Bach virágesszencia - napvirág (Rock Rose)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A molyhos napvirág megszünteti a pánik érzését.

„Egy hajótörött még a nyugodt tengertől is fél.”
 

(Ovidius)


Ültünk már viharban repülőn, mely hirtelen nagyot bucskázott? Voltunk már zivatarban vitorlás hajón a tenger közepén, tudván, tudva, hogy az árboc ideális vonzási pontot jelent a villámnak? Szálltunk már ki baleset után „kocsonya lábbakkal” az autóból? Esetleg éltünk már át hasonlót, amikor az volt az érzésünk, hogy életveszélyben vagyunk, vagy teljesen kiszolgáltatottak egy veszélyes helyzetnek? Akkor ismerjük a pánik félelmet, amikor az ember szíve megáll, a légzés akadozik, és mintha csak megbénultunk volna. Többnyire akkor ébredünk tudatára ennek a félelemnek, ha már elmúlt az akut helyzet, ha az az érzés, hogy sokkos állapotban vagyunk, szétterjed bennünk. Az ilyen helyzetekben segíthet a molyhos napvirág, hogy oldja a belső pánikot, hogy a pulzus megnyugodjon, és a légzés újra normális legyen. Magunkhoz térünk a dermetségünkből, és képesek leszünk megfelelően reagálni. Talán mi is azok közzé tartozunk, aki gyenge idegrendszerük miatt már kevésbé szélsőséges helyzetekben is könnyen pánikba esnek, ilyenkor teljesen összezavarodnak, és elveszítik a tisztánlátásukat. Ilyen helyzetek alakulhatnak például, ha az az érzésünk, hogy egy fontos határidőt már nem tudunk tartani, vagy elveszítettünk valami értékeset, netán ha a hozzátartozóink nem érnek „időben” haza. Egy előttünk álló vizsga, egy orvosi vizsgálat vagy a várakozás egy orvosi diagnózisra a lehetséges következményeikkel szintén kiválthatják ezt a páni félelmet.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

Minden esetben, melyet mi személyesen kivételes helyzetként, krízisként élünk meg, minden külső körülmény estében, mely félelmet és ijedséget okoz, bízzunk a molyhos napvirág virágeszencia nyugtató hatásában. Segít megszüntetni a pánikérzésünket, és így higgadtabban fogunk reagálni.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:09 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod