Bach virágesszencia - diófa (Walnut)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

A dió megkönnyít minden újrakezdést a szakmai és a magánéletben.

„Nincs értelme olyanokkal tanácskozni, akik egy másik utat követnek.”
 

Konfucius


Az életünkben éppen egy nagy döntés előtt állunk, például állásváltoztatás, válás a partnertől vagy elszakadás a szülői háztól. Számunkra szokatlan bizonytalanságot érzünk közben, vajon a döntésünk egyértelműen helyes-e. Amúgy sem sokat foglakozunk mások véleményével, ám hirtelen észrevesszük, hogy befolyásolhatóvá válunk efféle és hasonló megjegyzésektől; „Tényleg ott akarod hagyni ezt a szuper munkahelyet?”vagy „Mégsem teheted a szüleiddel, hogy éppen most egy másik városba költözöl.” Ettől talán annyira elbizonytalanodunk, hogy ne valósítjuk meg célkitűzéseinket, noha belül érezzük, hogy így helyes. Így aztán mégis a szülőknél maradunk, vagy nem válunk el a partnerünktől, bár egészen pontosan tudjuk, hogy mindenképpen meg kellene tennünk ezt a lépést, hogy előre lépjünk a személyes sorsunkban. Csakhogy valami visszatart. Hirtelen megjelenik a bűntudat, netán maga a félelem, hogy hibák követünk el. Az ilyesfajta helyzetekben elsősorban az érzelmek játszanak szerepet, mivel ezek a döntések többnyire a kedves szokások és a régi kapcsolatok feladását követelik meg tőlünk. Persze, egyáltalán nem egyszerű, és így a döntés fázisában bizonytalanul hajlunk ide–oda. Ezekben a pillanatokban pedig különösen fogékonyak vagyunk a külső zavaró tényezőkre, melyek még el is bizonytalanítanak.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

Olyan helyzetekben, amelyek újrakezdésre sarkalnak, dió Bach virágeszencia erősítheti a döntési képességünket. Segít, hogy újra rátaláljunk a belső biztonságunkra, és hogy meg merjük tenni a tervezett lépést, akármit is gondoljanak róla mások. Bach a dióeszenciát „link - breaker”-nek hívta, ami szó szerint kötésszakítót jelent. Ez a virágeszencia támogathat abban, hogy elszakadjunk az érzelmi kötődésektől, és megadja a szükséges önbizalmat mások zavart – vagy zavaros – befolyásával szemben. Fokozza az erőnket, hogy a magunk útját járjuk mások véleményétől és fecsegésétől függetlenül. A dió segítségével enyhíthetők a kisebb–nagyobb nehézségek is, melyeket az emberek egyes életszakaszai közötti feszültebb átmenetek hoznak magukkal. A csecsemőnek megkönnyítheti a fokozás, az iskolás gyereknek az iskolakezdés, segíthet elsimítani a serülőkor konfliktusait, enyhíti a feszültséget és a kiegyensúlyozatlanságot a klimax idején, higgadttá tehet, hogy elfogadjuk a nyugállományt.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:04 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod