Könyv, CD, ajándék, készülék

  Webáruház »
KÖNYV: ARTROSZKÓPIÁRA VÁRVA-AZ IZÜLETEKEN VÉGZETT TÜKRÖZÉS
Kiszerelés: 1 db    
1 335 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Hazánkban a térdartroszkópia a csípőprotézis-műtétek után a második leggyakoribb mozgásszervi műtétté lépett elő, 2000-ben pl. több mint 6000 ilyen beavatkozás történt, s egyre gyakrabban végzik baleseti sebészeti ügyeletben akutan, azaz hirtelen fellépő, friss ízületi sérülések pontos feltérképezésére és kezelésére, s szaporodik a tervezett ún. elektív artroszkópiák száma is. Ugyanakkor tudjuk, hogy minden műtétre váró beteg aggodalommal telve tekint a rá váró események elé. Szeretne minél többet tudni magáról a műtéti beavatkozásról, a várható eredményről, az utókezeléseről, az esetleges szövődményekről. E könyv számukra íródott. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SÜTEMÉNYEK HAGYOMÁNYOSAT EGÉSZSÉG
Kiszerelés: 1 db    
1 905 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A Sütemények - Hagyományosat egészségesen könyv célja, hogy lehetőségeket kínáljon a régi jól bevált receptek újjávarázsolásához. Aki szeretné megőrizni az egészségét, szeretne betegség és fájdalom nélkül élni, annak javasolt a jelenlegi étrendjébe olyan értékes tápanyagokat beiktatnia, melyeket a teljes kiőrlésű gabonalisztek, a természetes édesítők és a növényi olajok tartalmaznak. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ ARCOD NEM HAZUDIK
Kiszerelés: 1 db    
1 879 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Egy gyors pillantás a tükörbe és máris sok mindent megtudhatunk szervezetünk egészségi állapotáról. Az arc formája, a bőr rugalmassága, az arckifejezés, a kézírás, a testtartás mind árulkodnak róla. Persze csak akkor, ha olvasni is tudunk e jelekből. A könyv e "tudományba", a keleti diagnosztika egy olyan ágába vezeti be az olvasót, amely a nyugati orvostudomány számára eddig ismeretlen volt. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:TAO A LEHELETFINOM EGYETEMES TÖRVÉNY
Kiszerelés: 1 db    
1 720 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
"Szerencse és katasztrófa nem a kapun keresztül érkezik. Bekövetkezésüket az ember saját maga idézi elő." Ez az állítás jól kifejezi a finomenergia visszahatásának egyetemes törvényét, ahogy azt a Teljes Út ősi mesterei, azon régiek, akik elérték a célt, megtapasztalták. Az ősi mesterek arra oktatták tanítványaikat, hogy a visszahatás egyetemes törvénye képezi minden szellemi gyakorlat alapját. Ez a törvény rávilágít arra, hogy egy meghatározott rezgésszámú energia vonzza az annak megfelelő rezgésszámú energiákat, s egyben vissza is hat rájuk. Eszerint az egyén tapasztalatait az a fajta energia határozza meg, amit az illető megtestesít. Ha valaki harmonikus kapcsolatban áll az egyetemes törvénnyel, harmonikusak lesznek fizikai, érzelmi és mentális energiáinak megnyilvánulásai is. Ha valaki megsérti a természet törvényeit, zűrzavart és diszharmóniát kelt az életében. Ez a mű rávilágít az energia visszahatásának egyetemes törvényére, és megmagyarázza a mindennapi élethez fűződő viszonyát, valamint azt is, miképp befolyásolja az ember saját sorsát Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SZÜLŐK LETTÜNK
Kiszerelés: 1 db    
2 135 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az ismert gyermekpszichológus könyve szülőknek és leendő szülőknek szól, akik átérzik a felelősséget, amit a szülői szerepkör jelent és arra törekednek, hogy gyermeküket értelmesen, előítéletek nélkül neveljék. Főbb témakörök: a gondolattól a megvalósulásig, a születés utáni időszak: csecsemőkor, majd a kisgyermekkortól az iskolakezdésig. A könyv részletesen ismerteti az egyes időszakok problémáit és megoldásait, mindvégig hallatlan aggódással a kiszolgáltatott élőlénnyel: a magzattal, csecsemővel ill. kisgyermekkel. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ AKUPUNKTÚRA CSODÁJA
Kiszerelés: 1 db    
2 730 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A gyógyító munkájának sikerét az mutatja, ha feleslegessé válik a páciens számára. A nyugati orvoslás szemléletének egyik furcsasága, hogy azt díjazzák, ha az orvos minél több bajt talál a betegnél, és azokat minél költségesebb és bonyolultabb módon kezeli. Ezek az egyre dráguló kezelések azonban jobbára csak részmegoldást hoznak, számos nemkívánatos mellékhatással. Gyakran mindössze elnyomják a kóros állapot jeleit, ez pedig olyan, mintha például javítás helyett csak kikapcsolnánk a hibát jelző lámpát autónk műszerfalán. Emellett tovább mérgezik a beteg szervezetét, ahol már éppen elég pszichikai és fizikai méreg gyülemlett fel a negatív érzelmek, illetve a helytelen táplálkozás következtében. Ennek a sok méregnek a nagy része előbb-utóbb kikerül a környezetbe, ahol újabb rendellenességeket gerjeszt. Hogyan lehet ezt a szemléletet/tendenciát megfordítani? A többi között erre a kérdésre is választ talál ebben a könyvben. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: TUDATOSAN AZ EGÉSZSÉGÉRT (DAGANATOS BETEGSÉGEK MEGE
Kiszerelés: 1 db    
2 750 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Tudatosan az egészségért - A daganatos betegségek és kockázatuk csökkentése című könyv tanári segédkönyvét tartja a kezében a Tisztelt Olvasó. A könyv 20 tanórára lebontva tekinti át a témát az iskolai egészségnevelésben részt vállaló pedagógus szemszögéből. A könyv elkészítésének célja az volt, hogy hasznos vezérfonalat adjunk a pedagógus kezébe, amely nem csak óravázlatmintákat és pedagógiai szempontokat, hanem az órákon felhasználható illusztratív segédanyagokat, valamint teszteket, kérdéssorokat is tartalmaz. Az egyes témákat mindenki a saját óramenetéhez, időbeli lehetőségeihez és a diákok aktuális tájékozottsági szintjéhez, érdeklődéséhez igazíthatja. Korszerű, komplex csomagot képez a tanári segédkönyv a tankönyvvel és CD melléklettel, amely utóbbi tartalmaz minden hasznos segédanyagot papírra vagy fóliára kinyomtatható formában is. Minden pedagógusnak sikeres munkát kívánunk az oktatócsomag használatához. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:CSÍRA ABC
Kiszerelés: 1 db    
1 859 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Amit a csírákról és a csíráztatásról tudni érdemesA csírák a fűszerekhez hasonlóan változatos ízvilággal rendelkeznek. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK ALLERGIA ÉS ASZTMA
Kiszerelés: 1 db    
725 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az utóbbi 60 év során bolygónk ökológiai helyzete nagymértékben rosszabbodott. Ennek egyik oka a vegyi, bakteriológiai és főleg a termonukleáris fegyverek kipróbálása volt. Jelentős hatást gyakorolt Európa természeti környezetének szennyezésére az 1986. évi csernobili katasztrófa. A baleset következtében a légtérbe jutott radioaktív anyagok mennyisége 50 millió curit tett ki, ötszázszor többet, mint a Hirosimára ledobott atombombától származó sugárzó anyag. A Föld ökológiai helyzetére kedvezőtlen hatást gyakorol az atomerőművek nagy száma, a radioaktív hulladékok nem kellően biztonságos tárolása. Ma még nincsenek kidolgozva az atomerőművek biztonságos üzemeltetésének, a radioaktív hulladékok biztonságos tárolásának módjai. Az atomerőművek megengedhetőnek tartott szivárgásai az egész világon koraszülésekhez, a magzatok veleszületett egészségi károsodásaihoz, a gyermekhalandóság növekedéséhez, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, az allergiás tünetek növekedéséhez, a rák és a leukémia terjedéséhez és korábban ismeretlen betegségek megjelenéséhez vezetnek. Ma ezerszer gyakrabban fordulnak elő ezek a betegségek, mint azt korábban előre jelezték. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MIT ÁRUL EL A BETEGSÉGED
Kiszerelés: 1 db    
2 135 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A nyugati orvostudomány sokat tud az emberi test működéséről. Ha az meghibásodik, képes megjavítani. A baj csak az, hogy módszerei sokszor nem az okokat, hanem csupán a tüneteket szüntetik meg. Az utóbbi években azonban a gyógyítással foglalkozó szakemberek figyelme mindinkább az egész emberre -nemcsak annak működésére- terelődött. Egyre többen hangoztatják, hogy a lelki tényezőknek döntő szerepe van az egyén sorsának, egészségének alakításában. A könyv psziché és szóma -lélek és test- kölcsönhatását világítja meg. A szerző felfogása szerint testünk nem csupán azt mondja el nekünk, miben vétettünk az élet ellen, de mindig pontosan megmutatja azt is, mit kell tennünk ahhoz, hogy ismét teljes harmóniában, egészségesen élhessünk. A(z) Mit árul el a betegséged? (Könyv) szerzője Kurt Tepperwein. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:GABONAÉTELEK A NAP AJÁNDÉKAI
Kiszerelés: 1 db    
1 905 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A gabonák az egészség és az életerő forrásai, az emberiség egyik legősibb alaptáplálékai. Régen a magyar ember étrendjének gerincét képezték, szinte minden nap a terített asztalra kerültek. Könyvünk célja, hogy ismét közkedveltté tegyük a gabonafélékből készült ételeket. Aki szeretné megőrizni az egészségét, szeretne betegség és fájdalom nélkül élni, annak javasolt a jelenlegi étrendjébe olyan értékes táplálékokat beiktatnia, amelyek között kiemelt szerepet kapnak a hántolatlan gabonafélékből készült fogások. A gabonák: a rizs, az árpa, a köles, a rozs, a zab, a kukorica, a búza és a hajdina; amelyek a világ különböző tájain terjedtek el. A köles délről származik, a rizs és a hajdina keletről, a zab északról, a kukorica pedig nyugatról. A búza, az árpa és a rozs jellegzetesen európai gabona. Kiadványunkban levesek, főételek, feltétek, édességek és pástétomok leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatosan és ízletesen tálaljuk a Nap ajándékait. Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 84 tisztán növényi alapanyag felhasználásával készült ízletes étel receptjét adjuk közre, amelyben a főszerep a gabonáké… Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:NAPFÉNY FÜZET
Kiszerelés: 1 db    
525 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:MARIA TREBEN GYÓGYULÁS A TERMÉSZET EREJÉVEL
Kiszerelés: 1 db    
1 880 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A könyv a Gyógyeredményeim leveleit, beszámolóit felhasználva, betegségek szerinti csoportosításban tartalmazza a gyógynövényekkel elért, szinte csodával határos gyógyeredményeket. Ezeket a tapasztalatokat, tanácsokat új, az eddiginél áttekinthetőbb és könnyebben kezelhető felépítéssel kínáljuk az olvasók kezébe. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A SZERETET SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉSÜNK
Kiszerelés: 1 db    
2 135 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A szeretetről című művében John Bradshaw legfontosabb kapcsolataink - a szülőkhöz és gyerekekhez, barátokhoz és munkatársakhoz, önmagunkhoz és Istenhez fűző kötődésünk - megértésének új módjával ismertet meg bennünket. Megmutatja, szó szerint hogyan "hipnotizálnak" bennünket a színlelt szeretet/szerelem múltbéli élményei, hogyan tudunk kitörni ezekből a pusztító sablonokból, és hogyan tudjuk megnyitni magunkat az igazi szeretet lélekgyógyító munkájának. John Bradshaw milliók életét érintette és változtatta meg Amerika-szerte közvetített tévésorozata és bestseller könyvei által. Előző munkája, a Vissza önmagunkhoz, óriási közönséggel ismertette meg a belső gyermek fogalmát. Most a "személyiségfejlődés következő lépcsőfokát" definiálja - miként teremthetünk jó hatású, szeretetteli kapcsolatokat életünk valamennyi területén. Ez a könyv életet megváltoztató mű: mindenkihez íródott, aki fájdalmas kapcsolatokkal viaskodott, és reményt s új irányt keres. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:REIKI GYÓGYÍTÓ KEZEK
Kiszerelés: 1 db    
2 990 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Leírás: A Reiki univerzális gyógyító energia és öngyógyító módszer. A „Reiki”: egy szóösszetétel - a „Rei” jelentése = univerzális, kozmikus, isteni; a „Ki”jelentése = energia, erő. A két szótag együtt: az egyetemes életerő energiája. Minden emberben van Reiki - energia, és alkalmazzuk is, amikor ösztönösen a fájós testrészünkre helyezzük a kezünket, vagy amikor az édesanya a gyermeke fájós testrészére helyezi a kezét. A kézrátétes gyógyítás valamikor minden ember természetes képessége volt. A Reiki nem az orvosi kezelés helyett van, de fokozza annak hatását, rendszeres használatával, a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésével előzhetjük meg, ill. fordíthatjuk vissza a betegségeket. PAULA HORAN a legnagyobb Reiki - mesterek egyike. A könyve magyar nyelven a legátfogóbb áttekintés a Reiki - módszerről. * A „REIKI - GYÓGYÍTÓ KEZEK” című ezen kiadványt az univerzális gyógyító energia és öngyógyító módszer iránt érdeklődő olvasóink figyelmébe ajánljuk. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:GYÓGYTEÁK
Kiszerelés: 1 db    
2 135 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Földünkön mintegy 620 000 növényfaj él, de csak 300 rejt olyan anyagokat, amelyek az emberi szervezetre gyógyító hatással vannak. Közülük százötvenet az ember már évezredek óta rendszeresen felhasznál betegségeinek a gyógyítására. Nagyanyáink, ha valami nyavalyájuk volt, elmentek a füvesasszonyhoz, akitől aztán megkapták az alkalmas növényeket, hogy főzetet készítsenek belőlük és azzal gyógyítsák magukat. Azt, hogy használt-e a kúra vagy sem, csak szóbeszédből tudjuk. Tény viszont, hogy a gyógyteázás szokása a modern orvostudomány eredményei ellenére sem halt ki. Ez a könyv erről szól: leírja azokat a mindennapi bajainkat, betegségeinket, amelyeken enyhíthet egy-egy jól megválasztott gyógyfőzet, részletes útmutatást ad azok elkészítéséről és hatásaikról, s végül a betegségek kezeléséhez szükséges hasznos gyakorlati tanácsok egészítik ki a könyvet. kevesebb Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:EGÉSZSÉG ISTEN PATIKÁJÁBÓL
Kiszerelés: 1 db    
2 560 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A ma már klasszikusnak számító nagysikerű gyógynövényes könyv összefoglalja Treben asszony gyógynövényekkel kapcsolatos ismereteit valamint tanácsokat kapunk arra, hogyan lehet a gyógynövények alkalmazásával segíteni különböző fájdalmak és betegségek esetében egyben segít visszavezetni bennünket az egészséges életmódhoz. A szerző gazdag ismereteivel és gyakorlati tapasztalatain keresztül újra felfedezhetjük az erdők, mezők virágaiban, a füvekben és a fákban rejlő ősi gyógyító erőt. A könyv kötése: keménytáblás. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A MINDENNAPI ÉLET MÁGIÁJA
Kiszerelés: 1 db    
3 670 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Miért szerencsés egyik ember, s miért sújtja balszerencse a másikat? Mi a siker titka? Élhet-e valóban eredményes életet az, aki csupán önös érdekeit szolgálja? Hogyan szül a bizalmatlan ember mások iránti gyanakvása bizalmatlanságot maga ellen? Mi az önbizalom titka? Hogyan küzdhetünk meg foszladozó idegeinkkel, félszegségünkkel, életünket mérgező félelmeinkkel? Mert a panaszkodás, az elkeseredés, az elhatalmaskodó pesszimizmus önveszélyes, nemcsak betegít, de megnehezíti, ha nem teszi lehetetlenné életcélunk elérését. Milyen a sikeres szerelem, barátság, általában a jó emberi kapcsolatok "mágiája"? Hogyan építhetünk kölcsönösen előnyös kapcsolatot környezetünkkel, kerülhetjük el a "munkahelyi ártalmakat"? Segíthetünk-e magunkon, ha nem vagyunk készek a rászorulókon minden pillanatban segíteni? Mit jelent az "Én Te vagyok" törvénye? Melyek azok a tévedések, hibák, bűnök, amik egy időre, akár véglegesen kudarcok sorozatává tehetik mindennapijainkat? Kinek keressük társaságát és kiét kerüljük? Egyáltalán, mit tehetünk magunkért és embertársainkért? Nagy élettapasztalatból, segíteni akarásból fogant válaszokat kapunk ezekre a kicsi és nagy, de mindenképpen sorsdöntő kérdésekre; a feleletben nemcsak az író véleménye, tanácsa, de a keleti filozófia több évezredes bölcsessége is kifejeződik. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AURA
Kiszerelés: 1 db    
1 769 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Mindenkinek van aurája. Sokféleképpen meghatározták már, de az aura lényegében az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mindenki látta vagy tapasztalta már mások energiaterét. A legtöbb ember azonban vagy figyelmen kívül hagyja, vagy valami egészen másnak tulajdonítja a jelenséget. A könyv segítségével megtanuljuk, hogyan lássuk az urát, és mit jelentenek benne az egyes színek. Derítsük ki, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek miként hatnak a miénkre. Tanuljuk meg felismerni energiatereink határait és erősségét, hogy kellő időben tudjuk kiegyensúlyozni és megtisztítani őket. Ismerjük meg, hogyan védjük és tisztítsuk meg auránkat, az életerőnk működési terét. Az élet finomabb energiaterei iránti érzékenység sokféleképpen fejleszthető. Ha megtanuljuk látni az urát, az nemcsak régi korlátainkat dönti le, de látásmódunk is kiszélesedik. Hidat verünk a fizikai és a metafizikai szintek között. Ha megtanuljuk látni és érezni az élet finomabb kiterjedéseit, másfajta áldásban is részsülünk. Kibontakozik és megnövekszik intuíciós képességünk, visszatér gyermeki életörömünk és képesek leszünk újra rácsodálkozni az életre. Minden nap új kaland lesz egy véget nem érő úton! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:GYÓGYULÁS GYÓGYSZEREK NÉLKÜL
Kiszerelés: 1 db    
2 309 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Bizonyíték van rá, hogy elménk megváltoztatásával gyökeresen megváltoztathatjuk a testünket. Ahogy arra is, hogy az egészségtelen gondolatok megbetegítenek! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: AUTOIMMUN BETEGSÉGEK
Kiszerelés: 1 db    
1 365 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az autoimmun betegségek a nem gyakori betegségek csoportját alkotják. Sok típusa (SLE, Sjögren-szindróma, szkleroderma és egyéb autoimmun betegségek) létezik, mely elsősorban a fiatal- és középkorú nőket érinti. Milyen életmódi tanácsokat kell, hogy a betegek elsajátítsanak, amivel a tünetek kifejlődését vagy a betegség folyamatát lassítani lehet? E mai napig még gyógyíthatatlan betegségek esetén milyen gyógyszeres és nem gyógyszeres kezeléseket alkalmaznak a tünetek mérséklésére és a jobb életminőség biztosítása érdekében? Milyen reménykeltő kutatások vannak folyamatban? A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában működő szerzőpáros közel 100, a betegek által leggyakrabban feltett kérdésre ad közérthető nyelven válaszokat, ezzel is elősegítendő e nehéz betegséggel küzdőknek a tájékozódást és a hatékony orvos-beteg együttműködést. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: EPEBETEGEK KÉZIKÖNYVE
Kiszerelés: 1 db    
1 365 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az epebetegségek döntő többségét az epekövesség és annak szövődményei okozzák, és a lakosság 15%-át érintik. Lehet-e életmódbeli és étrendi szabályokkal befolyásolni a betegség kialakulását és a már létrejött epekövesség tüneteit? Hogyan lehet felismerni és milyen kezelési módjai vannak? Mikor kell műtétet végezni és a szövődmények esetén hogyan kell a műtétet időzíteni? Kell-e az epeköves hólyag eltávolítása után diétázni? Miből áll az epebetegek diétája? A gasztroenterológus szakorvos szerző és dietetikus kollégája ilyen és számos más, az epebetegségekkel kapcsolatos kérdésre ad választ közérthetően, ugyanakkor rendkívül pontosan. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:SCHOBERT NORBERT A NAGY KALÓRIAHAZUGSÁG
Kiszerelés: 1 db    
2 750 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Állítom, hogy a kalóriaszámítás az elhízás szempontjából nézve teljes félreértés vagy szándékos félremagyarázás, sőt hazugság! Az emberi szervezet nem általánosságban vett energiából, kalóriából, hanem mindenekelőtt szénhidrátból képes egy bonyolult mechanizmus révén energiát nyerni. Szervezetünk a feleslegesen elfogyasztott szénhidrátból épít zsírszövetet, hájat, így tartalékol a nehezebb időkre. A túl sok tartalék, a feleslegesen bevitt szénhidrát az oka az elhízásnak. Ráadásul a finomított szénhidrátok túlzó inzulintermelésre kényszerítik a szervezetet, s előbb-utóbb kimerítik az inzulintermelő sejteket. A rákos sejtek cukorral táplálkoznak, így a cukorbetegség többszörösére növeli a rákos megbetegedések - amúgy sem alacsony - kockázatát. Elhízás, cukorbetegség, rák. Lényegében mind a háromért a túlzásba vitt finomítottszénhidrát-fogyasztás a felelős! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: NAGY GLUTÉNMENTES RECEPTES KÖNYV
Kiszerelés: 1 db    
1 599 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A kötet 140 oldalon 280 kipróbált gluténmentes receptet tartalmaz, amelyek közül több recept származik a Gluténmentes konyha és lisztérzékeny hétköznapok Facebook csoport tagjaitól is. A receptek mellett ott találhatók az alkotók nevei is, és mindenhol megadtuk az információt, milyen allergéntől mentes. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A NÉGY EGYEZSÉG
Kiszerelés: 1 db    
1 920 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Könyvtár A ​tolték birodalom egy jelentős közép-amerikai civilizáció volt évezredekkel ezelőtt. Tagjai valójában tudósok és művészek voltak, akik külön társadalmat alkottak, hogy fölfedezzék és megőrizzék az ősi misztikus tudást, amely ugyanazokból az alapigazságokból táplálkozik, mint minden szent ezoterikus hagyomány szerte a világon. Tanításuk szerint azok a legfontosabb alapelvek, amelyeket önmagunk számára határozunk meg. Olyan életmódot tárnak elénk, amely négy egyszerű de hatásos alapelvre épül: ez a négy egyezség. TEDD TÖKÉLETESSÉ A SZAVAIDAT Azt mondd, amit szeretnél. Kerüld az önkínzó kifejezések használatát, és másokról se pletykálkodj. Használd szavaid erejét az igazság és a szeretet kifejezésére. SEMMIT NE VÉGY SZEMÉLYESKEDÉSNEK Amit mások mondanak és tesznek, az a belső valóságuk kivetítése, a saját álmuk. Ha nem veszed magadra a szavaikat és a cselekedeteiket, nem leszel áldozat, nem szenvedsz fölöslegesen. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A MOST HATALMA A GYAKORLATBAN
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A most hatalma rövid idő alatt bebizonyította, hogy az egyik legnagyobb spirituális könyv; amelyet manapság írtak. Ez a könyv egyfajta szavakon túli hatalomról szól, és képes elvezetni minket egy - a gondolataink mögött lévő - jóval csöndesebb helyre, ahol megoldódnak gondolat teremtette problémáink, s felfedezzük, mit is jelent létrehozni egy szabadabb életet. Eckhart Tolle szavaival élve: "Én az emberi tudatosság mélyreható átváltozásáról beszélek. Nem úgy mint egy messzi jövőbeni lehetőségről, hanem valamiről, ami most elérhető - nem számít, ki vagy és hol élsz. Láthatóvá válik, miként szabadíthatod fel magad az elme fogságából, és hogyan léphetsz be a tudatosság eme megvilágosodott állapotába, s milyen módon tarthatod ezt fenn a mindennapi életedben." E kötet minden részében speciális gyakorlatok és egyértelmű kulcsok vannak, amelyek megmutatják, hogyan fedezzük fel magunknak a "megbocsátást, könnyűséget és fényességet". Ezek akkor érkeznek meg, amikor lecsendesítjük gondolatainkat, és látjuk a világot elterülni magunk előtt a jelen pillanatban. Olvassuk a könyvet lassan, vagy éppen csak nyissuk ki hirtelen, töprengjünk a szavakon, s a közöttük lévő űrön, hogy - talán egy idő után, talán azonnal - felfedezhessünk valami "életmegváltoztató" összefüggést. Találjuk meg a hatalmat: a képességet, hogy átalakítsuk, és emelkedetté tegyük életünket s világunkat is. A lehetőség itt van, most, ebben a pillanatban: a szent jelenlét a Létezésünkben. Egy hely bennünk, ami mindig jelen volt, és mindig is jelen lesz a zavaros életen túl, a nyugalom világa a szavak mögött. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ÖT TIBETI JÓGA
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az öt tibeti jógagyakorlat és a hozzájuk tartozó mantrák hozzásegítenek ahhoz, hogy elengedjük gondolkodásunk és viselkedésünk negatív mintáit. A könyv élvezetes és praktikus útmutató a magasztos ideákhoz, és kitaposott ösvényre invitál a személyiség átalakításában. A könyv célja, hogy segítse az olvasót a mély önmagunkba nézés bátor tettében, hogy segítsen tudatosan áttekinteni az életünket, illetve hogy teljesebb életet élhessünk a nagyobb hála és öröm jegyében. Az öt tibeti jógagyakorlat jelmondata: Formáld a tested, és alakítsd át az életed! A gyakorlatok növelik a fizikai állóképességet, a hozzájuk tartozó mantrák pedig pozitív hatást gyakorolnak az elmére és a szellemre. Mivel a világ folyamatos áramlásban van akár készen állunk rá, akár nem , sokszor vagyunk kénytelenek átalakulni. A jól megalapozott és fejlesztő gyakorlatok segítségével szörfözhetünk az élet hullámain, ahelyett, hogy magával vonszolna a változás. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:GRAFOTERÁPIA
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Vimala Rodgers forradalmi könyve olyan általa kidolgozott módszert mutat be, amelyben kézírásunk megváltoztatásával tudatosan átalakíthatjuk bizonyos személyiségjegyeinket. Ezzel olyan viselkedésformákat honosíthatunk meg életünkben, melyek révén jobbá tehetjük kapcsolatainkat, megemelhetjük teljesítményünket, vagyis egyszerűen a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. Ha átalakítjuk bizonyos betűink írásmódját, előidézhetjük a kívánt változásokat életünkben. Változtasd meg T betűdet, és állhatatosan ki fogsz tartani a fogyókúrád mellett! Írd másként G betűdet, és végre megkapod a jól megérdemelt előléptetést! Módosíts S betűd írásmódján, hogy lecsökkentsd a stressz-szintedet, és képessé válj kézben tartani ügyeidet! A grafológusok szakértelme abban áll, hogy a kézírásminta beható tanulmányozása alapján képesek felvázolni az illető személyiségjegyeit. Ezzel szemben a grafoterápia a viselkedéstudomány egyik ága, mely arra ösztönzi az egyént, hogy ragadjon tollat, és kézírása bizonyos sajátosságainak megváltoztatásával küszöbölje ki személyiségének önromboló aspektusait. A Grafoterápia félreérthetetlenül tudatosítja benned: álmaid valóra váltásához mindössze annyit kell tenned, hogy kezedbe veszed a tollat, és átírod a saját jövődet. A szerzőről Vimala Rodgers pedagógus, kézírás- és ábécé-szakértő. Rodgers tudományos kutatással és vizsgálódással töltött életének gazdag tapasztalataiból merítve dolgozta ki úttörő jellegű módszerét, mely az egészséges íráskép kialakításával fejleszti a jellemet, és alakítja át a személyiséget. A Stanford Egyetem pszichológia szakán végzett csúcsteljesítmény-tanácsadóként, és jelenleg egyéneknek és csoportoknak segít átalakítani emberi kapcsolataikat, világukat és jövőképüket. Népszerű motivációs szónokként Rodgers több száz előadást tartott már Amerika-szerte. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ÁJURVÉDA
Kiszerelés: 1 db    
2 040 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az ájurvéda-bölcsességek tárházát kínálja fel a szerző közérthető stílusú könyvében, amelyet a nálunk is népszerű Deepak Chopra méltat előszavában. Az egészség és a fiatalság megőrzéséhez adott útmutatói, életmódjavító tanácsai, tisztító programjai könnyen követhetők kezdőknek és haladóknak egyaránt, és nem haszontalanok a gyógyítással hivatalosan foglalkozók számára sem. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: TEJ, CUKOR ÉS LISZTMENTES ÉTELEK RECEPTESKÖNYVE
Kiszerelés: 1 db    
1 519 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: MUSZÁJ ANNYIT ENNI?
Kiszerelés: 1 db    
3 219 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet. A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: A JÁRATLAN ÚT
Kiszerelés: 1 db    
2 669 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A szeretet, a hagyományos értékek és a szellemi fejlődés új pszichológiája Hogyan tehetünk szert tartalmas életre és valódi emberi kapcsolatokra? Úgy, fejti ki a szerző, ha megértjük, hogy életünk gondjaival szembenézni, azokat megoldani fájdalommal jár, és képessé válunk a szenvedés elfogadására és elviselésére. Könyve rádöbbent, hogy igenis kezünkbe vehetjük életünk és sorsunk irányítását. A Járatlan út önmagunk elfogadásához vezet, és megerősít abban, hogy valóban érdemes élni. M. Scott Peck gazdag terápiás tapasztalatából merítve sok-sok gyakorlati tanácsot ad. Stílusa gördülékeny és olvasmányos, magyarázatai könnyen érthetőek, példái beszédesek. Termék részletes jellemzői »