Bach virágesszencia - magyal (Holly)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

 

 

 

 

„Ha gyűlölök, elveszek magamtól valamit, ha szeretek, gazdagabb leszek azzal, amit szeretek."
(Friedrich Schiller)

A magyal segít az olyan negfatív érzésekkel szemben, mint az agresszivitás, a féltékenység és az irigység.

 
Könnyen begurulunk, és barátságtalanok vagyunk az embertársainkkal? Hamar mérgesek és tartózkodók leszünk?


Gyakran ingerülten és agresszíven viselkedünk másokkal? Hajlamosak vagyunk hamar felemelni a hangunkat? Van, amikor legszívesebben mindent ízzé - porrá törnénk? Vannak olyan napjaink, amikor bal lábbal kelünk, és utána egész álló nap igazságtalanok és utálatosak vagyunk? Gyakran bosszant a légy a falon? Olykor képletesen megpukkadunk a féltékenységtől?
Mindegyikünk ismeri az ilyen negatív érzéseket és állapotokat, még ha különböző megnyilvánulásban is. Az egyik ember például csak barátságtalan a tárasaival, míg a másik agresszivitásban még tettlegességre is ragadtatja magát. A féltékenység valakinél folytonos piszkolódásban nyilvánul meg, míg más dühödt Othellóvá válik. Minden ilyen érzésben, legyen az kifejezett vagy gyengén fejlett, egyvalami közös: a jóindulat vagy a szeretet egyaránt távol van. Az ilyen rideg állapotok különböző ideig tarthatnak: percekig, órákig, napokig – vagy egy egész életen át.
Dr. Bach a szeretet elvesztésében látta az okát minden olyan negatív érzésnek, mint a gyűlölet, irigység, a rosszakarat, a féltékenység vagy az agresszivitás. Ezek a kiváltói minden rossznak, a borzalmas és fájdalmas dolgoknak, amik állandóan történnek a világban.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

A magyal virágeszencia segítségével azonban megtanulhatjuk felismerni és leküzdeni a negatív érzéseinket, ezáltal elfoglalja helyét a szeretet, és azután képesek leszünk szeretetteljesen viselkedni embertársainkkal és környezetünkkel. 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:08 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod