Könyv, CD, ajándék, készülék

  Webáruház »
ÉLD JÓL AZ ÉLETED - MOST!
Kiszerelés: 1 db    
2 269 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az Élet szeret téged, és a legjobbat akarja neked. Az Élet azt akarja, hogy helyreálljon a lelki békéd, és hogy belső örömre, magabiztosságra, valamint az önértékelés és önszeretet bőségére lelj. Ideje azonban felébredned, és elkezdened tudatosan úgy alakítani az életedet, hogy az kielégítő legyen, és elősegítse a céljaidat. Képes vagy rá, mindenki képes rá – csak meg kell tanulnod, hogyan. Ezt szolgálja ez a kis kötet. Ehhez azonban használnod is kell a benne foglalt anyagot – egy csukott könyv szavai soha nem teszik jobbá az életedet. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: SUPERFOOD SMOOTHIE
Kiszerelés: 1 db    
3 579 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Lendülj formába kívül-belül ezekkel az ínycsiklandozó receptekkel, melyek mind az egészséges életmód jegyében születtek meg! Készíts könnyen és gyorsan, ám változatosan szuperételes smoothie-kat, és élvezd azok számos lenyűgöző pozitív hatását! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: SUPERFOOD GYORSÉTELEK
Kiszerelés: 1 db    
3 579 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Nassolnál valami finomat vagy ropogtatnál valami ízletest? Kényeztesd tested és lelked egészséges, tápanyagdús, ámde mégis pompás ízekkel! Akkor ne fogd vissza magad! Termék részletes jellemzői »
NATURIZE KOMPAKT SHAKER
Kiszerelés: 1 db    
945 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Műanyag, nem kioldódó, élelmiszer tárolására alkalmas PP 05 Termék részletes jellemzői »
VES026 HETI GYÓGYSZERADAGOLÓ DOBOZ RUGÓS
Kiszerelés: 1 db    
2 439 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A VitaPlus egyheti, rugós gyógyszertartóban 7 darab rugós kivehető dobozka van, amit a táskájában magával vihet. Minden dobozka négy rekeszt tartalmaz, melyek reggel, napközben, este és lefekvés előtt jelekkel vannak ellátva. Hűvös, száraz helyen tárolja! Tartsa távol a gyógyszert gyerekektől! Időnként mossa meg a dobozt meleg vízzel és törölje szárazra! Gyengén látóknak is feliratozva! Termék részletes jellemzői »
VES029 NAPI GYÓGYSZERADAGOLÓ 4 REKESSZEL
Kiszerelés: 1 db    
709 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A Fortuna egynapos gyógyszertartó 4 rekeszből áll, kivehető a fedele, mérete kedvező. Ideális arra, hogy zsebben, táskában tartsa! Száraz, hűvös helyen tárolja! Termék részletes jellemzői »
BIO HELLO BABY NAPOZÓKRÉM 50+
Kiszerelés: 100 ml    
7 360 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Termék összetevők: Aqua, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Glycerin, Olea Europaea Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Oil , Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Jojoba, Mimosa, Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Xanthan Gum, Sodium Phytate Kenjük a bőrre és hagyjuk beszívódni mielőtt napsugárzás érné. Újra kenjük a bőrre vízzel való érintkezés vagy homokban történő játék után, vagy más alkalmakkal, amikor a krém letörlődhet a bőrről. Kellemes, illatmentes krém a napsütéses órákra. Mindennapos használatra javasolt az újszülöttek és babák, valamint a felnőttek érzékeny bőrére. Magas ásványianyag-tartalmú napfényszűrő felhasználásával készült arcra és testre. Csak ásványi eredetű UVB és UVA szűrőket tartalmaz. Bőrgyógyászati kezelésen résztvevők és allergiások is használhatják. Hamar felszívódik, nem fehéríti a bőrt. Antioxidáns védelmet biztosít, az emulziós anyagoknak köszönhetően segít fenntartani a bőr megfelelő nedvességtartalmát. Termék részletes jellemzői »
ALUFIX HŰTŐTÁSKA
Kiszerelés: 1 db    
660 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Karton egység: Bontható Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:RAKJ RENDET AZ ÉLETEDBEN
Kiszerelés: 1 db    
2 269 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Mi tagadás, hajlamosak vagyunk megtestesíteni a bennünk lévő zűrzavart az életterünkben: a papírkupacokkal borított íróasztalok, a rendetlen fiókok, a gyűlölt kanapé, amelytől képtelenek vagyunk megválni, a teletömött ruhásszekrény, a pince, ahova már évek óta félünk belépni – mindezek belső életünk valamilyen zűrzavaros aspektusát jelképezik. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:CSAKRÁK
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A csakrák szervesen hozzátartoznak létezésünkhöz. Testünk erőközpontjai, melyeket először az ősi Indiában fedeztek fel. Rajtuk keresztül áramlik testünkben az életerő, amelyek segítségével kialakítjuk fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális életünk egyensúlyát... Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ÉLD AZ ÉLETEDET!
Kiszerelés: 1 db    
2 540 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyéniségének műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. Gyakorlatait alkalmazva megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi-lelki egészségünket. Ha követjük tanácsait, feltárhatjuk és kiaknázhatjuk szellemi erőnket, s feloldhatjuk gátlásainkat, amelyek megakadályoznak minket céljaink elérésében. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy "kezeléssel" zárul, ami nem egyéb, mint a tudatunk átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ ERŐ BENNED VAN
Kiszerelés: 1 db    
2 269 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Ha választ akarunk kapni ezekre a kérdésekre, befelé kell fordulnunk. Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely szeretette eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolatokhoz, a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségben. Ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk. Ez a könyv, amely az ismeretek valóságos tárháza, feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:VIRÁGTERÁPIA
Kiszerelés: 1 db    
2 649 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A szerző az Angliában élő Julian Barnard évtizedek óta foglalkozik a Bach-virágterápia titkaival, fenti könyv ezen tapasztalatok összességét mutatja be. A mű számos külföldi szakértő, kritikus és természetesen olvasók ezreinek elismerését vívta ki. A növények élete, növekedése különleges jelentést hordoz. A növényi formát kialakító erők nem véletlenszerűen alakítják magát a növényt, annak formája, alakja, színe stb... igen szoros kapcsolatban áll a növény által hordozott gyógyító hatással. Így a növények élőhelyének, növekedésének, szaporodásának, formájának, más néven „gesztusainak” megismerése a Bach-virágterápiával foglalkozók számára nagyon sok új felismerést hozhat. Jelen könyv e gondolatmenet mentén vizsgálja a virágterápiát és a felfedezett virágokat. Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach - a Bach-virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a virágterápia felfedezéséig. A Bach-virágterápia mélyebb megértése szempontjából ez a könyv elengedhetetlen fontosságú! Ajánljuk mindazoknak, akik már valamilyen szinten ismerik a Bach-virágterápiát, vagy esetleg most ismerkednek vele. Továbbá ajánljuk botanikusoknak, virágot szeretőknek, homeopátiát kedvelőknek és mindenkinek, aki nyitott az új dolgok megismerésére, a körülöttünk lévő világ teljesebb megértésére. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: AMIT A PETEFÉSZEKRÁKRÓL TUDNI KELL 1DB
Kiszerelés: 1 db    
449 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:GYÓGYNÖVÉNYEK
Kiszerelés: 1 db    
2 079 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Talán sosem volt még annyira fontos számunkra a természet adta gyógymódok használata, mint napjainkban, ebben az "E betűs világban". Réteken, sziklahasadékokban, patakpartokon találhatjuk meg földünk ajándékait, a gyógynövényeket, melyek segítségével felülkerekedhetünk a ránk törő nyavalyákon. Könyvünkben 100 gyógynövényt mutatunk be részletesen. Mindent megtudhatunk róluk: hogy néznek ki, hol találhatunk rájuk, hogyan gyűjthetjük és használhatjuk fel, milyen betegség esetén alkalmazzuk. A gyönyörű, színes fotók, rajzok mellett számtalan praktika, magyarázat, beszerzési lehetőség és érdekesség teszi hasznossá, gyakorlatiassá a könyvet. Bátran éljünk a természetes gyógyítás lehetőségével, melyek fontosak a testi és lelki egészségünk megőrzéséhez. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:AZ ELBŰVÖLŐ NŐ
Kiszerelés: 1 db    
1 890 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Ha érdekel, hogyan lehetsz hiteles, kifejező és ellenállhatatlan, jó helyen jársz. Az elbűvölő NŐ azért íródott, hogy élete teljes átváltoztatására buzdítsa az olvasót. Arra tanít meg, hogyan közelíts radikálisan új módon a belső és külső ellenállhatatlanság kérdéséhez, és hogy fantasztikus kapcsolatod legyen mindenkivel az életedben. Ehhez többek között meg kell tanulnod tökéletesen ellentétesen gondolkodni arról, amit hittél, vagy amit tanítottak neked a múltban a kapcsolatokról. Ez a könyv azért íródott, hogy felvilágosítson, szórakoztasson és megváltoztasson. Ahol szükséges, a szerző beiktatott néhány gondolkodásra ösztönző kérdést, hogy ezek ösztönös és ellenállhatatlan akciótervet indítsanak be benned, és segítsenek elsajátítani azt a tudást, ami hosszú távú és jelentős változásokat indít el az életedben. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: HORKOLÁS, ALVÁSZAVAROK
Kiszerelés: 1 db    
1 365 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az orvostudomány egyre összetettebbé válik, újabb és újabb kutatási területek nyílnak meg. Ennek egyik jó példája az alváskutatás (alvásmedicina) területe. A könyv ifjú szerzője Kanadában kezdett el az alvás alatti légzészavarokkal foglalkozni. Az ún. alvási apnoe tünetegyüttese (horkolás, alvás alatti légzéskimaradás, nappali álmosság) számtalan veszélyre utalhat, melynek következtében elalvásos munkahelyi és közlekedési balesetek történnek és hosszú távon a magasvérnyomás, szívinfarktus és stroke kialakulásának kockázata is emelkedik. Ma már kezelhetők az alvás alatti légzészavarok, amelynek segítségével megszűnik a nappali álmosság, javul a munkateljesítmény és csökkennek a hosszú távú veszélyek. A kivizsgálás alváscentrumokban zajlik és egy éjszakai mérés eredményeként kideríthető a baj. Mikor forduljunk alvásszakértő orvoshoz? Hogyan kezelhető a horkolás és légzéskimaradás? A könyv 120 kérdést és választ, valamint esettanulmányokat tartalmaz és ajánlott mindazok számára, akik kialvatlanságban és figyelemzavarban szenvednek. A kötet adatai: Megjelenés éve: 2012 Terjedelem: 128 oldal A tartalomból: Alvás, horkolás és éjszakai légzészavarok Alvásdiagnosztika – az alvás alatti légzészavarok kivizsgálása A horkolás és a légzéskimaradás kezelése Tudományos kutatások, mit hoz a jövő? Esettanulmányok – A betegeink írták Szójegyzék – orvosi kifejezések magyarázata Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: DAGANATOS BETEGEK DIÉTÁJA
Kiszerelés: 1 db    
1 350 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: AMIT  A SUGÁRTERÁPIÁRÓL TUDNI KELL
Kiszerelés: 1 db    
449 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A Magyar Rákellenes Liga támogatásával megjelentetett onkológiai füzetek az amerikai Nemzeti Rákellenes Intézet munkatársai által megírt, a magyar viszonyokra adaptált és a hazai szakemberek által készített onkológiai ismeretterjesztő füzetek. Ismerje meg a rákellenes küzdelem fontos lépcsőfokait! A füzetekből többet tudhat meg a rákszűrő vizsgálatokról, a korai tünetek felismerésének módjáról, a lehetséges gyógymódokról és a rákos betegségben szenvedőket segítő szervezetekről. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: KOLESZTERIN -DIÉTA ÉS KEZELÉS
Kiszerelés: 1 db    
1 853 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: SZLÁVTÓL A MEDITERRÁNIG SZAKÁCSKÖNYV
Kiszerelés: 1 db    
1 889 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. Elsősorban tej- és tojás allergiában szenvedőknek ajánlom ezt a szakácskönyvet, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati termékeket. A több mint 100 receptből álló szakácskönyv könnyen és gyorsan elkészíthető változatos, egyszerű ételekből áll, amit könnyű beszerezni bármelyik áruházláncban, bió- vagy reformboltokban. A könyvben rövid életmódtanácsadás is található, tapasztalt dietetikus ajánlásával. A receptek elkészítésénél kíméletes főzéstechnikát alkalmazok. Éppen ezért az elkészített ételeket kicsi gyerekek, diétázók, fogyokúzárók is fogyaszhatják, mivel teljesen koleszterin mentes ételekről van szó. A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit bátran biztatok arra, hogy merjen új ízekkel kisérletezni, kedvenceivel vegyítve. kevesebb Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: LÉNÁRT GITTA: SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV
Kiszerelés: 1 db    
2 270 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: A SZERETET
Kiszerelés: 1 db    
1 839 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A szeretetről című művében John Bradshaw legfontosabb kapcsolataink - a szülőkhöz és gyerekekhez, barátokhoz és munkatársakhoz, önmagunkhoz és Istenhez fűző kötődésünk - megértésének új módjával ismertet meg bennünket. Megmutatja, szó szerint hogyan "hipnotizálnak" bennünket a színlelt szeretet/szerelem múltbéli élményei, hogyan tudunk kitörni ezekből a pusztító sablonokból, és hogyan tudjuk megnyitni magunkat az igazi szeretet lélekgyógyító munkájának. John Bradshaw milliók életét érintette és változtatta meg Amerika-szerte közvetített tévésorozata és bestseller könyvei által. Előző munkája, a Vissza önmagunkhoz, óriási közönséggel ismertette meg a belső gyermek fogalmát. Most a "személyiségfejlődés következő lépcsőfokát" definiálja - miként teremthetünk jó hatású, szeretetteli kapcsolatokat életünk valamennyi területén. Ez a könyv életet megváltoztató mű: mindenkihez íródott, aki fájdalmas kapcsolatokkal viaskodott, és reményt s új irányt keres. kevesebb Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:KATUS ATTILA FORMÁLD MAGAD!VÁLTOZTASS!SEGÍTEK NEKED!
Kiszerelés: 1 db    
3 330 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Tarts ​velünk, és légy része Katus Attila Formáld magad programjának, melyet Attila szakemberek segítségével dolgozott ki és épített föl. A Formáld Magad! c. könyv útmutatóul szolgál Neked, és minden nap segítséget ad a folyamatos változáshoz, egy új életmód kialakításához, a közös sikerek eléréséhez. A könyvet, amelyet éppen a kezedben tartasz, Neked írtam. Most biztosan felmerül Benned a kérdés, hogy tudod-e majd használni, ha nem vagy szakmabeli. A válaszom: természetesen igen! Sőt, leginkább azokat szeretném megszólítani a könyvemen keresztül, akik nem szakemberek, hanem hétköznapi, az egészségükkel törődő, a táplálkozásukra odafigyelő, sportolni szerető személyek, mint amilyen feltételezem Te is vagy! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: A SZEMÉLYISÉG SZÜLETÉSE
Kiszerelés: 1 db    
2 669 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A neves svájci pszichoterapeuta az önálló személyiség születéséről ír, arról a küzdelemről, amely a szülőkről való leváláshoz vezet, és arról a bátorságról, hogy merjünk másoktól különbözni, merjünk újra meg újra elszakadni, és új dolgokba fogni. Hogy merjük a saját életünket élni. A kötet korábban Apák-lányok, anyák-fiúk címmel jelent meg. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: LESZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL? ÍGY KÖNNYŰ
Kiszerelés: 1 db    
3 219 Ft
Ideiglenes készlethiány!
"Mire elolvassa, leszokik a dohányzásról. " A dohányzás nem pusztán ártalmas társasági szokás, állítja Allen Carr. Több annál: a kábítószer egy formája, napjainkban az egyik vezető halálok. A szerző forradalmian új módszerével kínzó elvonási tünetek nélkül szokhatunk le a dohányzásról. A könyv feltárja a nikotinfüggőség pszichológiai okait, eloszlatja a dohányzás stresszcsökkentő hatásáról táplált tévhitet, elemzi a társadalmi közeg "agymosásának" hatásait és számos jó tanáccsal segít abban, hogy a leszokás végre sikeres és egy életre szóló legyen. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: MERJ NEMET MONDANI
Kiszerelés: 1 db    
2 300 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Miért olyan nehéz nemet mondani? Miért félünk attól, hogy ha visszautasítunk egy kérést vagy meghívást, azzal örökre megsértettük az illetőt? Hányszor, de hányszor fordul elő, hogy valamire igent mondunk, és aztán dúlunk-fúlunk magunkban, miért nem álltunk a sarkunkra és mondtunk nemet. Marie Haddou nyugodt és józan hangvételű könyve segít megértenünk, miben kellene megváltoznunk azért, hogy érdekeinknek, véleményünknek nyíltan hangot tudjunk adni. S ha erre képesek leszünk, csodálkozva fogjuk tapasztalni, mennyi megértéssel, sőt tisztelettel találkozunk. A könyv első része az okok feltérképezésével segít személyiségünk, lelki alkatunk mozgatórugóinak megismerésében és tudatosításában, illetve konkrét technikákat javasol. A második részben öt tipikus élethelyzetből (munkahely, család, hétköznapi élet, baráti és szerelmi kapcsolat) vett párbeszédek olvashatók, a hozzájuk kapcsolódó rövid magyarázattal. A könyv végén pedig két kis pszichológiai teszt kitöltésével rögtön ellenőrizhetjük is, mennyire sikerült elsajátítanunk (egyelőre elméletben) a nemet mondás művészetét. Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: TESTBESZÉD A MUNKAHELYEN
Kiszerelés: 1 db    
1 380 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A céges buli átvészelésétől a főnöki iroda leghatékonyabb kialakításáig a szerzők mindenre megtanítanak, amit csak tudnunk kell a munkahelyi testbeszédről. A sikeres állásinterjú * A tökéletes prezentáció * Kézfogás és kapcsolatépítés * A figyelem felkeltésének művészete * Mit viseljen (és mit ne) a nő/férfi, ha tárgyalni megy? A Testbeszéd a munkahelyen segít felismerni testbeszédünk hibás elemeit, és megtanít arra, hogyan aknázzuk ki a gesztusainkban rejlő óriási lehetőségeket. Hiszen a sikeres karrier kulcsa a testbeszéd megfejtésének képessége! Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:A ROVÁS JELKÉSZLET MINT ÚTIKÖNYV AZ ÉLET NEVŰ TÚRÁHOZ
Kiszerelés: 1 db    
2 385 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV:ÉDESÍTSD MEG AZ ÉLETEDET!
Kiszerelés: 1 db    
2 269 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Gabrielle Bernstein üzenete " Lefogadom, hogy most arra gondolsz, ki a fene lehet az az angyalszárnyas, deszkás csaj egy forgalmas New York-i út kellős közepén, és vajon mitől ér fülig a szája. Hát, ha nem lenne egyértelmű, elárulom, hogy én vagyok, Gabrielle Bernstein, és azért mosolygok olyan nagyon, mert boldog vagyok. Teljes vagyok, egész vagyok, és az életemért élek! Azt választom, hogy szeretettel észlelem a világot. Az életemet olyannak érzem, mint egy boldog álmot, és ezért mindennap izgatottan ébredek." Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: ARTRÓZIS
Kiszerelés: 1 db    
1 365 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
KÖNYV: TRÜKK VAGY TERÁPIA?
Kiszerelés: 1 db    
3 589 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Napjainkban a hivatalos gyógyító eljárásokkal szemben egyre inkább teret hódítanak az ún. alternatív terápiák (pl. homeopátia, akupunktúra, aromaterápia, reflexológia). Ám e téren nagy a zűrzavar és a tanácstalanság. Mi hatásos és mi nem? Mi ártalmatlan, és mi veszélyes? Kiben bízhatunk, és ki az, aki csak meg akar gazdagodni rajtunk? A tisztánlátáshoz és a helyes döntéshez nyújt segítséget Edzard Ernstnek, a komplementer orvostudomány professzorának Simon Singh fizikussal közösen írt könyve, mely szigorúan tudományos szempontok alapján vesz sorra több mint 30 alternatív gyógymódot. Olvashatunk többek közt George Washingtonról és az érvágásról, a csontrakók ősi mesterségéről, az „imaterápiáról” és megtudhatjuk, mi a neurokalométer vagy a fájdalomhúzó. A szerzők éles kritikával illetik a tévhitek terjesztésében oroszlánrészt vállaló „tíz bűnös csoportot is”, így szólnak a média, a hírességek, az alternatív guruk káros szerepéről, a kormányok és az Egészségügyi Világszervezet mulasztásairól. Könyvüket, mely az alternatív gyógyászat híveinek és ellenzőinek egyaránt szól, a tájékozódni kívánó széles nagyközönség is haszonnal forgathatja. Termék részletes jellemzői »