édesgyökér Ha erősen tűz a nap könnyen leéghetünk. Ezért védjük a testünket napszemüveg, kalap, szellős ruha, napernyő használatával, napfényvédő készítményekkel. Ha mégis megtörtént, hatékonyan hűti a vörös, irritált bőrt az orbáncfűolaj.   Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér 1-1 csomag Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A korpaképződést legtöbbször a faggyúmirigyek túl erős vagy túl gyenge zsírtermelése okozza. Más esetben fertőzés – a faggyúmirigyek váladékán és az elhalt hámsejteken élő élesztőgomba is lehet a korpásodás oka. Sok esetben nagyanyáink bevált házi receptjeivel kiválóan kezelhetők. Ha nem érjük el a kívánt hatást, forduljunk orvoshoz. Elolvasom a teljes cikket »

Vizelethajtó teakeverék

  Kategória Gyógyteák
27
okt

édesgyökér 1-1 csomag Elolvasom a teljes cikket »

A szív

  Kategória Gyógyteák
27
okt

édesgyökér Felgyorsult, rohanó életünk túlzott megterhelést ró szívünkre. A mindennapi stressz, túlsúlyosság, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, mind próbára teszi szívünket, érrendszerünket. Fontos a megelőzés, de számos lehetőség van a tünetek enyhítésére. Mindenekelőtt ne vegyen mindent a „szívére”! Egyszerű, de kiváló módszerekkel növelheti teljesítőképességét, és tehet jót érrendszerének, hogy szíve még sokáig dobogjon! Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér 1-1 csomag Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A férfiak nagy félelme az impotencia, prosztata problémák. Ezeknek a panaszoknak sokféle oka lehet: változáskor, lelki okok, betegség, alkohol, dohányzás stb. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend, és az alábbiakban bemutatott készítmények hatékonyan hozzájárulnak a gyógyuláshoz.   Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Vajon nőnek lenni, vagy férfinak lenni könnyebb? A hormontermelődés csökkenésével a változás korába lépünk, s ez mindkét nem életébe változást hoz. Az új életszakasz testi változásokkal is jár ami gyakran kellemetlen. Szerencsére van hatékony megoldása ennek az életszakasznak is, hogy kiváló életminőséggel élhessük életünket továbbra is. Új célok kitűzésével, pozitív életszemlélettel, gyógynövénykészítményekkel helyreállíthatjuk egyensúlyunkat.   Elolvasom a teljes cikket »