Vizelethajtó teakeverék

  Kategória Gyógyteák
27
okt

édesgyökér 1-1 csomag Elolvasom a teljes cikket »

A szív

  Kategória Gyógyteák
27
okt

édesgyökér Felgyorsult, rohanó életünk túlzott megterhelést ró szívünkre. A mindennapi stressz, túlsúlyosság, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, mind próbára teszi szívünket, érrendszerünket. Fontos a megelőzés, de számos lehetőség van a tünetek enyhítésére. Mindenekelőtt ne vegyen mindent a „szívére”! Egyszerű, de kiváló módszerekkel növelheti teljesítőképességét, és tehet jót érrendszerének, hogy szíve még sokáig dobogjon! Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér 1-1 csomag Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A férfiak nagy félelme az impotencia, prosztata problémák. Ezeknek a panaszoknak sokféle oka lehet: változáskor, lelki okok, betegség, alkohol, dohányzás stb. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend, és az alábbiakban bemutatott készítmények hatékonyan hozzájárulnak a gyógyuláshoz.   Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Vajon nőnek lenni, vagy férfinak lenni könnyebb? A hormontermelődés csökkenésével a változás korába lépünk, s ez mindkét nem életébe változást hoz. Az új életszakasz testi változásokkal is jár ami gyakran kellemetlen. Szerencsére van hatékony megoldása ennek az életszakasznak is, hogy kiváló életminőséggel élhessük életünket továbbra is. Új célok kitűzésével, pozitív életszemlélettel, gyógynövénykészítményekkel helyreállíthatjuk egyensúlyunkat.   Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér 1-1 csomag ezerjófű, szennalevél, édeskömény, ánizs és pár szem kapribogyó keverékéből 2 evőkanállal tegyünk fél liter vízhez. 1-2 perc forralás után leszűrjük, majd reggel és este 1-1 csészényit igyunk.   Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Ha vérkeringésünk nem megfelelő, lábunk és kezünk gyakran jéghideg. Ez a zavaró jelenség könnyen orvosolható  gyógyteák segítségével.  Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Sokunk életét keserítette már meg egy hirtelen ránk törő hasmenés, ám ilyenkor is hatékony segítséget nyújtanak a növénykeverékekből főzött teák. Természetesen súlyosabb esetben kérjük ki orvosunk tanácsát.  Elolvasom a teljes cikket »