Könyv, CD, ajándék, készülék

  Webáruház »
KÖNYV: TEJCUKORÉRZÉKENYEK NAGY DIÉTÁSKÖNYVE
Kiszerelés: 1 db    
2 209 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A tejcukor-érzékenység (laktózintolerancia) jellemzője a laktóztartalmú ételek elfogyasztása után jelentkező haspuffadás és hasmenés. A tünetek nem mindenkinél egyformák, valakinél enyhébbek, másnál súlyosabbak. Ennek oka, hogy a tejcukrot bontó enzimek (laktáz) - amely a tejcukor felszívódásához szükséges - vagy elégtelen mennyiségben van jelen, vagy valamilyen betegség következtében fogyatkozik meg a szervezetünkben. Az enzimhiány miatt a tejcukor nem bomlik le, ezért nem tud felszívódni, és a vastagbélben gázképződéssel járó erjedési folyamat révén hasmenéssel távozik a szervezetünkből. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: GYERMEKKORI TÁPLÁLÉKALLERGIÁK
Kiszerelés: 1 db    
2 225 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD GYEREKEKNEK
Kiszerelés: 1 db    
739 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Gyermekeink egészségtudatos neveléséről szól a könyvecske. Az egészséges életmód 8 alapkövét mutatja be, kedves rajzokkal és könnyen értelmezhető magyarázatokkal. Táplálkozás, Testmozgás, Víz, Napfény, Mértékletesség, Levegő, Pihenés, Bizalom . Termék részletes jellemzői »
ÉLETMENTŐ DIABÉTESZ KÁRTYA
Kiszerelés: 10 db    
2 649 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ajánlott: Elsősorban cukorbetegeknek. A kártyára feljegyezhető a diabétesszel kapcsolatos információ, valamint a baleset, vagy rosszullét esetén értesítendő személy, és az orvos elérhetősége. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A RÁK NEM BETEGSÉG
Kiszerelés: 1 db    
2 959 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A provokáló cím mögött a szerző a köztudattal teljesen ellentétes felfogást mutat be a rákról. Az általánosan szokványos kezelési módok - melyek elsődleges célja a rákos sejtek megölése - mindössze 7%-os gyógyulási arányt mutatnak fel. A gyógyultak közül sokan visszaesnek. Ha azonban megértjük testünk működését, felismerjük annak közlését, ráeszmélhetünk, mennyire hibásan gondolkodtunk e tekintetben korábban. Testünk, mely létezésünket szolgálja nem ellenségünk. A barátunk és legfőbb célja, hogy életben tartson bennünket. A rák kialakulása pusztán egy ellehetetlenült belső állapot jelzése: segélykiáltás a változtatásra! Ebből a könyvből megtanulhatjuk, hogy mire van szüksége szervezetünknek a teljes és végleges gyógyuláshoz, milyen okok vezetnek a rák kialakulásához és legfőképpen, hogyan kerülhetjük el! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SEGÍTSÉG RÁK ESETÉN
Kiszerelés: 1 db    
2 565 Ft
Ideiglenes készlethiány!
CoD-tea alkalmazása, hatása rák és egyéb betegségek, immungyengeség esetén betegek, gyógyultak beszámolóival, orvosok klinikai tapasztalataival alátámasztva, újabb bizakodást adva, hogy talán mégis van remény. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ALAPJAI III.
Kiszerelés: 1 db    
579 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás 12 aranyszabálya. A nyers növényi étrend előnyei. A nagy fehérjemítosz. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:NAPFÉNYES RECEPTEK I.
Kiszerelés: 1 db    
579 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Célunk e füzetecskével segíteni mindazoknak, akik étrendjüket a természetes életmód elveinek megfelelően szeretnék kialakítani. Igyekeztünk a gyűjteménybe kipróbált, jól bevált recepteket összegyűjteni, melyek a különböző ételféleségek széles skáláját fedik le a gabonakásáktól az édességekig. Ezekből válogatva a mindennapi étkezésünkhöz, valamint különleges alkalmakra egyaránt készíthetünk változatos, egészséges és ízletes ételeket! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ÍZEK ÉS ÉRZÉSEK GASZTRO ÉLETMÓD
Kiszerelés: 1 db    
570 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az Ízek és Érzések magazin az egészséges életmód és táplálkozás területén nyújt hónapról hónapra segítséget az olvasóknak. A magazinban szereplő szakértői tanácsok, valamint egészséges ételreceptek könnyen beépíthetők a mindennapokba, teljes értékű életet és étkezést biztosítva. Sőt! még a vegetáriánusok, a laktóz-, gluténérzékenyek, illetve a cukorbetegek és candidások is megtalálják a számukra fogyasztható ételeket. Keressék kéthavonta az újságosoknál! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK - O - VÉRCSOPORT
Kiszerelés: 1 db    
440 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Részlet a füzetből: 1. Először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé, .... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel. A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt- (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebben emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek). Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló... stb.) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt. Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "okokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölétesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: NEERA-MÉREGTELENÍTŐ ÉS TISZTÍTÓKÚRÁHOZ
Kiszerelés: 1 db    
225 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét. A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt. A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SZÁMMISZTIKA
Kiszerelés: 1 db    
2 079 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az emberek általában csupán mennyiségek szimbólumaként tekintenek a számokra, ám ha tágabb, metafizikai értelemben vizsgálódunk, a számok sokkal mélyebb jelentéssel bírnak. A számmisztika fellebbenti a fátylat az életünket meghatározó számok mögött meghúzódó jelentésről. Segítségével megérthetjük a numerológiai minták és az anyagi helyzetünk, egészségi állapotunk és általános jóllétünk között fennálló kapcsolatot. A számok világában való megmerítkezés egyszerű és pontos eszközt biztosít, amelynek segítségével úgy dolgozhatjuk fel saját élményanyagunkat, mintha egy térképen navigálnánk eddig járatlan utakon. David A. Phillips (1934-1983) élete során egy tucatnyi könyvet írt. Az egészségügy és a táplálkozástan területén felhalmozott tudását doktori disszertációjában foglalta össze. A világ minden táján tartott előadást a számmisztikáról, amelyekben az egészségügy és a személyiségfejlődés területén egy élethosszon át összegyűjtött tapasztalatait osztotta meg. Sokan a világ első számú numerológusaként tartották számon. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:REFLEXOLÓGIA
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A reflexológia teljes módszertana egyedülálló kalauz; szakszerű, átfogó és alapos ismereteket tartalmaz a reflexológia elméletéről és gyakorlatáról. Az olvasó több évszázados múlttal rendelkező, holisztikus gyógymódot ismerhet meg, s lépésről lépésre sajátíthatja el a reflexológiai kezeléshez szükséges ismereteket. A színes fotókkal, részletes láb-és kéztérképekkel ellátott mű nemcsak a kezdő, hanem a gyakorlott reflexológusnak is nagyszerű szakmai segítséget nyújt. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ASZTROLÓGIA
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az asztrológia tankönyve Peter Orban legújabb alapműve, amely könnyen érthető, jól áttekinthető és rendszerezett bevezetést nyújt az asztrológia világába. Hasznos kísérője lesz mind az asztrológiával most megismerkedni kívánó, mind az alapvető ismeretekkel már rendelkező olvasóknak. Az általános asztrológiai alapelvek és összefüggések bemutatása mellett a szerző részletesen elmagyarázza az állatövi jegyekre jellemző lelki alapmintázatokat. Mindehhez a már jól ismert és közkedvelt Symbolon-kártyák képeit használja fel illusztrációként. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: HÚGYSAVCSÖKKENTÉS DIÉTÁVAL
Kiszerelés: 1 db    
1 175 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiderült, hogy a magas húgysavszint jelentősen növeli (főként nőkben) a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. - Mi is az a húgysav? - Mitől alakulhat ki a magas húgysavszint a vérben? - Lehet-e a húgysavszintet csökkenteni és milyen módon? - Melyek azok az ételek, amelyek növelik a húgysavszintet, és melyeket fogyaszthatjuk a húgysavszint emelkedésének kockázata nélkül? A dietetikus szerző hasznos tanácsaival és útmutatásával, valamint mintaétrenddel és számos recepttel segít a kérdéseink megválaszolásában. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A MAGYAR NYELV MINT ÚTIKÖNYV AZ ÉLET NEVŰ TÚRÁHOZ II.
Kiszerelés: 1 db    
2 385 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Akik létrehozták valaha ezt a nyelvet és a hozzá tartozó írást, amit ma rovásírásnak nevezünk, azoknak konkrét céljaik voltak. Ahogy nem húztak egyetlen vonalat sem, úgy nem mondtak ki egy hangot sem véletlenül. Az egyetlen és eredeti céljuk, az emlékezet fenntartása volt. - Hogy emlékezzünk arra, hogy miért is jöttünk valójában erre a világra. Termék részletes jellemzői »
ÉLETMENTŐ ALLERGIA KÁRTYA
Kiszerelés: 1 db    
265 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ajánlott: Elsősorban azoknak, akiknek valamilyen allergiájuk, vagy gyógyszer érzékenységük van. A kártyára feljegyezhető az allergia típusa, vagy a gyógyszer neve, valamint a baleset, vagy rosszullét esetén értesítendő személy, és az orvos elérhetősége. Termék részletes jellemzői »
ÉLETMENTŐ EPILEPSZIA KÁRTYA
Kiszerelés: 10 db    
2 649 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ajánlott: Elsősorban epilepsziával élőknek. A kártyára feljegyezhető a betegséggel kapcsolatos információ, valamint a baleset, vagy rosszullét esetén értesítendő személy, és az orvos elérhetősége. Termék részletes jellemzői »
ÉLETMENTŐ HALLÁSSÉRÜLT KÁRTYA
Kiszerelés: 10 db    
2 649 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ajánlott: Elsősorban hallássérülteknek. A kártyára feljegyezhető a hallássérültséggel kapcsolatos információ, valamint a baleset, vagy rosszullét esetén értesítendő személy, és az orvos elérhetősége. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SOHA TÖBBÉ CUKORBETEGSÉG
Kiszerelés: 1 db    
1 845 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Leírás: Ez a kötet szemelvény „Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai” című igen sikeres könyvből. A cukorbetegség (diabetes mellitus), vagy rövidítve diabétesz, a glükóz feldolgozási zavara, amelynek oka a hasnyálmirigy szigetei által termelt inzulin nevű hormon hiánya, vagy a szervezet inzulinnal szembeni érzéketlensége (inzulinrezisztencia), esetleg relatív inzulinhiány, vagy mindkettő. Az abszolút vagy relatív inzulinhiány következtében, mivel a sejtek inzulin hiányában nem képesek a glükóz felvételére, a vércukorszint megemelkedik, ezek együttesen okozzák a betegség fő tüneteit... * ANDREAS MORITZ szerző (1954-2012) intuitív orvos, az ayurveda, íriszdiagnosztika, shiatsu és a vibrációs gyógyítás avatott szakértője és alkalmazója, író, művész. Németország délnyugati részén született. Kora gyermekéveitől súlyos betegségekkel kellett megküzdenie, amely arra késztette, hogy már gyermekként tanulmányozza a diétázást, a táplálkozást és a különböző természet-gyógyászati módszereket. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:TELJES ÉRTÉKŰ TÁPLÁLKOZÁS ANYÁKNAK ÉS GYERMEKEKNEK
Kiszerelés: 1 db    
3 229 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Kínában ha gyermekvállalásra készül egy pár, előtte két évig tudatosan figyel az életmódjára. Nálunk legfeljebb a cigiről és az alkoholról mondanak le, főként az anyukák. Mit lehetne még ezen felül tenni? És miért fontos ez? A gyermekvállalásra készülés összetett folyamat. Testileg, érzelmileg, energetikailag és szellemileg egyaránt fontos felkészülni. Testileg elsősorban a tartalékok feltöltése fontos, ami szervek szintjén a vesék energiaraktárainak feltöltését jelenti. Ezt a táplálkozásban néhány alapanyag rendszeres fogyasztása mellett egyszerű praktikákkal tudjuk elérni: a főtt ételeket részesítsük előnyben a nyers étkezéssel szemben, válasszunk szezonális alapanyagokat, és ennek szellemében a déligyümölcsök helyett is inkább honos fajtákat. A jó minőségű, alaposan megfőzött gabonák és hüvelyesek rendszeres fogyasztása is segít a kiegyensúlyozott étrend kialakításában. Mindemellett a teendőink racionalizásával, megfelelő testmozgással és a magunkra fordított minőségi idő beiktatásával tudjuk megakadályozni a kimerültséget. A kínaiak a vese energiájának táplálására speciális szexuális gyakorlatokat is végeznek, melyekkel nagyon hatékonyan és örömtelien tudják táplálni egymást a párok. A megfelelő tartalékok azért fontosak, mert a várandósság alatt, majd a szülés és a szoptatás idején a testünknek sokkal több energiára van szüksége. Az energia pótlásának kulcsa az emésztőrendszer, melynek zökkenőmentes működése biztosítja a testünk számára a működéshez szükséges energiát. Ennek érdekében a legfontosabb a szezonális, kiegyensúlyozott étrend, ami figyelembe veszi egyéni alkati sajátosságainkat. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A FŐNIX SZÁRNYALÁSA
Kiszerelés: 1 db    
2 649 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Hogyan leszünk bölcsebbek megpróbáltatásainktól? A könyv segít megnyílni az elfogadás, az erő és a felébredés felé. Megmutatja, hogy az elveszettnek hitt életútból is van lehetőség a szárnyalásra, rátérni egy új ösvényre a teljesebb életért. Nyilvánvaló, mégis meghökkentő tény, hogy világunkban semmi sem marad sokáig ugyanaz; minden mulandó és illékony körülöttünk. Egész életünket a változás lehelete hatja át, ez élteti. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:VÁLASZD AZ ÉLETET!
Kiszerelés: 1 db    
2 500 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Amióta ​​világhírű hazánkfia, Selye János felfedezte a stressznek a mindennapi életünkben betöltött meghatározó szerepét – mintha a stressz bennünket még a korábbinál is közelebbről érintene. Könyvünk szerzője, Louise L. Hay a stressz legyűrése érdekében már átvezetett bennünket egy mentális kezeléssorozaton, amelyet az ÉLD AZ ÉLETED című könyvében találunk. Másik műve, amely AZ ERŐ BENNED VAN címmel jelent meg, a bensőnkben rejlő gyógyító erők jelenlétét és természetét tárja fel. A világszerte ismert terapeuta, Louise L. Hay, most – a mű eredeti címével – egy hatalmas „Életet!” felkiáltással siet ismét a segítségünkre, és ad igazán okos és megfontolandó tanácsokat az „életküzdelemhez”. Stresszoldó lelki-szellemi-testi gyakorlatai és számos konkrét helyzet megoldására tett javaslatai a gyerekkortól és késő öregségig ívelik át életünk lehetséges eseményeit – terveket, vágyakat, törekvéseket. Az itt közölt tudással – ezoterikus életszemlélettel – felvértezve már mindannyian nagyobb sikerrel valósíthatjuk meg legbensőbb vágyunkat: személyiségünk harmóniáját, sikerünket a személyes kapcsolatokban, a gazdagodásban s a szerelemben. Louise L. Hay nem ír elő kötelezően követendő mintákat, de ha újszerű, javaslatait a magunk egyénisége szerint alkalmazzuk, a teljes személyiségünk kiegyensúlyozottabbá, élettel telítettebbé válhat. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:NŐK KÖNYVE
Kiszerelés: 1 db    
2 695 Ft
Ideiglenes készlethiány!
"A legtöbb dolog, amiben a férfi és a nő különböznek, csak viszonylagos. A különbségeket éppen hogy meg kellene becsülni, fenn kellene tartani, mert ezek teszik vonzóvá a két nemet egymás számára. Nem egymás elítélésére kellene használni őket." "Én azt szeretném, ha a két nem egy szerves egységgé válna, megtartva közben önnön szabadságukat, mert a szeretet szabaddá tesz. És akkor egy szebb világot hozhatnánk létre. Az emberiség egyik fele most meg van fosztva attól a lehetőségtől, hogy ebben közreműködhessen, pedig ez a fél, a nő, nagyszerű adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy szebb világ jöhessen létre. Az ő közreműködésével egy gyönyörű paradicsom lehetne a világ..." Osho Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:REIKI
Kiszerelés: 1 db    
2 040 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A Reiki univerzális gyógyító energia és öngyógyító módszer. A "Reiki": egy szóösszetétel: a "Rei" jelentése: univerzális, kozmikus, isteni, a "Ki" jelentése: energia, erő. A két szótag együtt: az egyetemes életerő energiája. Minden emberben van Reiki-energia, és alkalmazzuk is, amikor ösztönösen a fájós testrészünkre helyezzük a kezünket, vagy amikor az édesanya gyermeke fájós testrészére helyezi a kezét. A kézrátétes gyógyítás valamikor minden ember természetes képessége volt. A Reiki nem az orvosi kezelés helyett van, de fokozza annak hatását, rendszeres használatával, a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésével megelőzhetjük, illetve visszafordíthatja a betegségeket. Paula Horan, a legnagyobb Reiki-mesterek egyikének a könyve magyar nyelven a legátfogóbb áttekintés a Reiki-módszeréről. A(z) Reiki (Könyv) szerzője Paula Horan. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A CSODÁLATOS MÁJ ÉS EPEHÓLYAG TISZTÍTÁS
Kiszerelés: 1 db    
2 485 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Leírás: ANDREAS MORITZ szerző (1954-2012) intuitív orvos, az ayurveda, íriszdiagnosztika, shiatsu és a vibrációs gyógyítás avatott szakértője és alkalmazója, író, művész. Németország délnyugati részén született. Kora gyermekéveitől súlyos betegségekkel kellett megküzdenie, amely arra késztette, hogy már gyermekként tanulmányozza a diétázást, a táplálkozást és a különböző természetgyógyászati módszereket. Már 20 éves korára elvégezte az íriszdiagnosztikai és a dietetikai tanulmányait. 1981-ben elkezdte tanulmányozni az ayurvedikus orvoslást Indiában és Új-Zélandon fejezte be a képzést. Nem elégedett meg azzal, hogy csupán a betegségek tüneteit kezelje, ehelyett annak szentelte az életét, hogy a betegségek mélyen gyökerező okait megértse, és azokat orvosolja. Ennek a holisztikus szemléletmódnak köszönhetően döbbenetes sikereket ért el... Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: MÖGÖTTEM A MUNKA, ELŐTTEM AZ ÉLET
Kiszerelés: 1 db    
2 669 Ft
Ideiglenes készlethiány!
El kell-e keserednünk azért, mert nyugdíjasok lettünk? Ugyan, miért? A Mögöttem a munka, előttem az élet! számtalan okos tanáccsal és példával mutatja be, hogyan tehetjük életünknek ezt a szakaszát is tevékennyé és örömtelivé. Hiszen rengeteg izgalmas szabadidős tevékenység vár ránk, melyekkel valóra válthatjuk régóta dédelgetett, ám időszűke miatt eddig meg nem valósított álmainkat. Ernie J. Zelinski többek között rávezeti olvasóját, - hogyan tekintse át józanul pénzügyi helyzetét - hogyan tűzzön ki magának értelmes, alkotómunkát követelő célokat - hogyan váltsa valóra a saját álmait másokéi helyett - hogyan vigyázzon testi, lelki és szellemi egészségére - hogyan kössön új ismeretségeket és ápoljon meghitt barátságokat. Életigenlő és könnyed hangvételével, cselekvésre buzdító ötleteivel a Mögöttem a munka, előttem az élet! nagy segítség a nyugdíjaskor előtt álló, a már nyugdíjban lévő embereknek és környezetüknek, családtagjaiknak egyaránt. A magyar kiadás függelékében megannyi hasznos tudnivaló (honlapok, könyvek, filmek) olvasható. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV-KISS ENIKŐ:HOMEOPÁTIA ABC
Kiszerelés: 1 db    
525 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: DR. WU-FÉLE FEJMASSZÁZS
Kiszerelés: 1 db    
2 980 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ebben a meghatározó könyvében Dr. Wu Bin Jiang egy könnyen végrehajtható fejmasszázs-programot mutat be, amely alkalmas lehet a számítógép okozta egészség-károsodás és sok más, a modern társadalmunkban gyorsan szaporodó, stresszel kapcsolatos betegség kezelésére. Kevesebb, mint harminc perc alatt oldhatjuk párunk, barátunk vagy páciensünk fejében felgyűlt stresszt és feszültséget, s közben elősegíthetjük bőre kisimulását, szervei egészségének javulását, általános jó közérzetét. E hatvan lépéses sorozat a hagyományos kínai gyógyászaton (TCM) alapul, s elméleti gyökerei a Sárga Császár Belső Könyvéig (Huang Di Nei Jing) nyúlnak vissza. Lehetséges alkalmazások A Wu-féle arc- és fejmasszázst végrehajthatjuk teljes egészében, vagy gyorssegélyként kiválaszthatjuk az éppen szükséges technikákat. - Kiváló a fejfájás megszüntetésére - Alkalmas a váll és nyak feszültségoldására - Csökkenti az arc ráncait - Élénkíti az energiaáramlást az egész testben - Javítja az arcbőr rugalmasságát - Természetes lelki elsősegélyként is alkalmazható Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: GYÓGYFÜRDŐK ÉS GYÓGYVIZEK
Kiszerelés: 1 db    
3 765 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Hazánk nagyhatalom gyógyvizekben, s ahol ásványvíz tör fel, vagy ahol mesterségesen hozzák a felszínre, ott hamarosan a kút körül kiépítik a gyógyászati egységet. Ma már szinte nincs olyan klinikai szakma, amely a különböző kórképek kezelésében nélkülözni tudná a fizioterápiát. E könyv rendszerbe foglalva mutatja be a különböző fizioterápiás eljárásokat, értékeli a balneoterápia helyzetét, ismerteti a hazai gyógyvizek jellemzőit, biológiai hatásait, a gyógyvízzé nyilvánítás menetét, s néhány építészeti vonatkozást is. A színes fotókkal gazdagon illusztrált könyv szól mindazoknak, akik szeretnék alkalmazni betegeik kezelésében a gyógyvizeket és a hozzá kapcsolódó terápiás lehetőségeket.Dr. Csermely Miklós Budapesten született, előbb a Pécsi, majd majd a Budapesti Orvostudományi Egyetemen végezte egyetemi tanulmányait. Négy hónap kivételével az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben 19 évig ortopédsebészként, majd 16 évig reumatológusként dolgozott; ortopédsebészetből, reumatológiából ésé fizioterápiából szerzett szakorvosi képesítést. Fizioterápiás könyve három kiadást ért meg, négy könyvrészletet és 50 dolgozatot publikált. Jelenleg A Fővárosi ÁNTSZ felügyelő szakorvosa. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: ZSEBDOKTOR UTAZÓKNAK
Kiszerelés: 1 db    
4 345 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Még el sem ült a madárinfluenza okozta pánik, már új fertőzésveszély fenyegette a világot: a H1N1 vírus. A járványokat az utazók közvetítik, ezért az utazási betegségek megelőzésével és gyógyításával foglalkozó tudományág, az utazásorvostan a figyelem középpontjába került. A megelőzésben persze az utazónak van a legfontosabb szerepe: a megfelelő útipatika összeállítása, a védőeszközök, gyógyászati segédeszközök utazás előtti beszerzése elengedhetetlen, csakúgy, mint az utazási tanácsadáson való megjelenés. A könyv részletesen tárgyalja az utazás közben előforduló megbetegedéseket, azok kezelési módját, az utazás előtt beszerzett gyógyszerek segítségével. Egyszersmint meghúzza a határt: mikor nem alkalmazható már az öngyógyítás, és elkerülhetetlen az orvoshoz fordulás. A könyv szerzője nemzetközileg is jól ismert szakember, több külföldi utazási tudományos társaság tagja. Bő tapasztalata van az utazók ellátása területén, ezért érthetően és egyszerűen magyarázza el az egyes betegségek kialakulását, a védekezés módját, a használható gyógyszereket. Dallos Jenő karikaturista rajzaival gazdagon illusztrálva. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:VEGÁN ÉTELRECEPTEK
Kiszerelés: 1 db    
4 349 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »