Állatgyógyászati termékek

  Webáruház »
HAPPY PET GUARD POROZÓSZER KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE
Kiszerelés: 150 g    
3 165 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Kedvenced bárhol összeszedhet élősködőket, amik fertőzéseket okozhatnak számára. Nem csak sétáltatás közben, de a kertben is veszély leselkedik rá. Ezért nagyon fontos, hogy gondoskodj a megfelelő védelemről. A HAPPY PET GUARD kutyák és macskák számára egyaránt alkalmazható bolha és kullancsriasztó porozószer megóvja kedvencedet. Termék részletes jellemzői »
GARUDA CALOZ POR ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 300 g    
1 910 Ft
Ideiglenes készlethiány!
A CALOZ egy kalciumból, foszforból, B12- és D3-vitaminból és háromféle gyógynövénybőltudományos alapon összeállított gyógyhatású készítmény, mely rendszeresen alkalmazva az összetevők szinergikus hatásánál fogva kutyáknál hozzájárul az erős csontok és fogak, és a jó testfelépítés kialakulásához. Az elegendő mennyiségű kalcium és a foszfor nélkülözhetetlen a csontok egészséges fejlődéséhez, megerősödéséhez, kedvenceink jó testfelépítésének kialakulásához. Sok esetben szembesülhetünk azonban azzal a ténnyel, hogy bár az egészséges csontfejlődéshez elegendő mennyiségű ásványi anyagot biztosítunk kedvencüknek, mégsem érjük el a kívánt hatást. Ennek legfőbb oka az, hogy kedvencünk szervezete nem minden esetben képes megfelelően beépíteni, hasznosítani ezeket az ásványi anyagokat. A CALOZ kalcium- és foszfor-kiegészítő éppen erre a problémára kínál hatékony és egyben természetes megoldást. Az ásványi anyagokhoz adott háromféle gyógynövény (Achyranthes aspera, Cissus quadrangularis, Uraria picta) és a vitaminok szinergikus hatásuk révén elősegítik a növekedéshez, a csontok megerősödéséhez szükséges ásványi anyagok felszívódását, jobb hasznosulását. Alkalmazása különösen javallott kölyköknek, vemhes, szoptatós anyaállatoknak, valamint nagy fizikai igénybevételnek kitett állatoknak. Használati előnyök: Hozzájárul a kutyák csontjainak, fogainak egészséges fejlődéséhez, megerősödéshez. Támogatja az erős, jó testfelépítés kialakulását. Hozzájárul a kalcium- és foszforhiány okozta tünetek csökkentéséhez. A jó íz biztosítja, hogy az állatok szívesen fogyasztják a terméket. Könnyű adagolás az ételbe keverve. Kizárólag természetes alapanyagokból készül. Környezet- és állatbarát készítmény. Célállatfaj: kutya. Adagolása: - kölyköknek és kistestű fajtáknak: 5-10 g (1-2 mérőkanálnyi) - nagytestű fajtáknak: 10-20 g (2-4 mérőkanálnyi) a táplálékba keverve, naponta egyszer folyamatosan adagolható. A megfelelő adagolást a dobozban elhelyezett speciális mérőkanál segíti. Termék részletes jellemzői »
GARUDA NEW CHARM GÉL ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 25 g    
1 365 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Gyógynövényes gél hámsérülések helyi kiegészítő kezelésére a gyors sebgyógyulásért A bőr rendkívül fontos testszövet – érzékeny kommunikációs rendszer, amely folyamatos kapcsolatban van a külvilággal; egyben védőréteg annak káros hatásaival szemben. Sérülése, károsodása esetén azonban nyitott kaput jelent a kórokozóknak szervezet egésze felé. A kezeletlen, vagy rosszul kezelt bőrsérülésekkel bejutott kórokozók azután további, akár súlyos megbetegedések okozói is lehetnek. A NEWCHARM egy rendkívül hatékony, gél formátumú készítmény, amely természetes módon segíti a legkülönbözőbb eredetű (szúrt, vágott, horzsolt, harapott, tépett, égetett, forrázott, műtéti, gennyedző, ekcémás, stb.) bőrsérülések, bőrbántalmak kezelését kutyánál és macskánál. Viszketést, irritációt csökkentő, sebgyógyulást segítő hatású. A NEWCHARM gyors és tiszta sebgyógyulást eredményez. Gyulladást- és viszketést csökkentő hatásával csökkenti annak lehetőségét, hogy az állat újra és újra kirágja a gyógyuló sebet. Speciális gél formátumának köszönhetően minden hőmérsékleten könnyen felvihető és gyorsan beszívódik. Használati előnyök: Antibiotikumot vagy más szintetikus anyagot nem tartalmaz. Nincs meg a rezisztencia kialakulásának veszélye, így hosszú távon is hatékonyan alkalmazható. Kizárólag természetes összetevőkből készül, ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható. Környezet- és állatbarát készítmény. Gyors hatású, gazdaságos. Könnyen felszívódik, kényelmesen alkalmazható. Adagolás, alkalmazás: Tisztítsa meg, majd naponta egyszer (vagy az állatorvos utasítása szerint többször) megfelelő mennyiségű géllel kenje be az érintett bőrfelületet a teljes gyógyulásig. Célállatfajok: kutya, macska. Termék részletes jellemzői »
HAPPY PET GUARD NYAKÖRV MACSKÁK RÉSZÉRE
Kiszerelés: 1 db    
1 519 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A macska testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására. A nyakörvet rögzíteni kell a macska nyaka köré. A nyakörv a felhelyezéstől fejti ki a hatását, ami 3 hónap. Cserélje a nyakörvet 3 havonta. Kizárólag külső használatra. 35 cm hosszú, 9 mm széles Termék részletes jellemzői »
HAPPY PET GUARD SPOT-ON KUTYÁK RÉSZÉRE
Kiszerelés: 3 db    
3 440 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Bolha- és kullancsriasztó spot-on kutyák részére. Tartalma: 3×5 ml Termék részletes jellemzői »
HAPPY PET GUARD NYAKÖRV KUTYÁK RÉSZÉRE
Kiszerelés: 1 db    
1 655 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
A kutya testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására. A nyakörvet rögzíteni kell a kutya nyaka köré. A nyakörv a felhelyezéstől fejti ki a hatását, ami 3 hónap. Cserélje a nyakörvet 3 havonta. Kizárólag külső használatra. 60 cm hosszú, 9 mm széles Termék részletes jellemzői »
HAPPY PET GUARD SPOT-ON MACSKÁK RÉSZÉRE
Kiszerelés: 3 db    
3 165 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
HAPPY PET GUARD SAMPON KUTYÁK RÉSZÉRE
Kiszerelés: 200 ml    
1 425 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Bolha- és kullancsriasztó sampon kutyák részére - Biztonságos és hatékony Felhasználási terület: a kutya testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására használható sampon. Kizárólag külső használatra alkalmas. Használati utasítás: nedvesítse meg langyos vízzel a kutya szőrét, majd a HappyPet Guard bolha- és kullancsriasztó sampon flakonjának megnyomásával juttassa ki az állat testméretének megfelelő mennyiségű sampont a kutya hátára. Dörzsölje be a sampont az állat teljes testfelületén a bőrébe, szőrzetébe, ügyelve arra, hogy az ne kerüljön az állat szemébe vagy a száj nyálkahártyájára. Hagyja hatni a sampont 5 percig, majd tiszta vízzel alaposan öblítse le az állatot. Ismételje meg a műveletet, ha továbbra is láthatóak a kutyán bolhák vagy kullancsok. Heti 1 alkalomnál gyakrabban ne alkalmazza. Ne használja a terméket 2 hónaposnál fiatalabb kölykök, vemhes valamint beteg, illetve lábadozó vagy lázas állatokon. Termék részletes jellemzői »
GALAKTÍV BIO ÁLLAT EGÉSZSÉGÜGYI BOLHA ÉS KULLANCSRIASZTÓ OLDAT-ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 30 ml    
2 355 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Termék részletes jellemzői »
GARUDA LOAMGLO KUTYASAMPON ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 180 ml    
1 919 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Gyógynövényes sampon-koncentrátum kutyák részére az egészségesen ragyogó szőrzetért A kutyák bőre rendkívül érzékeny lehet a különféle fertőzésekkel, betegségekkel szemben, ezért különleges kezelésre van szüksége. A LOAMGLO, ez a pH-semleges, gyógynövényalapú sampon-koncentrátum tudományosan meghatározott recept szerint természetes és biztonságos, dermatológiailag bevizsgált összetevőkből készül. Növényi olajai bőrbarátak, elősegítik a bőr higiéniájának fenntartását, csillogóvá, fényessé teszik a szőrzetet. A kiváló tisztító hatás mellett gyógynövényi összetételének köszönhetően jó hatással lehet a beteg bőrre is. Szép fényt, és hosszan tartó friss illatot biztosít a szőrzetnek. Nem szárítja ki a bőrt és a szőrzetet. Kellemes, természetes illata üdítő élményt nyújt a használat során. A LOAMGLO koncentrált hatóanyagtartalmának köszönhetően nagyon gazdaságos, hosszú ideig elegendő. Adagolás, alkalmazás: Vizezze be testmeleg vízzel a kutyát, vigye fel a szükséges mennyiségű sampont, és masszírozza be alaposan a szőrzetbe. Vigyázzon, hogy a hab szembe, szájba, fülbe ne kerüljön. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le. Törölje szárazra az állatot. Használati előnyök: Kizárólag természetes alapanyagokból készül. Környezet- és bőrbarát készítmény. Beteg bőrre is alkalmazható. Sűrű, gazdaságos koncentrátum, mely hosszú időre elég. Célállatfaj: kutya. Termék részletes jellemzői »
HAPPY PET BOLHAIRTÓ AEROSZOL
Kiszerelés: 300 ml    
1 260 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Zárt térben különböző felületek kezelésére felhasználható bolhairtó aeroszol, amely erősebb bolhafertőzöttség esetén is hatásos. A készítmény kombinált hatóanyag-tartalma azon túl, hogy hatásosan és gyorsan elpusztítja a már kifejlett bolhákat, a környezetben láthatatlanul jelenlévő peték és lárvák kifejlett bolhává alakulását is meggátolja, ezért akár 6 hónapos hatástartósságot biztosít. Háziállatok közvetlen kezelésére nem használható. Termék részletes jellemzői »
GARUDA ZEROKEET OLDAT ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 100 ml    
1 655 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Alkalmazása javasolt kiegészítő kezelésként kutyák külső élősködőktől való megtisztítására, illetve a szőrzet és a bőr egészséges állapotának helyreállítására! Figyelmeztetés: A készítmény foltot hagyhat a textíliákon, valamint a világos színű kutyák bundáját is átmenetileg elszínezheti. A kezelést követően lemosó fürdetés javasolt! Termék részletes jellemzői »
GARUDA OTOSAF FÜLCSEPP ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 10 ml    
1 575 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Alkalmazása javallott: fültisztításra, a túlzott mennyiségű fülzsír feloldására, könnyebb eltávolítására, fülgyulladások kiegészítő kezelésére. Termék részletes jellemzői »
GARUDA VITACHARM FOLYADÉK ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 100 ml    
1 885 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Alkalmazása javasolt: a kutyák szőrzetének és bőrének belülről, mikrotápanyagokkal történő kiegészítő kezelésére, erősítésére, gyenge, fénytelen szőrzet, túlzott mennyiségű szőrhullás, kopasz foltok esetén a szép, egészséges, dús szőrzet elérése érdekében! Termék részletes jellemzői »
GARUDA LIVJIVAN CSEPPEK ÁLLATGYÓGYÁSZAT
Kiszerelés: 30 ml    
1 929 Ft
Ideiglenes készlethiány!
Alkalmazása javallott: étvágytalanság, rendszertelen étvágy, akut vagy krónikus májműködési zavarok, anyagcserezavarok alkalmával, illetve kimerültség, általános legyengültség, betegség utáni lábadozás, fénytelen szőrzet esetén, vemhességi és szoptatási periódus alatt, antibiotikum- és más gyógyszeres kezelések után a máj védelmére, az anyagcsere normális működésének helyreállítására, a szervezet méregtelenítésének céljából! Vitalitásfokozó, általános erősítő hatású! Termék részletes jellemzői »