Bach virágesszencia - szelídgesztenye (Sweet Chestnut)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

A szelídgesztenye enyhíti a kétségbeesés érzését.

„ Isten nem azért küldi a kétségbeesést, hogy megöljön; azért küldi, hogy új életet keltsen bennünk. „
 

(Hermann Hesse)


Ismerjük azt az érzést, hogy a pillanatnyi helyzetünket nem tudjuk tovább elviselni? Olyan kapcsolatban élünk, melyben boldogtalanok vagyunk, de nem tudunk elszakadni? Teljesen kétségbeesetnek és reménytelennek érezzük magunkat. Tudjuk, hogy ez így nem mehet tovább, de nincs ötletünk, hogyan változtatnánk a helyzetünkön. A gyámoltalan gyengeség érzésével mintha egy fal előtt állnánk, és úgy érezzük, hogy elszakadtunk a világtól a fényével és a melegségével együtt. Már nincs erőnk, hogy mi magunkon tegyünk még valamit. Tulajdonképpen ki kellene kiabálnunk magunkból a fájdalmunkat, csakhogy számunkra ez többnyire nem lehetséges. Ehelyett ebben a kivételes helyzetben sem panaszkodunk, hanem megpróbálunk „bátor”- nak maradni. Egyébként sem hiszünk, hogy bárki is segíteni tudna. Csakhogy éppen ezen a ponton van számunkra egy lehetőség, hogy újra kijussunk a legnagyobb kétségbeesés állapotából. Idetartozik a bátorság és a készség, hogy beszéljünk másokkal. A beszélgetés nem csak megvigasztalhat, hanem új tapasztalatokat is nyerhetünk, melyek adott körülmények között kiutat mutatnak a kétségbeejtő helyzetünkből. Az ilyen helyzetek olykor fordulópont értékűek, gyökeresen más viselkedésre kényszerítenek bennünket. Például egy drogfüggő partnere felismerheti, hogy mindkettőjük számára a válás az egyetlen lehetséges út, mely a másiknak is esélyt kínál, a teljes életre.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

A szelídgesztenye virágeszencia vigasztaló hatású, és enyhíti a kétségbeesésünket, akármi váltotta is ki – súlyos betegség, egy szeretett lény elvesztése vagy egy boldogtalan kapcsolat hosszas kínja. A szelídgesztenye segíthet, hogy újra erőt és reményt merítsünk, és egy utat találjunk, mely visszavezet bennünket a kétségbeesésünkből és a szorult helyzetünkből a napfényes, barátságos életbe.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:11 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod