Vásárlói tájékoztató

  Kategória
01
szept
Vásárlói tájékoztató

 

Ön a Gyógytea.com oldalon leadott megrendelésével a FloraBene-Ker. Kft. vásárlója lesz, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót!

A Gyógytea.com webáruházban történő megrendelés írásban kötött szerződésnek minősül. A megrendeléseket (megkötött szerződéseket) nyilvántartjuk, azok a rendelési szám alapján későbbiekben bármikor visszakereshetőek.
A Gyógytea.com webáruház Magyarországon működik, a webáruház nyelve magyar.


Ügyfeleinkkel e-mailben tartjuk a kapcsolatot. gyogytea@kolibrikerteszet.hu 

Céginfó:

Az üzemeltető cégadatai és elérhetőségei az alábbiak:

Cégnév: FloraBene-Ker. Korlátolt Felelősségű Társaság
Központi iroda, postacím és ügyfélszolgálat: 4440 Tiszavasvári, Aradi vértanúk u. 40/B
Elérhetőség: gyogytea@kolibrikerteszet.hu ,
Tel: (06 70) 630-2815 H-P: 09-12 13-16 óráig
Székhely: 4440 Tiszavasvári, Aradi vértanúk u. 40/B.
Cégjegyzékszám: 15-09-080643
Nyilvántartást vezető bíróság: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Cégbíróság
Bejegyzés éve: 2013
Adószám: 24326401-2-15
Bankszámlaszám:68700016-10150735 Utalás csak előzetes egyeztetés után!
Szerződés nyelve: magyar
Tárhelyszolgáltató:
Invitel Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar utca 8-10.
Postai levelezési címe: 2101 Gödöllő, Pf. 407.
Telefon: 1443
Telefax: (+36 28) 530 540
Elektronikus levelezés címe: info@invitel.co.hu
Honlap: www.invitel.hu
Adatvédelmi tájékoztató: http://www.invitel.hu/lakossagi/adatvedelem 

Csomagfeladás után:
Csomagszállítással, futárszolgálattal kapcsolatos kérdésekben segítséget nyújtanak a Dpd futárszolgálat ügyfélszolgálatán:

Napi operatív ügyek, megrendelés, információ
Tel: +36 1 501 6200
dpd@dpd.hu

A gyógytea.com egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

A szerződés tárgya: A gyógytea.com oldalon található valamennyi árucikk.

Vételár: Az oldalon szereplőárak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A feltüntetett árak a visszavonásig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A vételár kiegyenlítése:

- banki átutalással

- futárnak az áru átvételekor készpénzben

Vásárlási feltételek, a vásárlás menete:

Rendelés előtt regisztrálnia kell magát a kezdőlap tetején látható regisztráció címszó alatt. Ezután elkezdheti a vásárlást.

Rendelés: A kiválasztott termék mellett lévő KOSÁRBA gombra kattintva rendelheti meg az árut.

Visszaigazolás: A megrendelt termékről Ön kap egy visszaigazoló e-mailt, ha ezt nem kapta meg, a rendszer nem érvényesítette a megrendelést. Egyes levelezőrendszerek (invitel, freemail, citromail) ezt a visszaigazolást SPAM-ként kezelik, Kérjük, nézze meg a levélszemét mappát is!

Ha meggyőződött róla, hogy nem kapott visszaigazolást, jelezze felénk e-mailben. Rendelését levélben is leadhatja, ebben az esetben ne felejtse el feltüntetni nevét, pontos címét, telefonszámát!

A megrendeléseket legkésőbb 10 napon belül teljesítjük! A raktáron lévő termékeket tartalmazó megrendelést 2-5 napon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállítás napjáról a futárszolgálat értesíti Önt.

Szállítás:

Csak magyarországi címre a Sprinter futárszolgálattal történik, munkaidőben 08.00 és 17.00 között. Ha ebben az időszakban dolgozik, munkahelyére kérje a csomagot! Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a címen. Ebben feltünteti telefonszámát, amin megbeszélhetik a következő szállítás időpontját. Ha Ön nem keresi a futárt, akkor a következő kézbesítés 5 napon belül várható.

Szállítási költség:

10000 Ft alatt 1490
10001 - 15000 Ft-ig 1290 Ft
15001 - 20000 Ft-ig 990 Ft
20000 Ft-tól ingyenes amennyiben belefér 1 csomagba.

A Gyógytea.com nem felelős a programhiba, technikai hiba következményeiért a szolgáltató hálózatban. Ha több rendelést adott le és ezeket szeretné összevonni, hívjon minket telefonon vagy jelezze e-mailben és igyekszünk teljesíteni a kérését.

A szerződés hatálya:

A szerződés a rendelés érvényesítésével lép hatályba és a kiszállítással, kifizetéssel zárul le. A szerződés semmisnek tekinthető, ha hiányosak a megadott adatok, vagy teljesíthetetlen a rendelés. A Gyógytea.com nem szolgálja ki azon vásárlókat, akik nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat.

A vásárlástól való elállás joga

A Webáruház vásárlóit, mint fogyasztót megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a
termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül lehet gyakorolni. Nem alkalmazható az elállási jog a könyvekre, CD-kre és DVD-kre, szoftverekre,
elemekre, amennyiben csomagolásuk már kibontásra kerültek valamint a 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben felsorolt egyéb termékekre, amelyek a termék sajátos rendeltetéséből adódóan a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek (pl. a növények, melyek a gyorsan romló áru kategóriájába tartoznak).

Bővebb információ:

http://www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog-hianya.html

 

Adatvédelem: Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el! Vita esetén a szerződő felek megállapodnak,hogy vitás kérdésekben elsősorban tárgyalásos úton, egyeztetéssel orvosolják a problémát. Ha ez nem hoz eredményt, úgy jogorvoslatért a felek a Nyíregyházi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

Cikkeinkben felhasznált irodalom:

Sigrid Schmidt: Bach-terápia


 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. szeptember 01., csütörtök idő 14:06 ebben a kategóriában: . Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod