint egyszeresen telítetlen zsírsavakból az olajsavat tartalmazza. Fogyasztható a mag önmagában (fűszerként, pl. péksüteményen, savanyú káposztából készült ételekben) vagy táplálékkiegészítőként. Termék részletes jellemzői »
DR.CHEN POLLENGRAPE FILTERES TEA ALLERGIÁRA
Kiszerelés: 20 db    
619 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Semlegesíti a szervezetből a káros szabadgyököket, melyek leginkább a sejthártyákat károsítják. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulhatva ezzel az egyensúly visszaállításához. Termék részletes jellemzői »
DR.CHEN POLLENGRAPE KAPSZULA
Kiszerelés: 30 db    
2 300 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Pollenszezon idejére. A kapszula hatóanyagai, a szőlőmag kivonat (OPC) és az egyedülálló gyógynövény-formula növeli a szervezet ellenálló képességét a káros behatásokkal szemben. Antioxidáns hatású anyagai (szőlőmag kivonatból származó polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Semlegesítik a szervezetben jelen lévő káros szabadgyököket. Regenerálják és erősítík a sérült sejthártyát. Az egészséges sejthártya könnyebben tud védekezni a káros hatásokkal szemben, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához. Ajánlott adagolás: napi 1-2 kapszula étkezés után. Rendszeres használatnak megkezdése a pollen-szezon előtt egy hónappal javasolt. Termék részletes jellemzői »
FITODRY TEA PARLAGFŰ SZÁLAS
Kiszerelés: 100 g    
1 200 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Parlagfű tea javasolt allergiás panaszok enyhítésére, az immunrendszer és a legyengült szervezet felerősítésére, megfázásra. Termék részletes jellemzői »
ISOMAR SPRAY ALLERGIA ELLEN
Kiszerelés: 30 ml    
1 929 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az Isomar Baby orrspray folyósító tulajdonságú, növeli az orrnyálkahártya nedvességét. Nem károsítja a gyermekek orrának érzékeny nyálkahártyáját. A 30 ml-es hajtógáz mentes kiszerelés több mint 400 fújásra elegendő. Termék részletes jellemzői »