Életerő növelő, életmeghosszabbító növény: a búzafű

 

Csodálatos és megnyugtató, hogy a táplálkozásunkkal is erősíthetjük az életenergiánkat, egészségünket, fiatalságunkat, ezáltal magunkat. Számtalan növény, többek között a búzafű alkotóelemeinek a szervezetre gyakorolt kiváló hatását mutatták ki kutatóink. Fogyasztásával tisztább, üdébb, fiatalabb lesz a bőrünk, mert antioxidánsainak segítségével tisztítja, méregteleníti szervezetünket és ez bőrünkön is meglátszik.

 


A búzafű képes az öregedési folyamatokat lelassítani, immunrendszert erősíteni, a sejtek regenerálódó képességét segíteni. Ezt annak a rengeteg benne található vitaminnak, ásványi anyagnak és nyomelemnek köszönheti, amik szerkezetét dúsítják. Olyan alkotóelemeket mutattak ki a zsenge fű hajtásaiban, melyek elősegítik a sérült sejtek újjáépülését.
Fontos „építőanyaga” a búzafűnek a klorofil, ami sűrített „napenergia”. Élettani hatása serkentő tulajdonságú, javítja a szívműködést, kedvező hatással van az érrendszerre, a belekre, méhre, tüdőre. Páratlan erősítőszer, csodás gyógyulások előidézője.
A rák leküzdésének alapja az élő ételek által az immunrendszer tehermentesítése, helyreállítása. Az előzetes kutatások csodálatos rákellenes növényi hormont mutattak ki a búzafűben, az abszcizinsavat, de a betegség leküzdésében még a nagy számban jelen lévő B17 –vitamin és a magas C-vitamin tartalom is nagy szerepet játszik.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. december 01., csütörtök idő 09:12 ebben a kategóriában: Testünk egészsége. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod