Mudrák: Varázserő az ujjainkban!


Gyorsan hasznosítható segítség a mindennapjainkban.
A kezünk, ill. az ujjunk tartásával, összeérintésével, csodálatos, hasznosítható állapotokat érhetünk el, teljesülhetnek vágyaink. Ezekkel a kéz- és ujjtartásokkal befolyást gyakorolhatunk energiahálózatunkra. Blokkolt energiák felszabadításával hatást gyakorolhatunk idegrendszerünkre, mirigyeinkre, testünk állapotára. A különböző ujjtartásokkal megnyitjuk ujjunk vékony energiacsatornáit, megindítjuk, felszabadítjuk testünk energiaáramlását. Kapcsolatot, harmóniát teremtünk testünk különböző énjeivel, részeivel, (fizikai, emocionális, mentális, spirituális) ezáltal rezgéseink a kívánságunknak megfelelő rezgéseket vonz (eseményt, állapotokat stb.)


Reggel, vagy a nap bármely részében 5-10 percet vesz igénybe, és gyors segítség.
Koncentrációt igénylő esemény előtt (vizsga, előadás, tárgyalás, tanítás stb.)
 

Egy nyugodt helyen üljünk le a székre. Nyitott tenyerünket fordítsuk felfelé, és tegyük a combunkra. Mindkét kezünkön érintsük össze a mutató- és a hüvelykujjunk végét. Nyugalom, kiegyensúlyozottság az eredmény. Munka, tanulás közben is használható.
 

Kreativitás, inspiráció, önbizalom
 


Kreativitásunk, inspirációnk megerősödésére, új megoldásokra találhatunk a következő gyakorlattal. A hüvelykujjat a gyűrűsujj hegyével érintsük össze. A múzsa csókjának is nevezik ezt a mozdulatot. Önbizalmunk megerősödését, fóbiáink legyőzését is elősegíti ez a kéztartás.
 

Bölcsesség, tisztánlátás, a döntés képessége
 


Ezek a tulajdonságok mindennapos szükségleteink. Állandó döntéshelyzetben vagyunk, ehhez nyújt segítséget a következő mudra: középső ujjunk hegyét és a hüvelykujj végét érintsük össze.
 

Vonzás, hódítás, szexuális kisugárzás
 

Sokszor szeretnénk vonzóbbá, hódítóbbá válni. Ehhez segít hozzá a következő gyakorlat: kapcsoljuk imára a kezünket úgy, hogy a hüvelykujj alatti dombocskák simuljanak egymáshoz. Ezzel elősegítjük a férfi és a női energiák egyensúlyba hozását, ennek köszönhetően szexuális kisugárzásunk, vonzerőnk megnő.
 

Pozitív gondolkodás, tisztánlátás
 

A negativitás a tudatalattinkba van beprogramozva, a konfliktusok mindennaposak. Azt hogy hogyan tudjuk megoldani, az függ attól, hogy elfogadók vagyunk-e, pozitív-e a gondolkodásunk. Ehhez ad megerősítést a következő gyakorlat: a hüvelykujj és a kisujj végét nyomjuk egymáshoz. Figyeljük a hatást. Tisztábban látjuk a vitás kérdést, jobban meg tudjuk oldani.
 

Vágyaink megvalósítása
 

Egy misztikus segítség a vágyott dolgok megvalósításában. Kinyújtott ujjainkat, és a tenyerünket nyomjuk egymáshoz, és az ujjaink végei nézzenek az ég felé. Az ujjaink zártak legyenek, és a két tenyér tökéletesen egymásba simuljon. Hunyjuk le a szemüket, és érezzük, hogy az energia átjárja a testüket. Képzeljük el azt, amire vágyunk lelki szemeinkkel.
 

Stressz, akadályok legyőzése, erőgyűjtés
 

Üljünk törökülésbe a földön. Nyújtsuk mindkét kezünket ki a testünk mellett úgy, hogy az ujjainkkal érintsük meg a talajt. Formáljunk az ujjainkkal csészét. Hunyjuk le a szemünket, és lélegezzünk mélyeket. Majd mindkét kezünket zárjuk ökölbe, tartsuk az ölünkben, ezután ökölbe szorítottan érintsük egymáshoz őket.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2012. február 06., hétfő idő 15:39 ebben a kategóriában: Ép testben ép lélek. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod