A B10 vitamin

  Kategória Vitamin ABC
24
nov

édesgyökér         A B10 – vitamin (PABA) a szépség vitaminja. Létezik hát egy B – vitamin, amely pótolni tud minden kozmetikai szert és festéket. Valójában ez nem meglepetés, hiszen a kutatók régóta tudják, hogy a sima, egészséges, ránctalan bőr, a dús, színét megőrző haj és a csinos külső eredője az anyagcsere, nem kell külső segítséghez folyamodnunk érdekükben. A szabadban élő állatok bizonyítják ezt: bőségesen ellátják magukat PABA – tartalmú táplálékkal, és ennek köszönhetik, hogy életük végéig megtartják pompás szőr-, toll- vagy pikkelyruhájukat. Az állatoknak nem kell szolárium, nincs szükségük éjszakai és nappali hidratáló krémekre, hajfestékre, spray-kre, gélekre, hajcsavarokra, lakkokra és más vegyi anyagokra. Az állatok minden mesterséges eszköz nélkül is mindig „csinosak és vonzók”. Elolvasom a teljes cikket »

A B11 (folsav) vitamin

  Kategória Vitamin ABC
24
nov

édesgyökér A folsav rendkívül szükséges örömhormonjaink termeléséhez, mégis, alig van ember, akinek elegendő lenne a szervezetében ebből a B-vitaminból. Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A B12 messze a legbámulatosabb vitamin. Napi szükségletünk csak 3 milliomod gramm, és egész életünk során nincs szükségünk többre, mint egy gabonaszemsúlynyira. Hatása mégis szinte lélegzetelállító. Elolvasom a teljes cikket »

Béta-karotin

  Kategória Vitamin ABC
24
nov

édesgyökér A Béta-karotin az A-vitamin elővitaminja, a szervezet maga állítja elő belőle az A-vitamint a májban. Elolvasom a teljes cikket »

Bioflavonoidok

  Kategória Vitamin ABC
24
nov

édesgyökér A bioflavonoidok a citrusfélék sárga és narancssárga színét adják. Felelősek az erek falának szilárdságáért, hozzájárulnak a C-vitamin megfelelő felszívódásához és hatásának kifejtéséhez, a kötőszövetek egészségéhez. Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A kedélytünetek jegyzéke segít minket a lelkiállapotunknak megfelelő, problémánk megoldását szolgáló Bach viágesszencia kiválasztásában.  Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A Bach-virágok különösen alkalmasak gyerekek kezelésére, mert a gyerekek közvetlenül reagálnak a virágesszenciákra. A gyerekeknél a viselkedés és a kedélyállapotok, mint pl. a félelmek, a bizonytalanság, az önbizalomhiány éppen csak kialakulóban vannak, a felnőtteknél viszont gyakran már hosszabb ideje rögzültek. A gyerekeknél ezért könnyebb a virágesszenciák segítségével eredményeket elérni.    Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Mi magunk is elkészíthetjük a keverék cseppeket a következőkben leírt módon:  Elolvasom a teljes cikket »