Illóolajok, füstölők

  Webáruház »
AROMAX ILLÓOLAJ ÁNIZS
Kiszerelés: 10 ml    
1 300 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Antimikrobiális, nyákoldó, köptető, szélhajtó, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatású. Fontosabb alkalmazási területei: légzőszervi- és szájüregi megbetegedések, emésztőszervi panaszok, menstruációs zavarok, bőr- és körömfertőzések okozta bőrbántalmak kezelése. Fontosabb felhasználási formái: illóolajat tartalmazó kivonatok és cseppek, bőr- és szájápoló oldatok, krémek, összetett készítmények, inhalálószerek és aromalámpás párologtatás. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ ÉDESKÖMÉNY
Kiszerelés: 10 ml    
1 229 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az édeskömény illóolajat (Aetheroleum foeniculi) az ernyősvirágzatúak családjába (Apiaceae) tartozó édeskömény (Foeniculum vulgare) érett, szárított és összezúzott terméseiből vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 2-6%-os hozammal. Az olaj színtelen vagy halvány sárgászöld színű, édeskés illatú, az ánizsra emlékeztető. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ MIRTUSZ
Kiszerelés: 5 ml    
1 935 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A cineol-típusú mirtuszolaj elsősorban köptető, hurutoldó, antimikrobiális; a mirtenil-acetát típusú olaj pedig bélgörcsoldó, valamint a vénás- és a nyirokkeringést csökkentő főbb hatásokkal rendelkezik. Az illóolaj terápiás alkalmazásai közül a különböző kórokú és súlyosságú légzőszervi megbetegedések, illetve bőrbántalmak emelhetők ki, melyek mellett az illóolajat kozmetikai célokra is felhasználják, mégpedig kölnik és vécéillatosítók alkotórészeként. A mirtuszolaj nem toxikus, nagyon enyhén irritáló, nem bőrérzékenyítő és nem fototoxikus. Termék részletes jellemzői »
AROMAX SZEGFŰSZEGOLAJ
Kiszerelés: 10 ml    
1 109 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A szegfűszeg illóolajat (Aetheroleum caryophylli) a mirtuszfélék családjába (Myrtaceae) tartozó szegfűszeg (Eugenia caryophyllata) ki nem nyílott, megszárított virágbimbóiból vízgőz-desztillációval nyerik ki mintegy 15-25%-os hozammal. Az illóolaj színe világossárga, de a tárolás közben megbarnulhat. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ GERÁNIUM
Kiszerelés: 10 ml    
3 179 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A geránium illóolajok széleskörű antimikrobiális hatással bírnak, melynek köszönhetően gyakori alkotórészei a bőrápoló kozmetikai készítményeknek és gyakran szolgálnak parfümök illatanyagául. Más illóolajokkal együtt rovarriasztó készítmények hatóanyagaként is felhasználják. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ PACSULI
Kiszerelés: 10 ml    
2 015 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A pacsuli illóolaj antibakteriális (a kólibacillus mellett gennykeltő és egyéb baktériumokat is elpusztít), gyulladáscsökkentő, idegrendszeri- és értonizáló hatású, ezért szorongás és depresszió, bőrbántalmak (akne, allergiás bőrgyulladások stb.), (vissz)érgyulladások, valamint bélfertőzések kezelésére használják. A pacsuliolaj az illatszeripar nagy becsben tartott alapanyaga. Nélkülözhetetlen alkotója a nehéz parfümöknek. Alig van olyan keleti luxusparfüm, amely ne tartalmazná ezt a különös illatú olajat. A parfümök mellett szappanok, kozmetikai szerek és dohányáruk illatosítására, illetve füstölésre is használják. Szárított leveleivel ruhát illatosítanak, a hajtáscsúcsokat, rügyeket és az illóolajat pedig reumaellenes hatású fürdőkbe is belekeverik. A pacsuliolaj nem toxikus, nem irritiáló és nem fototoxikus. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ MAJORANNA
Kiszerelés: 5 ml    
1 935 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A majoranna illóolaj legfontosabb hatásai: fertőtlenítő, antimikrobiális, nyugtató, emésztő- és idegrendszeri tonizáló, fájdalomcsillapító. A majoranna illóolajat belsőleg emésztésjavító összetételekben, külsőleg keringésfokozó, enyhe fájdalomcsillapító hatású masszázsolajokban használják. A hígított olaj vagy az olaj egyes alkotórészeinek kellemes illatát férfiparfümök alkotórészeként is érvényesítik. A majoranna illóolaj külsőleg alkalmazva nagyon enyhén irritáló, nem érzékenyítő és nem fototoxikus. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ CÉDRUS
Kiszerelés: 10 ml    
1 200 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A cédrus illóolajat a fenyőfafélék családjába (Abietaceae) tartozó, Algériában (Atlasz-hegység) honos és Marokkóban termesztett Atlasz-cédrusfa (Cedrus atlantica, syn.: Cedrus libani spp. atlantica) törzséből vízgőz-desztillációval állítják elő. Az illóolaj hozama 3-5%-os. A törzsből előállított olaj mellett a levelekből desztillált olajat is forgalmazzák. Az illóolaj sárga vagy vöröses színű, de a borostyán színárnyalatai is felfedezhetők benne. Illata fenyőre emlékeztető, balzsamos jellegű. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ INDIAI CITROMFŰ
Kiszerelés: 10 ml    
1 170 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az illóolaj főbb hatásai: fertőtlenítő, antimikrobiális, dezodoráló, nyugtató- idegrendszeri tonizáló, rovarriasztó, szélhajtó – emésztőrendszeri tonizáló, gyulladáscsökkentő és értágító. Az illóolaj használatát belsőleg elsősorban a gyomor- és bélrendszert érintő bakteriális fertőzések és bélgyulladások esetén javasolják. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ LEVENDULA
Kiszerelés: 10 ml    
1 109 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Illat: virágos, balzsamos, levendulára emlékeztető. Javasolt alkalmazás: párologtatásra, légfrissítésre, ellazulást elősegítő aromafürdő készítéséhez, rovarcsípés kezelésére, arc- és nyak ápolására-kedvezően hat a faggyúmirigyek működésére, testápoló olaj készítéséhez. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ KAKUKKFŰ
Kiszerelés: 10 ml    
1 200 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben hivatalos kakukkfű olaja erős antimikrobiális, szagtalanító, bőrvörösítő, gyulladáscsökkentő, általános erősítő, köhögéscsillapító és a hörgők görcsét oldó hatású. A kakukkfűolaj alkalmazásának főbb területei: különböző eredetű légúti-, bőr- és húgyúti fertőzések; köhögéssel járó krónikus légzőszervi bántalmak, szájüregi gyulladások, emésztőrendszeri panaszok, valamint a mozgásszervek gyulladással és fájdalommal járó megbetegedései. A bőr gombás vagy bakteriális eredetű fertőzéseinek kezelésére kivonatok, ecsetelők vagy kenőcsök formájában használhatók. Légzőszervi megbetegedések esetén inhalálószerek, légzéskönnyítő hatású gyógyfürdők és - mellkasi bedörzsölők, krémek, ill. orrkenőcsök egyik fő alkotórészeként használható fel. A szájüregben lezajlódó kedvezőtlen folyamatok kezelésére ajánlott szájvizek, öblögetőszerek és ecsetelők egyik lehetséges és hatékony alkotórésze. Reumás és más eredetű, fájdalommal járó megbetegedések esetén bedörzsölőszerek, masszázs- és fürdőolajok, illetve krémek értékes hatóanyagaként kerül felhasználásra. Belsőleg húgyúti fertőzések és emésztésjavító összetételekben hasznosítják sokoldalú és kedvező hatásait. A kerti kakukkfű illóolaja nem toxikus, a bőrt közepes mértékben irritálja (főként a nyálkahártyát irritáló tulajdonsága van), ugyanakkor fényérzékenyítő és fototoxikus hatása nincs. Termék részletes jellemzői »
DR.HERZ GERÁNIUM ILLÓOLAJ
Kiszerelés: 10 ml    
1 960 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A geránium illóolaj nyugtató, felemelő hatású, segíthet a lelki egészség megőrzésében, a fáradtság, levertség, szorongás megszüntetésében. A geránium más néven rózsamuskátli, illata a rózsára emlékeztet. A geránium illóolaj enyhíti a szorongást, feszültséget, javítja a hangulatot, energikussá tesz. Párologtatva jó hatással van a lélekre is, kényelem- és biztonságérzetet teremt otthon. Segít a narancsbőr csökkentésében, mivel fokozza a nyirokrendszer méregtelenítési folyamatait. Termék részletes jellemzői »
GOLOKA FÜSTÖLŐ PUSPA SZANTÁL
Kiszerelés: 10 db    
499 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Nyugtató, lágy illata növeli az akaraterőt. Ünnepi, békés hangulatot teremt. Termék részletes jellemzői »
GOLOKA FÜSTÖLŐ PREMA SANDALWOOD
Kiszerelés: 10 db    
650 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ MUSKOTÁLYZSÁLYA
Kiszerelés: 10 ml    
1 675 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben hivatalos muskotályzsálya illóolaja antimikrobiális, nyugtató – idegrendszeri tonizáló, ösztrogénhormon-szerű és értonizáló főbb hatásokkal rendelkezik. Hazánkban terápiás alkalmazásának jelentősége jóval kisebb, mint a kozmetikai felhasználásé (főként különböző illatkompozíciók és bőrápoló kozmetikai termékek készítéséhez használják fel). Alkalmazásának néhány ismertebb területe a menstruáció elmaradása, rendszertelen menstruáció, menopausa előtti időszak, feszültségoldás, genitális fertőzések, mely panaszok kezelésére részben belsőleg adagolandó összetett készítmények, részben pedig belégzésre szánt illóolajkeverékek és masszázsolajok alkotórészeként kerül felhasználásra. A muskotályzsálya illóolaj nem toxikus, nagyon enyhén irritáló, nem érzékenyítő, nem fototoxikus. Termék részletes jellemzői »
AROMAX MASSZÁZSOLAJ NARANCSBŐR KEZELÉSRE
Kiszerelés: 50 ml    
1 505 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az olajból igény szerinti mennyiséget a bőr alapos megtisztítása után naponta egyszer (lehetőleg este) vagy több alkalommal masszírozzunk be a narancsbőr kialakulására hajlamos területeken (comb, fenék, csípő, has). Ne használjuk sérült vagy gyulladt bőrfelületen, illetve közvetlenül szőrtelenítés után! A kezelést követő néhány órában a napozás és szoláriumozás kerülendő. Termék részletes jellemzői »
FÜSTÖLŐ HASTI -KHAZANA
Kiszerelés: 10 db    
519 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
FÜSTÖLŐ HASTI-KHAZANA
Kiszerelés: 10 db    
519 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
GOLOKA FÜSTÖLŐ PREMA AGARWOOD
Kiszerelés: 10 db    
650 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Élénkítő, fiatalító illat, szellemi fáradtság esetén kitisztítja a gondolatokat. Élénkítő, fiatalító illat, szellemi fáradtság esetén kitisztítja a gondolatokat, és egyensúlyt teremt. Tartalma: 10 szál/doboz. Égési idő: 40-50 perc/szál! Az illat hatása: Élénkítő illat. Az illat jellege: nyugtató illat. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ CITROMFŰ
Kiszerelés: 5 ml    
2 015 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Nyugtató, antimikrobiális, görcsoldó és rovarriasztó hatású. Fontosabb alkalmazási területei: alvászavarok, szorongás, idegesség, a menstruáció előtti napokban jelentkező fejfájás, ideges eredetű gyomor- és szívpanaszok, Herpes-vírusok okozta szájsebek. Fontosabb felhasználási formái: illóolaj-tartalmú gyomorerősítő- és emésztésjavító cseppek, alvópárna, aromalámpás párologtatás, bedörzsölőszerek és ecsetelők. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ BERGAMOTT
Kiszerelés: 10 ml    
1 790 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A bergamott illóolajat (Aetheroleum bergamottae) a citromfélék családjába (Rutaceae) tartozó bergamottfa (Citrus bergamia, syn.: Citrus aurantium ssp. bergamia) éretlen vagy érett terméséből többnyire préseléssel (majd ezt követően szűréssel és centrifugálással) nyerik ki, viszonylag szerény, 0,5%-os hozammal. Emellett vízgőzdesztillációval is állítanak elő olyan illóolajat, amely mentes a fototoxikus hatású furanokumarin-vegyületektől, például a bergapténtől. Az illóolaj színe zöld vagy zöldessárga, kellemes, friss gyümölcsre emlékeztető illatú. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ BORSOSMENTA
Kiszerelés: 10 ml    
1 109 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A hazánkban is termesztett növény virágzó hajtásvégeiből desztillált illóolajat levegőillatosításra, légfrissítésre, fog- és szájápolásra, valamint bőr- és testápolásra ajánljuk. Előállítási módszere a vízgőz desztilláció. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ GYÖMBÉR
Kiszerelés: 5 ml    
1 935 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A gyömbérfélék családjába (Zingiberaceae) tartozó gyömbér (Zingiber officinalis) ismeretlen eredetű, valószínűleg Indiából származó igen ősi, évelő kultúrnövény. Húsos, kúszó és aromás illatú gyöktörzséből kissé nádra emlékeztető, 60-120 cm magas szárak nőnek. A növény Amerika felfedezése után került át az Újvilágba és ma már több fajtáját is termesztik a trópusokon. A fitoterápiában és az aromaterápiában a gyöktörzsét (Zingiberis rhizoma) és a szárított, felaprított gyöktörzsből vízgőz-desztillációval kinyert illóolajat használják, melynek kinyerési hozama 0,5-3 %. Az illóolaj színe sárga, benne jól felismerhető a gyömbér jellegzetes fűszeres illata. Termék részletes jellemzői »
DR.HERZ ILLÓOLAJ ERDEIFENYŐ
Kiszerelés: 10 ml    
945 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Az illóolaj az örökzöld fenyő erdő illatát idézi otthonunkba. A testre és a lélekre frissítő hatással rendelkezik. Termék részletes jellemzői »
NATURLAND ILLÓOLAJ LEVENDULA
Kiszerelés: 10 ml    
990 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Párologtatásra, relaxáló aromafürdőhöz és masszázshoz, lábfürdőhöz, szaunázáshoz, horzsolásra, pattanásra, rovarcsípés okozta viszkető érzés enyhítésére ajánljuk. Termék részletes jellemzői »
NATURLAND ILLÓOLAJ KEVERÉK NYUGALOM
Kiszerelés: 10 ml    
990 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az áthatóan üde, tiszta levendula, a mély, fűszeres muskotályzsálya és az édes-balzsamos cédrus illóolajok kiegyensúlyozott elegye segít az ellazulásban, jótékonyan hat a feszültséggel teli mindennapokban, stresszes életmód esetén. Pihentető alváshoz, a test és lélek regenerálódásához ajánljuk. Termék részletes jellemzői »
NATURLAND ILLÓOLAJ BORSOSMENTA
Kiszerelés: 10 ml    
990 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Illata erős, friss, hűvös, mentolos fejillat gyógy-növényes aljeggyel. Párologtatásra, frissítő aromafürdőhöz bőrápolásra, bedörzsöléshez, szájvíz készítésére ajánljuk. 100% tiszta, természetes illóolaj Termék részletes jellemzői »
GOLOKA FÜSTÖLŐ PREMA MYRRH
Kiszerelés: 10 db    
650 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Megvédi az önbizalmat, a tisztánlátást és a jó tulajdonságokat. Tértisztításra javasolt. Termék részletes jellemzői »
AROMAX SZAUNAOLAJ JÉGLEVÉL
Kiszerelés: 20 ml    
1 455 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A szaunázás bizonyos esetekben (pl. szív- és keringési betegségek, gyulladásos betegségek, heveny ízületi bántalmak, légúti megbetegedések, várandósság, láz stb.) ellenjavallt, ezért a szaunázás előtt konzultáljon háziorvosával. Az illóolajok tűzveszélyesek, ezért azokat nem szabad közvetlenül a forró kövekre önteni, alkohollal keverve használni és a működő szaunában tárolni! Használatuk során gondoljunk az esetleges egyéni olajérzékenységre, használat után pedig gondoskodjunk a szaunakamra alapos átszellőztetéséről! Termék részletes jellemzői »
NATURLAND ILLÓOLAJ ÉDES-NARANCS
Kiszerelés: 10000 ml    
990 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Illata: friss, vidám, éles fejillat édes, citrusos aljegyekkel. Párologtatás: 5-8 csepp illóolajat a radiátorra helyezett párologtató vagy az aromalámpa vízzel töltött részébe cseppentünk. Feszültségoldó, segíti helyreállítani a lelki egyensúlyt, javítja a közérzetet. Revitalizáló aromafürdő: egy kád vízhez 4 csepp, evőkanálnyi tejben vagy mézben elkevert illóolajat adunk. Javasolt fürdési időtartam: 10-15 perc. Revitalizáló masszázs: 2 evőkanál mandula- vagy napraforgómag-olajban 8 csepp illóolajat elkeverünk, majd a bőrbe masszírozzuk. Szaunázás: a felöntő kanál vizéhez 2-5 csepp illóolajat adunk, és a forró kövekre öntjük. Minden felöntés előtt keverje fel a keveréket! Bedörzsölőolaj a narancsbőr tüneteinek mérséklésére: 1 teáskanál mandula- vagy szőlőmag-olajban 2 csepp illóolajat elkeverünk, majd a bőrbe masszírozzuk. Élénkíti a bőr anyagcseréjét. Termék részletes jellemzői »
GOLOKA FÜSTÖLŐ PUSPA VRINDA
Kiszerelés: 10 db    
499 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Édes illata feledteti a rossz emlékeket és a dühöt Érzéki relaxáló illat. Édes illata feledteti a rossz emlékeket és a dühöt. Enyhülést hoz zaklatott állapotunkban. Érzéki relaxáló illat. Tartalmaz vanília- és szegfűszeg olajat. Tartalma: 10 szál/doboz Égési idő: 50-60 perc/szál! Az illat hatása: Nyugtató illat. Az illat jellege: édes illat. Termék részletes jellemzői »
AROMAX ILLÓOLAJ CITROM
Kiszerelés: 10 ml    
979 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének (kórházak stb.) fertőtlenítésében, amit főként járványos időszakokban érdemes használni (tehát nem csak légtérillatosítként lehet alkalmazni). Fontos alkotórésze a különböző kozmetikai készítményeknek (pl. nyugtató - frissítő fürdők készítésére alkalmas készítményeknek, bőrápolóknak, borotválkozás utáni készítményeknek, parfümöknek), melyek előállításánál inkább a bergaptén-mentes, vízgőzdesztillációval készült olajat használják. A citrom illóolajat a fentiek mellett ízjavítóként (pl. csukamájolajat tartalmazó összetételekben), orrkenőcsök- és orrnyálkahártya-védő készítmények alkotórészeként, ill. emésztési zavarok megszüntetésére alkalmas összetételekben (cseppekben) alkalmazzák. Termék részletes jellemzői »