Bach virágesszencia - sülzanót (Gorse)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

Az európai sülzanót segít legyőzni a reménytelenség állapotait.
 

„A hit az a madár, amelyik énekel, amikor az éjszaka még sötét.” (Tagore)

 


Jelenleg reménytelennek és kedvetlennek érezzük magunkat, mert terveink félresiklottak? Nagyon betegek vagyunk, és már nem reméljük, hogy bármi is segíthet? Személyes válságban vagyunk, és nem hisszük, hogy még minden jóra fordulhat? Ilyenkor valószínűleg a legmélyebb rezignáció állapotában leledzünk. Ha még bármit is teszünk, hogy változtassunk a helyzetünkön, akkor az a legtöbbször nem saját indíttatásunkból történik, hanem csak a barátok, hozzátartozók nyomására. Mi teljesen beletörődtünk a sorsunkba. Ez az elfogadás elsőre talán olyasminek tűnik, mint egy bölcs kiforrottsága, aki zúgolódás nélkül elfogadja a sorsát. De ha jobban megnézzük, kiderül, hogy a „letisztultság” valójában a reménytelenség magatartása, mivel nincs meg az elégedettség és az életöröm. Mindez a belső sorvadás kezdete – ezért kezelésre szorul.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

Az érzés ellenére, hogy már egyébként sincs értelme semminek, kezdük el szedni az európai sülzanót Bach-virágesszenciát. Ez a sűrítmény képes a remény kioltott szikráját újra fellobbantani bennünk. Így talán sikerülni fog a helyzetünket újra szemügyre vennünk, és kiutat találnunk a nehézségeinkből.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:10 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod