Bach virágesszencia - rezgőnyár (Aspen)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A rezgő nyárfa segít a tisztázatlan félelmek vagy sejtelmek esetén
 

„A félelem kopogtatott az ajtón, a bizalom kinyitotta, és senki sem volt kint”.  

 


Gyakran félünk a sötétben, vagy ha egyedül vagyunk? Vannak olyan pillanatok, amikor hirtelen végigfut a hátunkon a hideg és megmagyarázhatatlan félelem lesz úrrá rajtunk? Éjszakánként olykor izzadságban úszva rémálomból ébredünk? Vagy előfordul, hogy teljesen görcsösen fekszünk az ágyban, és vadul dörömbölő szívvel léptekre figyelünk a lépcsőházban?
Akkor azokhoz az emberekhez tartozunk, akik jól ismerik a rezgő nyárfa-félelmet, ezt a látszólag alaptalan, leírhatatlan félelmet, melyet szélsőséges esetben akár izzadás vagy erős remegés is kísér. A kísérlet, hogy beszéljünk róla másokkal, többnyire kudarcba fullad. Ezek az emberek ilyenkor valami olyasmit morognak, hogy „kimerítjük magunkat” vagy „mindez csak képzelgés”. Közben már gyerekkorunk óta ismerjük a félelmünket. Akkoriban talán csak úgy tudtunk esténként elaludni, ha egy kis fény bevilágított a szobába, mert féltünk a szellemektől és a kísértetektől. A rezgő nyárfa apró levélkéjéhez hasonlóan, mely érzékenyen reagál minden fuvallatra, más embereknél erősebben reagálunk a saját tudatalattinkból és más emberek kisugárzásából érkező jelekre. A ránk ható információk tömkelege „információkavalkádhoz” vezet, mely megnehezíti számunkra az egyes üzenetek azonosítását. Egy érzékeny és labilis embernél gyakran tisztázatlan félelemérzet keletkezik mindattól, amit érez, és amit gondolatban nem képes besorolni vagy feldolgozni.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

A rezgő nyárfa segíthet, hogy nyugodtan és higgadtan reagáljunk az információ-kavalkádra. Így sikerülni is fog ezeket az érzett információkat feldolgozni, és kreatív potenciállá alakítani. Ezzel eltűnnek a nem tisztázott félelmek, és biztosnak, erősnek érezzük magunkat.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:09 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod