Virágzó Tea

Kategória Webáruház
18
aug

édesgyökér A virágzó teák igazi különlegességnek számítanak a teákon belül, fantasztikus ízüket még esztétikai értékük is kiegészíti. Termékek megtekintése (8 termék) »

édesgyökér A wellness gyógynövényteák az általános közérzet javítását, az egészségmegőrzést hivatottak szolgálni, emiatt rendszeres fogyasztásuk is lehetséges. Termékek megtekintése (6 termék) »

Gyümölcs teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A gyümölcs teák nem a hagyományos tealevelekből készülnek, hanem más növényi levelek, gyümölcsdarabok, virágszirmok alkotják. Összetevőikből adódóan nem tartalmaznak koffeint és csersavat. Termékek megtekintése (7 termék) »

Fekete teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A fekete tea a zöld tealevelek fermentálásával készül, aromája a termesztés helyétől, a teanövényfajtájától függ. A fekete tea legfontosabb hatóanyaga a tein, mely serkenti a vérkeringést és a légzést. A csersavak a központi idegrendszert nyugtatják, stabilizálják, az illóolajok pedig az anyagcserét élénkítik. Termékek megtekintése (13 termék) »

Zöld teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A zöld tea ereje abban rejlik, hogy a tealeveleket nem fermentálják, hanem csak fonnyasztják, ezáltal megőrzi magas C-vitamin tartalmát. Rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, méregtelenít, lassítja a csontokban a mészlerakódást, erősíti a szívizomzatot. A keleti bölcsek szerint a zöld tea a hosszú élet titka. Termékek megtekintése (15 termék) »

Oolong teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér Az oolong tea félig fermentált tealevelekből készült sárgatea. A fogyókúrázók egyik legkedveltebb zsírégető teája. Termékek megtekintése (5 termék) »

Fehér teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A fehér teák különlegessége, hogy csak a teacserje (Camelia sinensis) legfiatalabb leveleit szedik le, azokat azonnal megszárítják, gondosan ügyelve arra, hogy az oxidáció legkisebb mértéke se lépjen fel. Emiatt a gondos válogatás miatt a fehér tea megőrzi fontos ásványi anyagait, különleges gyógyító hatását. Termékek megtekintése (6 termék) »

Rooibos teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A rooibos tea nem a teacserje leveleiből, hanem a Dél-Afrikából származó vörös földirekettyéből (Aspalathus linearis) készül. Különösen javasolt depresszió, migrén, álmatlanság esetén, mert idegrendszer-stabilizáló hatású. Termékek megtekintése (11 termék) »

Mate teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A mate tea a mate fa (Ilex paraguariensis) szárított leveleiből készül. Koffeintartalma miatt élénkítő hatású, serkenti az anyagcserét, ezáltal a zsírégetést is. Magas a C-vitamin tartalma, ezért megfázások, influenza esetén is javallott. Vízhajtó hatásának köszönhetően csökkenti a menstruáció előtti puffadást. Termékek megtekintése (4 termék) »

Lapacho teák

Kategória Szálas teák
25
jan

édesgyökér A lapacho tea a brazíliai őserdőkből származó lapacho fa kérgéből készül. Erősíti az immunrendszert, rákmegelőző hatású. Sokat segíthet allergia, asztma kezelésekor valamint jelentős baktérium- és vírusölő hatása is. Termékek megtekintése (2 termék) »