Bach virágesszencia - szilfa (Elm)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A szil segít a stressz és a túlterheltség esetén.
 

„A bátorság nem abban áll, hogy nem vesszük figyelembe a veszélyt, hanem abban, hogy látjuk és legyőzzük.” (Jean Paul)


Hirtelen úgy érezzük, hogy összeroskadunk a munka és a felelősség terhe alatt, melyet viselnünk kell? Egyszerűen elkedvetlenedünk, mert azt hisszük, hogy a fáradozásaink hiábavalók, és nem lesz sikerünk? Úgy érezzük, hogy a pillanatnyi helyzet túl sokat követel? Talán ismerjük azt az állapotot, amikor azt érezzük, hogy már semmit sem tudunk, vagy semmire sem vagyunk képesek. Bár normális esetben nagyon is képesek vagyunk rá, hogy helytálljunk. Megvannak a megfelelő képességeink, például az intuíció, az intelligencia, kitartás és meg tudjuk tenni, amit kérnek tőlünk. Szeretjük a munkánkat, és jól is végezzük. Csakhogy – mint derült égből a villámcsapás – egy új feladat miatt kételkedni kezdünk a képességeinkben, és elbátortalanodunk. Gyengének és kimerültnek érezzük magunkat, és az a szörnyű sejtésünk van, hogy már semmit sem tudunk elvégezni. A kudarctól való félelem miatt stresszprogram indul bennünk, mely gátolja a gondolkodóképességünket. Emiatt aztán tényleg hibázunk, és a kedvtelenség és a kétségbeesés állapotába kerülünk.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

Ez az állapot többnyire csak átmeneti, nem tart sokáig. A szilfa Bach-virágesszenciával gyorsabban véget vethetünk neki. Visszatalálunk az önbizalomhoz és a belső biztonsághoz., és újra képesnek érezzük magunkat, hogy az elvárt teljesítményt nyújtsuk. Ettől a stresszprogram is leáll a belsőnkben és ennek megfelelően nő az önbizalmunk.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:11 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod