Bach virágesszencia - kékgyökér (Cerato)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A kékgyökér segít meghallani és követni a „belső hangot”.
 

„Mint a víz a mélyben, olyan a tanács az ember szívében: az értelmes ember felszínre hozza.”
(Zsidó bölcsesség)

 


Gyakran kérünk tanácsot másoktól? Ha dönteni kell, sokszor bizonytalannak érezzük magunkat, és ilyenkor „vélemény-körkérdést” rendezünk: „Mit tennél a helyemben?” Könnyen hagyjuk magunkat mások véleménye által befolyásolni, hogy később megállapítsuk, a miénk lett volna a helyes? Szeretnénk egy nadrágot vásárolni, spontán módon egy kék mellett döntünk, majd az eladónő tanácsára egy zöldet veszünk. Ezután otthon a tükör előtt állunk és bosszankodunk. A kék nadrág ugyanis sokkal megfelelőbb lett volna, és ezt tulajdonképpen mi is tudtuk. Nem kevés esetben járunk így. Spontán véleményt alkotunk, de nem bízunk benne. Rengeteg megérzésünk van, hogy helyes döntéseket hozzunk, de hiányzik a magunkba vetett bizalom.. így állandóan bosszankodunk a rossz döntéseink miatt, és egyre jobban elbizonytalanodunk, de nincs bátorságunk, hogy kiálljunk a saját véleményünk mellett, és célratörően megvalósítsuk.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

Ebben nyújthat segítséget a kékgyökér Bach-virágesszencia. Szedjük össze a bátorságunkat, és adjunk egy esélyt a megérzéseinknek. Ha döntenünk kell, mindig kérdezzük meg magunkat is! Ez akkor sikerül a legjobban, ha leülünk, becsukjuk a szemünket, és elképzeljük a meghozandó döntés következményeit. Utána próbáljunk visszaemlékezni, hogyan éreztük közben magunkat. A jó érzés azt jelenti: rendben van, a rossz azt: inkább hagyjuk. A kékgyökér mindig segíteni fog bennünket. Döntésről döntésre biztosabbá válunk, és meg fogunk lepődni, milyen jó tanácsokat ad a belső hangunk.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:08 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod