Bach virágesszencia - ernyős madártej (Star of Betlehem)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

Az ernyős madártej akut és múltbéli fájdalmak esetén vigasztal.

„Emeled fel a tekinteted, és látni fogod a csillagokat.”
 

Fülöp-szigeteki mondás


Pillanatnyilag vigasztalásra van szükségünk, mert rossz hírt kaptunk, vagy súlyos veszteséget szenvedtünk? Testi vagy lelki megrázkódtatások gyötörnek, melyeket át kellett élnünk, például egy balesetet, egy válást vagy egy megalázó helyzetet?
Ezeket a negatív élményeket gyakran nem dolgozzuk fel, és még évek múltán is akadályozhatnak bennünket lelkileg és fizikailag is egyaránt, ami gyakran vegetatív zavarokban nyilvánul meg. Így például egy el nem siratott fájdalomnak alvászavarok, szívpanaszok vagy hajhullás lehetnek következményei. Egy megszégyenítő helyzet talán még évek múltán is gyomorfájást okoz. Egy autóbaleset után megmaradhat a leküzdhetetlen félelem, hogy újra autóba üljünk.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

Az ernyős madártej virágeszencia, melyet Bach lélekvigasztalónak is nevezett, akut helyzetekben enyhíti a fájdalmainkat és a gondjainkat, és vigasztalást nyújthat. Az ernyős madártej megkönnyíti számunkra a lelki terhek feldolgozását még akkor is, ha sok éve, olykor akár évtizedekkel ezelőtt törnétek. Így a belső gátakat is lebonthatjuk, melyek néha súlyos lelki terhek után keletkeznek. Az életenergiánk ezután újra akadálytalanul áramlik, és gyakran szinte teljesen magunktól eltűnnek a gátak okozta testi tünetek.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:05 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod