Bach virágesszencia - jerikói lonc (Honeysuckle)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 


„Az életet csak visszatekintve érthetjük meg, de csak előretekintve élhetjük”
(Sören Kierkagaard)

A jerikói lonc megkönnyíti a múlttal kapcsolatos problémák  "elengedését" .


Nehezünkre esik elfelejteni a negatív élményeket? Sokszor dekoncentráltak vagyunk, mert a gondolataink vissza-visszakalandoznak a múltba? Részletesen emlékszünk a különösen szép vagy a nagyon rossz időkre, és gondolatban mindig ezekkel foglalkozunk? Az az érzésünk, hogy korábban minden sokkal jobb volt, mint ma? Vagy már nem tudunk szabadulni a kellemetlen helyzetek emlékétől? Könnyen honvágyunk támad? Hajlamosak vagyunk a töprengésre? Gyakran gondolunk emberekkel vagy helyzetekkel kapcsolatban szerzett negatív tapasztalatokra? – Persze, mindannyiunknak vannak olyan pillanatai, amikor a gondolataink a múltban járnak. Viszont ha emiatt elveszítjük a kapcsolatot a jelennel, és túl sokszor vagyunk figyelmetlenek és dekoncentráltak, akkor olyan állapotba süllyedünk, amin változtatnunk kellene. Ugyanis, ha érzéseinkkel a múltba kapaszkodunk, gátoljuk a fejlődésünket a jelenben. Minden, amit a múltban átéltünk, formált minket, és feltehetően megtanultuk a leckét; de egy idő után el kellene engednünk a velük kapcsolatos gondolatokat és emlékeket. Ha például állandóan siratom a barátaimat, akiket egy költözés miatt „veszítettem el”, nem vagyok képes újakat szerezni. Ha egyfolytában egy már meghozott döntés miatt bosszankodom, sokszor nincs erőm az új döntésekhez. Ha folyamatosan a múltban elszalasztott dolgok miatti bűntudattal gyötröm magam, akkor szétrombolom a belső nyugalmamat és az elégedettségemet.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

Az élet olyan, mint egy lépcső: csak ha elléptünk az egyik fokról, akkor léphetünk a következőre. És csak ha elengedjük az elmúlt dolgokat, akkor kezdhetünk valami újat a jelenben. A jerikói lonc virágeszencia segíthet elszakadni a múlt sokszor fájdalmas vagy negatív gondolataitól. A befogadóképességünk nyitott lehet mindenre, ami ezután fog történni velünk, képesek leszünk figyelmesen és összpontosítással élni a jelenben. 
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:07 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod