Bach virágesszencia - hanga (Heather)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A hangafű segít megérteni másokat – és törődni velük.
 

„Aki legyőzi az egoizmusát, az megszabadul a legjelentősebb akadálytól, mely minden valódi értéknek és minden boldogságnak útját állja.” (Eötvös József)

 


Nehezünkre esik egyedül lenni? Mindig szükségünk van valakire, akivel magunkról és a problémáinkról beszélhetünk? Fontos számunkra, hogy mások elismerjenek és tiszteljenek? Talán ezért beszélünk olyan gyakran a teljesítményeinkről és az érdemeinkről. Az az érzésünk, hogy mások nem hallgatnak meg minket elég figyelmesen. Előfordult már, hogy a barátok megszakítják velünk a kapcsolatot, és nem tudjuk, mi az oka? Sokszor túl kevés időnk van, hogy törődjünk másokkal?
Valószínűleg az embereknek ahhoz a csoportjához tartozunk, akik teljes figyelmet kívánnak meg másoktól, ők maguk azonban csak nagyon nehezen tudnak odafigyelni. Többnyire túlságosan el vagyunk foglalva magunkkal, ezért nem vagyunk képesek mások dolgaira elég időt szánni, érdeklődést és megértést tanúsítani. Nehezünkre is esik felismerni ezt a viselkedést, főleg bevallani magunknak! Az emberek a legritkább esetben figyelmeztetnek minket egoistának tűnő viselkedésünkre: egyszerűen visszavonulnak. Az effajta viselkedés voltaképpen segélykiáltás a törődésért és az elismerésért. Túlságosan a saját személyiségünkre figyelünk, és többnyire nincsen semmi affinitásunk a másik problémáihoz. Úgy tűnik, mintha megrekedtünk volna a gyermekből felnőtté válás folyamatában.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

A hangafű Bach-virágesszencia segíthet megtenni ezt a lépést, hogy gyerekből felnőtté váljunk. Segít felismerni és levetkőzni az önző, követelőző gyerekes viselkedésünket. Egyúttal fejlődni fog az érzékenységünk más emberek igényei iránt, és javul a képességünk, hogy érdeklődjünk utánuk és törődjünk velük. „Jutalmul” mi magunk is nem kevés törődést és elismerést kapunk. Azoknak az embereknek az életében, akik normális esetben képesek másokhoz odafordulni, éjól figyelni rájuk, szintén vannak időszakok, amikor az aktuális problémák miatt olyan állapotba kerülnek, hogy legszívesebben csak magukról és a nehézségeikről beszélnének. Ilyenkor is segíthet a hangafű Bach-virágesszencia. A belső egyensúly gyorsan helyreáll, és vissza lehet találni a helyes viselkedéshez.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:07 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod