Bach virágesszencia - szikárka (Scleranthus)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

Az egynyári szikárka stabilizáló hatású bizonytalan vélemények és hangulatok esetén.

„Ha összezavarodva állsz két dolog között, csak azt nézd meg, hogy melyik a nehezebb alantas énednek, és kövesd azt. Mert semmi sem olyan nehéz neki, mint az, ami igaz.”
 

(Ibn Atá Alláh)


Gyakran nehezünkre esik két lehetőség között dönteni. Például két meghívást is kaptunk ugyanarra az estére, és mindkettőt szívesen elfogadnánk. Mit tegyünk? Először az egyik tűnik csábítóbbnak, aztán a másik. Minél tovább gondolkozunk rajta, annál több érv jut eszünkbe mellette és ellene, és a döntés egyre nehezebb lesz. A végén úgy érezzük, mintha leblokkoltunk volna, és talán sorsot húzunk. Nehezen tudunk egy témára vagy egy dologra koncentrálni, mert állandóan új gondolatok cikáznak a fejünkben? Hajlamosak vagyunk erős hangulatingadozásokra: az előbb még boldognak és gondtalannak éreztük magunkat, a következő pillanatban meg minden komornak és szürkének tűnik? Gyakran változatjuk meg a döntéseinket, ha hirtelen felbukkan egy új szempont? Ettől talán másoknak is megbízhatatlannak és hirtelennek tűnünk.
Ha így van, akkor könnyű kibillenteni minket a belső egyensúlyunkból. Mint a nád a szélben, úgy reagálunk minden érvre. Egyszer az egyik, utána megint a másik oldalra hajlunk. Egy helyzet minden új aspektusa, minden új gondolat megingat bennünket. Így persze minden döntés kínkeserves, főképp, ha közben mindig az optimumot szeretnénk kihozni belőle. Csakhogy a kékgyökér-típussal ellentétben, aki szintén mindig tanácstalan, mi nem kérünk tanácsot.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

Az egynyári szikárka Bach-virágeszencia segít stabilizálni a belső egyensúlyunkat. Ezzel nagyobb nyugalom és állandóság kerül be az életünkbe. De ne féljünk, ettől nem lesz unalmasabb, csak kevésbé leszünk hajlamosak hangulatingadozásokra, és biztosabbnak érezzük magunkat, ha döntést kell hoznunk. Még ha természetes módon továbbra is rendelkezünk azzal a képességgel, hogy egy dolgoknak minden vonatkozását látjuk, továbbá a vággyal, hogy lehetőleg optimálisan cselekedjünk, a számunkra helyes döntést képesek leszünk gyorsan és habozás nélkül meghozni. 
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:11 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod