Az anticellulit kezelések sikere

Az aromaterápia és az alga együttes alkalmazása kiváló méregtelenítő kúra. A japánok évszázadok óta hínáros iszappal kezelik a narancsbőrt illetve az egyéb kiebb bőrproblémákat.

 

 


 Havonta egyszer-kétszer érdemes meleg, holt-tengeri sós vagy szódabikarbónás fürdőt venni. Ilyenkor ügyelni kell az intim területek kémhatásának helyreállítására, savas kémhatású mosakodószerrel. Fürdés után használjunk anticellulit krémet, a szív felé haladva, zárt ököllel átnyomkodva, majd ujjbeggyel végigmorzsolgatva a problémás területeket.

A szakszerűen végzett nyirokmasszázs a nyirokrendszer működését serkentve, gyorsítja a szervezetből a salak- és méreganyagok, valamint a lebontott zsírok távozását.

A vákumterápia során a köpölyözéshez hasonlóan üvegharanggal szippantják ki a szervezetből a salakanyagokat. Az egyszerű vákumterápiát nagyon gyakran együtt alkalmazzák egy elektronikus görgős szerkezettel, amely rugalmassá és simává teszi a bőrt.

A kontúrfáslizás során speciális módszerrel, mélytengeri iszapba áztatott fáslit tekernek a problémás területre, majd a vendéget műanyagruhába öltöztetve kb. egy órán át „dunsztolják”. Hatására csökkennek a körméretek, a bőr feszesebbé, simábbá válik.


Az algás kezelésnél a testre folyékony állapotban fölkent alga rövid időn belül rugalmas, gumiszerű réteget képez, majd speciális „szaunaként” feszesíti a bőrt. Az alapkezelés kiegészíthető elektromos iontoforézissal és izomstimulációval. Ebben az esetben a hason, a combon, a fenéken kívül a kart és a mellet is bekenik speciális krémekkel, majd befedik gézlapokkal. Tetejére algával és vízzel elkevert termikus gyógyiszap kerül, mely egyenletes meleget biztosít, és kiváló elektromos vezetőként működteti a fölhelyezett elektródákat.

Az ultrahangos kezeléssel az adott bőrfelület részecskéi átveszik a rezgést, fokozott hőtermelésbe kezdenek. Ezáltal felgyorsul a sejtek anyagcseréje, a lebontott zsírok és méreganyagok mielőbb a nyirokrendszerbe jutnak és távozásra kényszerülnek. A szív- és érrendszeri zavarok, reumás, daganatos megbetegedések esetén nem javasolt!
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2011. december 07., szerda idő 18:06 ebben a kategóriában: Testünk egészsége. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod