Béres termékek

  Webáruház »
BÉRES ACTIVAL MAX FILMTABLETTA
Kiszerelés: 90 db    
5 309 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
BET PORCERŐ FORTE TABLETTA
Kiszerelés: 90 db    
5 670 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Sportolóknak, akiknek az ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve,idősebb korúaknak, az ízületek egészséges működéséhez és a normális porcképződéshez. Termék részletes jellemzői »
BÉRES VITALIN C-VITAMIN PEZSGŐTABLETTA CITROM ÍZŰ
Kiszerelés: 20 db    
585 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Termék információk A C-vitamin pótlás elsősorban hiányos, elégtelen táplálkozás, illetve jelentős fizikai igénybevétel, étvágytalanság, fáradékonyság esetén ajánlott. C-vitamin cukormentes citromízű pezsgőtabletta étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerrel Egyéb információk Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Termék részletes jellemzői »
BET SZÉPSÉGVITAMIN FILMTABLETTA
Kiszerelés: 30 db    
1 965 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Miért ajánljuk ezt a készítményt? A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet egészséges működéséhez és a haj, a köröm, valamint a bőr normál állapotának fenntartásához: • Az A-, B2-, B3-vitamin valamint a biotin, a cink és a jód részt vesznek a bőr normál állapotának fenntartásában. • A biotin és a cink segíti a haj megfelelő szerkezetének megtartását. • A réz részt vesz a kötőszövetek megfelelő szerkezetének fenntartásában, valamint a bőr és a haj egészséges pigmentációjában. • A cink hozzájárul a köröm megfelelő szerkezetének megtartásához. • Az A-, E-, B2-vitaminok, valamint a cink és a réz antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Termék részletes jellemzői »
BET CSONTERŐ FORTE TABLETTA
Kiszerelés: 60 db    
3 159 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában a kalcium mellett további vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek is szerepet játszanak. A megújult Csonterő Forte a kalcium és a D-vitamin mellett még további, a csontképzéshez és az optimális csonttömeg eléréséhez és fenntartásához szükséges K1-vitamint, magnéziumot, cinket és mangánt tartalmaz. Termék részletes jellemzői »
BÉRES C-VITAMIN 50MG TABLETTA
Kiszerelés: 120 db    
859 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
BÉRES SZEMERŐ+DHA KOMPLEX KAPSZULA
Kiszerelés: 30 db    
3 430 Ft
Ideiglenes készlethiány!
  Termék részletes jellemzői »
BET PORCERŐ+CSONTIZOM KOMPLEX  FILMTABLETTA
Kiszerelés: 120 db    
5 505 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A Porcerő + Csont-Izom Komplex filmtabletta szedése nagyon fontos mindazok számára, akiknek fontos az ízületük és csontozatuk egészsége. Termék részletes jellemzői »