Bach virágesszencia - cseresznyeszilva (Cherry Plum)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A cseresznyeszilva megkönnyíti, hogy kimutassuk az érzelmeinket, ahelyett, hogy elfojtanánk.
 

„Minden krízisben ott rejlenek nemcsak a veszélyek, hanem a lehetőségek is”.
(Martin Luther King)

 


Előfordul sokszor, hogy félünk a saját érzelmi kitöréseinktől? Hajlamosak vagyunk a hirtelen haragra vagy az önkontroll nélküli felzúdulásokra, és magunk is megijedünk a hevességtől? Félünk, hogy elveszítjük a kontrollt az érzéseink felett, és aztán rosszat teszünk magunkkal vagy másokkal? Talán úgy érezzük magunkat, mint egy kukta, mely nyomás alatt áll, és bármelyik pillanatban felrobbanhat? Vagy úgy, hogy mindjárt idegösszeroppanást kapunk? Akkor valószínűleg azokhoz az emberekhez tartozunk, akik nem tudják azonnal kinyilvánítani az érzéseiket: különösen a bosszúságot és a dühöt nyeljük sokáig. Érezzük, hogy a belső nyomás nő, és félünk, hogy az elnyomott érzések egy napon erőszakosan és rombolóan utat törhetnek maguknak – egy felduzzasztott víztömeghez hasonlóan, melynek a gátja már nem bírja a nyomást. Ilyenkor van az, hogy egy jelentéktelen dolog a rettegett dühkitöréshez vezet. Talán már gyerekkorunkban meg kellett tanulnunk elnyomni az érzéseinket. Milyen gyakran megfigyelhetjük például, hogy a hangos életörömét elnyomják a zajra érzékeny szomszédra való tekintettel. Elsősorban az erős érzelmi beállítottságú embereknél vezetnek ezek az elnyomásos mechanizmusok az érzelmek roppant felgyülemléséhez. Valószínűleg innen ered az, hogy egyszer csak belsőleg elengedik magukat, kikapcsolják az ellenőrző mechanizmusokat, és szabad utat engednek érzelmeiknek.
 

Így változhat pozitív irányba az életünk

A cseresznyeszilva segíthet felrobbantani a hasznavehetetlen érzelmi gátakat. Megtanuljuk kimutatni, vagy kibeszélni az érzéseinket úgy, ahogy pillanatnyilag érezzük, és ez igaz szexuális téren is. Nem arról van szó, hogy önuralom nélküli emberré válunk, hanem olyan emberré, aki képes az érzéseit kontrolálni – pontosan úgy, ahogy az számára helyes. Így nemcsak mi érezzük jobban magunkat, hanem a családunk is.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:04 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod