Könyv, CD, ajándék, készülék

  Webáruház »
KÖNYV: EGÉSZSÉGGAZDASÁGTAN EGY KISSÉ
Kiszerelés: 1 db    
2 750 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
"Azon idők lassan a múltba süllyednek, amikor a korábbi kórház-finanszírozási rendszerben a deficitkiegyenlítés miatt mindenféle készüléket össze lehetett vásárolni, tekintet nélkül a járulékos költségekre. A zárt kasszák rendszerével ezeknek a döntéseknek a lehetősége lényegében megszűnt. A beruházások fő irányvonala úgy alakult, hogy az allokációs döntések csak a pénzügyi helyzet figyelembevételével hozhatók meg. A kérdés a következő: hajlandó-e a biztosító a megvásárolt új készülékkel történő diagnosztikai vagy terápiás tevékenységet téríteni? Nem lenne-e jobb megoldás ezt a szolgáltatást külső szolgáltatótól megvenni? Ezek a jövő kórházmenedzserek feladatait érintő kérdések: más kórházakkal való kooperációs lehetőségek vizsgálata és hasznosítása. Vagy nem lenne-e okosabb (=gazdaságosabb) a jobb kihasználás elérése érdekében egy másik kórházzal együttműködni és a technikai berendezések és műszerek használatát egymással egyeztetni; vagy közös vásárlással jobb árakat elérni?" (idézet a könyvből) Dézsy József, magyar származású egészségügyi közgazdász professzor könyvében a mai egészségügy válságos helyzetére, a lehetséges buktatókra és elképzelhető elkerülésükre ad kulcsokat széles körű, a szakirodalmi hivatkozásokkal és forrásokkal gazdagon megtűzdelt könyvében. A könyv mindazokhoz szól, akik az egészségügyi szolgáltatás menedzsmentjében, az orvoslásban vagy ápolásban dolgoznak, akik egészséggazdaságtani kérdésekkel foglalkoznak, de a gazdasági és egészségügyi kérdések iránt érdeklődő széles közönségnek is hasznos, ismereteket bővítő és emellett szórakoztató olvasmányt kínál. Ajánljuk e könyvet az egészségügyi döntéshozók figyelmébe, valamint mindazoknak, akiket érdekelnek az egészségügy kulisszatitkai. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SUPERFOOD
Kiszerelés: 1 db    
3 080 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A SUPERFOOD szó hallatán nem kell feltétlenül egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség. A világhírű egészségszakértő, David Wolfe, utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait, amelyeket ebben a könyvben mutat be. Megtudhatjuk, hogy a goji bogyó a narancsnál ötször több C-vitamint, a zabkorpánál pedig százszor több B3-vitamint tartalmaz, erősíti az immunrendszert, tisztítja a májat, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A kakaó természetes forrása a magnéziumnak, vasnak, cinknek, melyek mind egészségvédő és gyógyító hatással rendelkeznek. A belőle készült csokoládé több mint édesség: lassítja az öregedést és boldogsághormont tartalmaz. A macagyökér fokozza a szellemi teljesítményünket, energiát, erőt és kitartást ad, elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót. Nincs még egy olyan élelmiszercsoport a Földön, amely ilyen koncentráltan tartalmazna egészségvédő tápanyagokat. Ha csak néhányat beillesztünk ezek közül az étrendünkbe, máris sokat tettünk magunk és családunk egészségéért. A SUPERFOOD egy olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal szolgál. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is kapunk, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: GLUTÉNMENTES FINOMSÁGOK -RECEPTESKÖNYV
Kiszerelés: 1 db    
1 750 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Tartalom :A receptek mellett jó tanácsok is gluténérzékeny embereknek .Kenyérsütés,deszertek, levesek főételek elkészítése . Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MARIA TREBEN JUBILEUMI KIADÁS
Kiszerelés: 1 db    
7 699 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Azon kívül, hogy a kiadvány a hasznos információkat, recepteket, tapasztalatokat tartalmaz a gyógynövényekre vonatkozóan, igényes, szép kivitelezése alkalmassá teszi ajándékozás céljára is. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:GYÓGYFÜVEK ISTEN KERTJÉBŐL
Kiszerelés: 1 db    
2 560 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Jó tanácsok Maria Treben gyógynövénybibliájából az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez. A kötet tartalma: gyógynövények gyűjtésére, felismerésére, gyógyerejére vonatkozó információk színes ábrákkal gazdagítva. Tea- és salaktalanító kúrákat tartalmazó összeállítása hozzájárul a betegségek megelőzéséhez mely hosszútávon a betegségekre fordítandó pénz és energia megtakarítását eredményezi. A könyv fő része alfabetikus sorrendben ismerteti azon egyszerűbb betegségeket, amelyek gyógynövényekkel sikeresen kezelhetők. A következő részben szereplő betegségek diagnosztizálására viszont feltétlenül szükségesnek tartja orvosok bevonását. Soraival szeretné megváltoztatni azt a mentalitást, miszerint sokan félnek orvosaik reakciójától, amit a gyógynövények felhasználása vált ki. Végül néhány levél, amely alátámasztja a gyógynövények jótékony hatásait. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ALAPJAI II
Kiszerelés: 1 db    
579 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Ez a füzet a természetes étrend kialakításában nyújt hasznos segítséget, és vizsgálja a különféle táplálékok hatásait. Ezek megértését táblázatok könnyítik meg. Utat mutat az Egész-séges élet, a tisztulás felé; segít az életmódváltásban. Kívánjuk minden olvasónak, hogy találja meg újra elveszett Egészségét, a harmóniát élete minden területén. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: A KEGY VIRÁGZÁSA
Kiszerelés: 1 db    
1 510 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A Kegy virágzása című könyv az elismert spirituális Mesterrel és meditációs szakértővel, Sant Rajinder Singhgel kapcsolatos történetek gyűjteménye. Az elmúlt tíz évben a vallásközi kapcsolatokat, az emberi egységet és békét elősegítő törekvések világszintű vezetőjeként vált ismertté. Sant Rajinder Singh jelentős nemzetközi konferenciákat hív össze, számtalan kitüntetés tulajdonosa, melyeket munkája megbecsüléseként kormányfők, miniszterelnökök, köztiszteletben álló szervezetek és egyetemek adományoztak neki. Az ő hatóköre azonban ennél sokkal nagyobb. Mint spirituális Mester, több százezer tanítvány tiszteletét és csodálatát váltja ki, amiért személyes és lelki szinten is mélyrehatóan átformálja az életüket. A Kegy virágzása című könyvben szereplő történetek e tapasztalatok sokszínűségét bizonyítják. Olvasóként különböző beszámolókkal ismerkedhetünk meg, melyek lehetőséget kínálnak arra, hogy megváltoztassuk mindennapi életünket és eddigi szemléletmódunkat. E történetek segítenek egy hozzáértő spirituális tanító szerepének a megértésében, és nem utolsó sorban arra ösztönöznek bennünket, hogy nagy érdeklődéssel és elhatározással kezdjünk hozzá spirituális utazásunkhoz. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:FELRAGYOGÓ FÉNY
Kiszerelés: 1 db    
2 990 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
"Ebben a könyvben az egészség, a gyógyítás és betegség új szemléletét mutatom be. Az első rész a tudományos háttér, amely egyrészt az energiamezőn, másrészt pedig a kézrátét-gyógyítás miértjeinek és hogyanjainak holografikus elméletein alapul. A második részben... elmondom, hogyan működhet együtt a gyógyító-orvos csoport... Részletes gyógyulási tervet és igen hasznos gyógyító meditációkat tartalmaz a IV. rész, melyek elősegítik a személyes gyógyulási folyamatot. Az V. részben arról olvashat, hogy kapcsolataink miként befolyásolják egészségünket akár jó, akár rossz irányban. Írok a jó hatású kapcsolatok kialakításának gyakorlati módjairól is, valamint az emberi viszonyokban előforduló auramező-kölcsönhatásokról... A VI. részben írtam a magasabb szellemi realitásokról, a kreatív energiák mélyebb dimenzióiról, valamint arról, hogy ezek miként függenek össze az egészséggel, betegséggel, a gyógyítással és a személyiségfejlődés folyamatával." Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK - A - VÉRCSOPORT
Kiszerelés: 1 db    
360 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Részlet: Főbb szabályok az "A" vércsoportú étrendhez Először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel. A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt. (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebb emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek). Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló... stb.) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt. Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "odokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölétesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK - B - VÉRCSOPORT
Kiszerelés: 1 db    
440 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Részlet: Főbb szabályok az "B" vércsoportú étrendhez Először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel. A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt. (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebb emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek). Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló... stb.) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt. Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "okokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölétesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ ÉLET DOLGAI
Kiszerelés: 1 db    
2 139 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
„A ​​halálnak, ennek a vén kurvának szüksége van az ügyfelei cinkosságára. Soha senki nem hal meg a saját akarata ellenére. Az embert erődnél is jobban védi a saját tiltakozása. A bombák eltérnek röppályájukról, a betegségek véget érnek, a mikrobák elcsüggednek… De a szüntelen tagadás töretlen erőt kíván. Az ember belefárad, egyezkedik. Foglalkozni kezdtem a halállal. És a halál tüstént foglalkozott velem. Gyengeségemben szemügyre vettem, elismertem a halál lehetőségét, s ez a vég kezdete. Megfizetek ezért az elkerülhetetlen gyávaságért, úgy kell nekem! Csak az hal meg, aki elfáradt és beletörődött.” „Homlokán rövidre nyírt sötét hajának töve alig észrevehetően ritkul. Szája egyenes és határozott. A szeme sarkában a ráncok vonala inkább mosolyt idéz, mint elmélkedést. Teste kényelmesen helyezkedik el a vezetőfülkében, ösztönösen figyelő test, de oldottan könnyed is, a régóta megszokott azonos mozdulatok révén… A két kéz szilárdan tartja a kormányt, és gépies reflexekkel közvetíti az impulzusokat, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a kocsi a lehető legközelebb maradjon az ideális forduló-ívhez. Újra Párizsban… egy kicsi… lalala… A vezető megmosolyogja, hogy hamisan dudorászik. A mosoly ottfelejtkezik a száján. A terelőablakon keresztül fújó szél távoli vihar gyanús melegét hozza. A mező illatos. Ilyen iramban a kanyar vagy kétszáz méterét egy pillanat alatt megteszi a kocsi. A vezetőnek nincs ideje arra, hogy arcáról letörölje a mosolyt, amikor azt dünnyögi: – Micsoda barom!” Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MARIA TREBEN BŐRBETEGSÉGEK
Kiszerelés: 1 db    
1 475 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Maria Treben kézikönyvében tanácsokat kapunk a gyógynövények alkalmazására vonatkozóan, továbbá javallatokat a betegségek megelőzését illetően, tippeket a természetes testápoláshoz, valamint tudnivalókat a gyógyfüvekről és házi szerekről, és mindenekelőtt a gyógynövényekről. A könyv ábécérendben sorolja fel a gyógynövényeket és a betegségeket, így könnyen kezelhető. A gyógyeredményekről szóló olvasói beszámolók pedig megerősítik a természet erejébe vetett hitünket. A könyv kötése: puhakötéses Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK BŐRGYÓGYÍTÁS
Kiszerelés: 1 db    
735 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A füzet a bőrápolás és bőrgyógyítás természetes módszereit ismerteti. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ZENKAPU A BELSŐ BÉKESSÉGHEZ
Kiszerelés: 1 db    
739 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Ez a könyvecske 108 meditáció gyűjteménye, amelyek célja, hogy segítsenek a saját belső békéd elérésében és megőrzésében. A 108 a buddhista hagyomány szent száma. Úgy tartják, ennyi vágyon kell felülkerekednie annak, aki el akarja érni a megvilágosodást. Számos keleti tradícióban az emberek 108 gyöngyből álló rózsafüzért - malát - használnak meditációs segédeszközként. A mantra recitálása közben az ujjak között morzsolt szemek segítenek fókuszálni az elmét, és a meditáció nyugodt birodalmának elérését. Az ebben a könyvben leírt 108 meditáció inspirációs forrásként szolgál - és emlékeztetőül, hogy a béke elérése lehetséges. Nem létezik alkalmasabb időpont ennél a pillanatnál, hogy átadd magad a békének. A(z) Zen-kapu a belső békességhez (Könyv) szerzője Scott Shaw. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: A VÁLTOZÓ AGY
Kiszerelés: 1 db    
3 589 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Olvasásra ajánlott könyv: Norman Doidge – A változó agy Érdekes elgondolkodtató történetek vannak benne az agykutatás élvonalából. „Az agy képlékeny, élő szerv, amely képes megváltoztatni önnön szerkezetét és működését. Az idegrendszer kutatásának e minden bizonnyal legfontosabb felfedezése, az úgynevezett neuroplaszticitás - az idegrendszer alakíthatósága - alapjaiban cáfolja meg azt az évszázadok óta vallott elképzelést, miszerint a felnőtt agy képtelen a változásra. Ez a felismerés reményt kínál azoknak, akik szellemi korlátokkal vagy gyógyíthatatlannak vélt agykárosodással küszködnek, ugyanakkor az egészséges agyra vonatkozó ismereteinket is gyarapítja.” Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: BÚCSÚZNI TÖBBSZÖR IS LEHET
Kiszerelés: 1 db    
2 669 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
„Tudtam, hogy egyszer bekövetkezik. Tisztában voltam a rákom prognózisával. Előbb vagy utóbb ki fog újulni. Kitolhatom a határidőt, nyerhetek néhány év haladékot. De semmi olyat nem tehetek, amitől a daganat örökre eltűnik. Hát így állunk. A vész, amitől mindig tartottam, arcot öltött. Visszaesésem után fel kellett tennem magamnak életem legsúlyosabb és talán legfontosabb kérdését: ha kiújult a betegségem, pedig rákellenesen gondolkozom, táplálkozom, mozgok, lélegzem és élek, akkor mi marad A rák ellenből? Ezt a könyvet azért írtam, hogy választ találjak erre a kérdésre. De az írás arra is alkalmat ad, hogy elbúcsúzzam mindazoktól, akik kedvelték előző könyveimet, vagy hallgatták előadásaimat. Bárhogy lesz is, mélyen hiszem, hogy ez a búcsú nem az utolsó. Mert búcsúzni többször is lehet.” „Pátosz nélküli könyv. Derűs és lebilincselő. Sűrű és felkavaró. Szerzője nem arról beszél, amit tud, hanem megosztja velünk, amit érez. Minden szava igaz, minden emléke, életének minden részlete közelebb hoz bennünket ahhoz, amit emberi létezésnek hívunk. Ez a könyv igazi ajándék.” Elle Magazine David Servan-Schreiber (MD., PhD) a Pittsburghi Egyetem orvosi karának klinikai pszichiátriaprofesszora, az ottani, integrált gyógyítással foglalkozó orvosi központ társalapítója. A rák ellen, egy új életmód című könyve, melynek megírására azután került sor, hogy 31 éves korában rákot diagnosztizáltak nála, nemzetközi bestseller lett. Több mint negyven nyelvre fordították le. A szerző, akinek agydaganata 2010-ben kiújult, a betegséggel vívott egyéves küzdelem után 2011 júliusában hunyt el. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV-PALEO ÜNNEPI FINOMSÁGOK
Kiszerelés: 1 db    
855 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
"Ha ünnepi vendégségre készülünk, szeretnénk mindenből a lehető legjobbat és a legjobban elkészíteni. Az ünnepi ételek mindenképpen egyediek... Különleges alkalomra különleges finomságokkal készülünk. Különlegességük és egyediségük adódhat az elkészítés módjából, a választott alapanyagból vagy csupán abból, hogy mi magunk eddig még nem készítettük. A paleolit ünnepi finomságok éppen emiatt válhatnak minden ízükben egyedivé; legyen szó akár egy hagyományosnak induló bejgli közel sem hagyományosnak mondható, ámde annál inkább "paleolittá" válásáról vagy akár egy teljesen új ételköltemény megalkotásáról. Mindezt könnyen, egészségesen, örömmel." (Stifter-Kajáry Cecília paleolit szemléletű dietetikus) Termék részletes jellemzői »
KÖNYV-PALEO KÜLÖNLEGES ÉTELEK
Kiszerelés: 1 db    
855 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV-GYÓGYNÖVÉNYEK GYÓGYHATÁSAI
Kiszerelés: 1 db    
660 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A legteljesebb gyógyfüveskönyv, a gyógynövényekkel történő gyógyítás alapkönyve ez, melyet a tisztelt Olvasó most a kezében tart. Egy hosszú élet kutatásait és évszázadok népi gyógyításának tapasztalatait foglalta össze ebben az átfogó, teljes körűnek mondható munkában a szerző, századunk első felének legtekintélyesebb gyógyszerésze és gyógynövény-kereskedője. Orvos és beteg egyaránt haszonnal forgathatja, de az egészséges embernek is melegen ajánlható. A gyógynövénygyűjtők és -kereskedők megtalálhatják benne a gyógynövények gyűjtésére, kezelésére, tárolására és feldolgozására vonatkozó tanácsokat. Használható idegen nyelvű gyógynövényreceptek fordítására, gyógynövénye beazonosítására is, német és latin nyelvű mutatója révén. Praktikus a betegségek ABC-rendjében készített mutató is, melyből könnyedén megtudhatjuk, mit ajánl a szerző az egyes bántalmak gyógykezelésére. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: A NYOLC BROKÁTTEKERCS
Kiszerelés: 1 db    
1 059 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A címszereplő egy nyolcszáz éves, rendkívül hatékony, mégis egyszerű kínai egészségmegőrző és -fejlesztő gyakorlatsorozat. Rendszeres gyakorlása fokozza a hajlékonyságot, javítja a vér-, nyirok- és energiakeringést, a fizikai kondíciót, tisztítja és csendesíti az elmét. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A MORITZ FOGYJ TERMÉSZTESEN ÉLJ EGÉSZSÉGESEN
Kiszerelés: 1 db    
2 725 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Leírás: Eredeti cím: Feel Great, Lose Weight * „Minden betegség legnagyobb gyógyítója a bennünk munkáló természeti erő!” (- Hippokratész) * Andreas Moritz tucatnyi nagy sikerű egészségkönyv szerzője és a természetes életmód világhírű szakértője, aki ebben a könyvében is mélyreható és meghökkentő információkkal látja el az olvasókat. A fogyás szelíd, ám maradandó formáját ajánlja. Úttörő szemléletű könyvének üzenete: vegyük kezünkbe egészségünk irányítását, törekedjünk a test-lélek-szellem egysége megteremtésére, amelynek egyenes következményeként jön létre az optimális testsúly és a szervezet egészsége. Ne a géneket hibáztassuk, hanem foglalkozzunk a belső harmóniánk megteremtésével! Csak semmi megterhelő edzés. Semmiféle sebészi beavatkozás vagy éhezés. El kell szánnunk magunkat, hogy megszabaduljunk a fizikai és érzelmi terheinktől, s a kalóriák számolgatása helyett egyetlen egységbe fogjuk a létezésünket. Aki ezzel a megváltozott szemmel tekint magára, Moritz szerint a munka 80%-át már elvégezte. Termék részletes jellemzői »
ÉLETMENTŐ PARKINSON KÁRTYA
Kiszerelés: 1 db    
265 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ajánlott: Elsősorban parkinson kórral élőknek. A kártyára feljegyezhető a betegséggel kapcsolatos információ, valamint a baleset, vagy rosszullét esetén értesítendő személy, és az orvos elérhetősége. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SALÁTÁK MAKROBIOTIKUS RECEPTEK
Kiszerelés: 1 db    
2 175 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Ebben a könyvben témánk a saláta és a savanyúság. Megismerhetik ezeknek az ételeknek a helyét, fontos egyensúlyi szerepét az általános makrobiotikus rendszeren belül, remek saláta és savanyúság receptek sokaságával gazdagodhatnak. A változatos, ízletes és egészséges ételek receptjei segítenek az elfelejtett természetes ételkészítési tudás visszaszerzésében. Az iparosodás korában szélsőségessé vált táplálkozásunkat újra egyensúlyba hozva pedig a fizikai, mentális állapotunk és érzelmeink is kiegyensúlyozottabbá válnak. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MARIA TREBEN NŐI BETEGSÉGEK
Kiszerelés: 1 db    
850 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Maria Treben az „Isten patikáriusa” valóságos bőségszarut kinál a megelőzéshez, a kezeléshez és a gyógyításhoz, kezdve a serdülő lányok gondjaitól egészen a változás évéig. Könyve az egészséges életmód és gyógyulás iránytűje napjaink asszonyai, leányai számára. A receptúrákon kívül a szerző értékes tanácsokkal szolgál a gyógynövények felismeréséhez, gyűjtéséhez és tárolásához, nemkülönben a teakeverékek és egyéb házi szerek összeállításához. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ALAPJAI I.
579 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Ez a füzet a természetes étrend kialakításában nyújt hasznos segítséget, és vizsgálja a különféle táplálékok hatásait. Ezek megértését táblázatok könnyítik meg. Utat mutat az Egész-séges élet, a tisztulás felé; segít az életmódváltásban. Kívánjuk minden olvasónak, hogy találja meg újra elveszett Egészségét, a harmóniát élete minden területén. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:NAPFÉNYES RECEPTEK III.
Kiszerelés: 1 db    
579 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A füzetben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokból állnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt (húst, tojást, tejterméket). Igyekeztünk kerülni a finomított és mesterséges alapanyagokat is (a sót, cukrot, fehér lisztet, adalékanyagokat stb.), az előző két számhoz képest azonban kevésbé voltunk szigorúak. Tekintettel azokra, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, ezúttal olyan recepteket is beválogattunk a füzetbe, melyek durumlisztet, nádcukrot, lekvárt vagy búzahúst tartalmaznak. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ ALLERGIA OKAI MEGELŐZÉSE ÉS KEZELÉSE
Kiszerelés: 1 db    
1 149 Ft
Ideiglenes készlethiány!
MAUSHAGEN-SCHNAAS, ELLEN-WALDMANN, WERNE - AZ ALLERGIA OKAI, MEGELŐZÉSE ÉS KEZELÉSE Az allergia napjainkban sajnos népbetegséggé vált, egyre többen vagyunk kénytelenek vele élni és keresni a megoldásokat a tünetek enyhítésére. Abban az esetben, ha immunrendszerünk nem működik tökéletesen, testünk bizonyos - egyébként ártalmatlan - anyagokkal szemben túlzott reakciót mutat: ez az allergia. Ennek tünetei lehetnek a viszketés, a fokozott nyálkahártya-működés, a bőrkiütés, fulladás, szédülés, de szélsőséges esetben életveszélyes állapot is kialakulhat. A könyv abban kíván segíteni, hogy felismerjük az allergiás tünetek megjelenését, annak kiváltó okait, valamint megismertet az allergia elleni terápia lehetőségeivel... Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ EGÉSZSÉG KONYHÁJA
Kiszerelés: 1 db    
3 090 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A szerző figyelme az egészség konyhájának minden területére kiterjed: a filozófiai megalapozástól az alapanyagok beszerzésén és a megfelelő edények kiválasztásán át egészen a felhasználandó fűszerekig ad eligazítást, nem feledkezve meg az ételek egymásutániságának, sorrendjének, az elkészítés módjának és az étkezés mikéntjének fontosságáról sem. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK - AB-  VÉRCSOPORT
Kiszerelés: 1 db    
440 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Részlet: Először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé, stb..) lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel. A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt - (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebben emészthetőket (olajok, ghí zöldségek, állati eredetű ételek). Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:VISSZA ÖNMAGUNKHOZ
Kiszerelés: 1 db    
1 879 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Hogyan tárhatja fel és elemezheti valaki önmaga is gyermeki énjét, annak sérüléseit? Hogyan adhatja meg számára mindazt, amiben egykor hiányt szenvedett, amit sem a család, sem az iskola nem adott meg annak idején? A közérthetően, szellemesen megírt könyv, melyet az USA egyetemein tankönyvként használnak, ezt a folyamatot írja le. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A NEVEK MÁGIÁJA
Kiszerelés: 1 db    
1 920 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ez a mű a nevek és számok mágiájáról, valamint a kozmikus morálról árul el olyan titkokat, amelyeket csak az ősnépek ismertek. Igyekeztem megfelelő eszközt mellékelni hozzájuk, egy kozmikus járművet, amellyel bejárhatjuk a legközelebbi és legtávolabbi dimenziókat időben és idő felett. A bennünk élő gyógyszerek kipróbált receptjeit tartalmazza. Persze, ezeket a gyógyszereket csak az veheti be, akinek szólnak, hiszen nincs két egyforma ember, főleg, ami az érettségi fokot illeti. A természet minden jelenségének alapja a szám. Nevünket kölcsön kaptuk, mégis kijelöli életutunkat. Mivel a név számokkal kifejezhető, sorsunk megfejtésének kulcsa a kezünkbe adatott. Nem a párkákat vagy a végzetet kell okolni a nehézségekért, hiszen mi magunk határozzuk meg életünket rossz szándékú vagy éppen jó cselekedeteinkkel és gondolatainkkal. Így hát bölcs lépés megismerni a bennünk lakozó erőket. A borítón Pallasz Athéné látható, a bölcsesség jelképe, akinek neve is ezt tükrözi. Zeusz fejéből pattant ki, és állítólag magával vitte elméjének jobbik felét. Ő áll a múló világ, a káprázat fölött, ami nem egyéb, mint egy kozmikus elme álma. Szepes Mária, az ezotéria nagyasszonya nem csupán jóskönyvet írt: annál sokkal jelentősebb valóságot. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MERJ GYÓGYULNI
Kiszerelés: 1 db    
2 540 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Dr. Lissa Rankin most elárulja, miért kell kigyógyítanunk magunkat ebből a tudatállapotból, és hogyan szabadulhatunk meg örökre a félelemtől azáltal, hogy rányitja figyelmünket mindarra, ami gyógyításra szorul életünkben. A Merj gyógyulni! független szakértők által értékelt tanulmányokra és igaz történetekre alapozva vezet el a félelem hatásainak megértéséhez, és segít visszatérnünk a jó közérzethez és a minden szinten megélt teljességhez. Kiderül, • hogyan jelentkezik egy félelemmel átitatott gondolat, amely betegséghez vezethet; • hogyan különböztethetjük meg az igazi félelmet a hamis félelemtől, mely egészségromboló stressz-reakciókat válthat ki; • hogyan hangolódhatunk rá a „belső vezérfényünkre” – a saját belső bátorságunk hangjára; • hogyan alakíthatjuk át a bizonytalansággal való viszonyunkat úgy, hogy új lehetőségekre nyíló ajtónak tekintsük; • mit taníthatnak a félelmeink arról, hogy kik is vagyunk valójában. A könyv megmutatja azt a négy feltételezést, amely minden félelem gyökerénél megtalálható, és segít átalakítani azokat bátorságnövelő igazságokká. Termék részletes jellemzői »