édesgyökér A kedélytünetek jegyzéke segít minket a lelkiállapotunknak megfelelő, problémánk megoldását szolgáló Bach viágesszencia kiválasztásában.  Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A Bach-virágok különösen alkalmasak gyerekek kezelésére, mert a gyerekek közvetlenül reagálnak a virágesszenciákra. A gyerekeknél a viselkedés és a kedélyállapotok, mint pl. a félelmek, a bizonytalanság, az önbizalomhiány éppen csak kialakulóban vannak, a felnőtteknél viszont gyakran már hosszabb ideje rögzültek. A gyerekeknél ezért könnyebb a virágesszenciák segítségével eredményeket elérni.    Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Gyorsan hasznosítható segítség a mindennapjainkban. A kezünk, ill. az ujjunk tartásával, összeérintésével, csodálatos, hasznosítható állapotokat érhetünk el, teljesülhetnek vágyaink. Ezekkel a kéz- és ujjtartásokkal befolyást gyakorolhatunk energiahálózatunkra. Blokkolt energiák felszabadításával hatást gyakorolhatunk idegrendszerünkre, mirigyeinkre, testünk állapotára. A különböző ujjtartásokkal megnyitjuk ujjunk vékony energiacsatornáit, megindítjuk, felszabadítjuk testünk energiaáramlását. Kapcsolatot, harmóniát teremtünk testünk különböző énjeivel, részeivel, (fizikai, emocionális, mentális, spirituális) ezáltal rezgéseink a kívánságunknak megfelelő rezgéseket vonz (eseményt, állapotokat stb.) Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér Mi magunk is elkészíthetjük a keverék cseppeket a következőkben leírt módon:  Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér   Az univerzum mindenki számára elérhető, bárhol, bármikor rendelhetünk tőle. A teendőket Barbel Mohr foglalta össze a Rendeld meg az Univerzumtól című könyvében. Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér   A hindu és a kínai bölcsek szerint, aki nevet, az hosszú életet él. Stresszel teli világunkban bizony jót tesz egy kiadós, szívből jövő nevetés. Elég, ha a munkahelyén valaki elneveti magát, az átragad a másik emberre. A humor a legjobb kolléga. Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér A Bach-virágok segítségével mindenféle hétköznapi helyzetben kezelhetjük magunkat és gyermekeinket. Az egyszerű használat miatt a Bach-virágok különösen alkalmasak önkezelésre sürgős esetekben és akut lelki panaszok esetén. Igaz ez a hétköznapokra éppúgy, mint a vizsgadrukk, stressz, sokk, repüléstől való félelem vagy balesetek esetén (Ebben az esetben hasznos segítség a sürgősségi cseppek. )  Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér           Saját tapasztalataink és tudományos kutatások tömkelege bizonyítja, hogy egy házi kedvenc jelenléte színfoltot és örömöt visz az emberek életébe. Az állatok érintése vagy akár csak nézése hangulatfokozó, csökkenti a feszültséget, és enyhíti bizonyos betegségek tüneteit. Elolvasom a teljes cikket »

édesgyökér         Ma már szinte mindenki számára világos, hogy a betegségek és a testi tünetek legfőbb kiváltó okai a kedélyállapotok és a berögzült helytelen viselkedési formák. Edward Bach szerint is a negatív kedélyállapotok olyan tünetekhez vezetnek, mint például a félénkség, az ingerültség vagy a kétségbeesés. Ezeket a tüneteket, melyeket Bach „negatív kedélytüneteknek” nevezett, általában hosszabb idő után vesszük észre, ezek azok az érzések, melyek a bensőnkben uralkodnak. A kedélytünetek egyértelmű jelei lehetnek annak, hogy testi betegség van kialakulóban. Az állandó félelemérzet pl. belső feszültségekhez és görcsökhöz vezet, és ezzel zavarja a szervműködések normális folyamatát. Ez előbb-utóbb gyomorfekélyhez, emésztési zavarokhoz vagy más problémákhoz vezet. Elolvasom a teljes cikket »