Bach virágesszencia - békaliliom (Water Violet)
Kiszerelés: 10 ml    
1 760 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

A békaliliom jobb kapscsolatot tesz lehetővé másokkal.

„Rendelkezz kiváló előnyökkel – ha hiányzik belőled az alázat, nem lehetsz teljes.”
 

Zsidó bölcsesség


Néha magányosnak érezzük magunkat, miközben egy baráti társaság kellős közepén állunk. Nehezünkre este gyorsan kapcsolatot teremteni másokkal, mert inkább tartózkodóak és távolságtartók vagyunk. S ekkor a problémánkat legszívesebben egyedül oldjuk meg anélkül, hogy nagy felhajtást csinálnánk belőle. Lehetőleg el is utasítjuk, hogy mások dolgába beleavatkozzunk.
Ilyenkor valószínűleg azokhoz az emberekhez tartozunk, akik sokszor kősziklaként állnak a hullámverésben, nyugodtan, megfontoltan és belül érintetlenül, sokszor közönyösen a gyakran túlságosan is az emberei konfliktusok közepette, ami körülveszi őket. Senki sem hiszi, hogy nekik is vannak gondjaik és problémáik, mert semmit sem mutatunk ezekből kifelé. Mások szemében erősnek, olykor kissé hűvösnek megközelíthetetlennek tűnünk. Ebben gyakran a büszkeségünk és a fölényünk rejtett érzése jut kifejezésre, mely rendkívüli adottságot vagy teljesítmények miatt fejlődhet ki vagy/és egy gazdag és előkelő szülői ház következményeiképpen. Ebben rejlik néhány békaliliom típus problémája, ha történetesen jogos büszkeségből az arrogancia és a fölényesség érzése alakul ki. Egyik vagy másik ember talán elfelejti, hogy a teljesítményei az örökölt adottság vagy nem mindennapi előnyök miatt voltak lehetségesek. Ezekért az ajándékokért hálásnak kellene lennünk. Természetesen örülhetünk, és büszkék is lehetünk mindarra, amire erre az alapra felépítettünk. Csakhogy nincs jogunk másokkal – akiknek nem volt ilyen jó helyzetük az indulásnál – pimaszul, arrogánsan vagy fölényesen viselkedni.
 

Így változhat pozitív irányban az életünk

A békaliliom Bach-virágeszencia segíthet, hogy a büszkeségünket az egészséges szintre állítsuk be, illetve a megfelelő mértékre csökkentsük. Megtanulhatjuk kezelni rejtett és szupertitkos fölényérzésünket, és tudomásul vesszük, hogy a sorsunkért hálásnak és alázatosnak kell lennünk. A békaliliom segít feladni nagyon-nagyon tartózkodó belső mivoltunkat. Így könnyebben tudunk megközelíteni másokat, és kevésbé fogjuk érezni, hogy elszigeteltük magunkat az emberektől, a társaságtól.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. október 13., csütörtök idő 17:13 ebben a kategóriában: Bach virágterápia. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod