Bach virágesszencia - bohócvirág (Mimulus)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A sárga bohócvirág segít az egészségért való aggódás vagy a vizsgák előtti félelem esetén.

 Az öröm és a félelem nagyítóüveg.
(Flamand közmondás)


Mi is azokhoz az emberekhez tartozunk, akik minden alkalommal félnek a fogorvostól, rettegnek a vihartól, vagy már sokkal a vizsga előtt borzasztó remegést éreznek a hasukban? Talán a jövőtől, öregedéstől, a betegségtől is félünk. Vagy más félelmeink vannak, melyeket pontosan le tudunk írni. Így tehát azokhoz is tartozunk, akik számára Dr. Bach a sárga bohócvirágot felfedezte. A sárga bohócvirág-félelmeknél mindig a személyünkről van szó. Vagy attól félünk, hogy történik valami, ami testi vagy lelki sérülést okozhat, például a fogorvosi kezelés vagy az elválás egy hozzánk közel álló embertől. Attól is félhetünk, hogy csődöt mondunk, például vizsgákon vagy nyilvános beszéden. Mindegy, hogy a sárga bohócvirág-félelem mely aspektusa áll előtérben, végül is a szenvedéstől félünk, és kevés a bizalmunk, hogy minden pozitívan fog alakulni számunkra. A múltunkban többnyire negatív helyzeteket éltünk meg, és most félünk, hogy mindez megismétlődik. Nagy szerepet játszik ebben az a tény, hogy inkább a negatívumot tartjuk lehetségesnek ahelyett, hogy pozitív, optimista beállítottsággal néznénk a jövőbe, és megszabadulnánk a múlt béklyóitól.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

A sárga bohócvirág segíthet legyőzni a félelmeinket, hogy higgadtan és bátran vállaljunk minden kihívást. A foghúzásennek ellenére persze nem lesz örömünnep, minden veszteség természetesen bánatot és fájdalmat okoz, de jobban tudjuk fogadni a dolgokat, és megfelelő pillanatban helyesen tudunk reagálni rájuk. 
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 14., péntek idő 13:03 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod