Alga készítmények

  Webáruház »
Alga-Max kapszula
Kiszerelés: 60 db    
3 279 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az algát Japánban táplálkozáskor köretként használják évszázadok óta. Az alga tökéletes összetételű tápanyag, több szerves, szívódó vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint más élelmiszer.   Termék részletes jellemzői »
Alg-Börje alga tabletta 120 db
Kiszerelés: 120 db    
3 484 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az Északi jeges-tengeri algák természetes egyensúlyban tartalmazzák a mindenki számára értékes, könnyen felszívódó ásványi anyagokat, nyomelemeket, 20 féle aminósavat, és vitaminokat. Természetes magas jód tartalma segít a pajzsmirigy működését. Védi az érrendszert, idegrendszert támogató, lassítja az öregedést. Az immunrendszert erősíti, savközömbösítő (lúgosít), élénkíti és regenerálja a sejtanyagcserét, ézért daganatos betegségek esetén is ajánlott.   Termék részletes jellemzői »
Alg-Börje alga tabletta ASCO 120 db
Kiszerelés: 120 db    
3 484 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Makroalga: Ascophyllum nodusum (barna alga) az Északi Jeges-tenger kincse kivételes összetételű, mindenki számára természetes egyensúlyban, könnyen felszívódó formában tartalmazzák az értékes ásványi anyagokat, a nyomelemek teljes spektrumát. 20 féle létfontosságú aminósavat, vitaminokat. Kiemelkedő a jódtartalma. A jód táplálja a pajzsmirigyet, védi az érrendszert, az agy, az idegrendszer és az immunrendszer működését támogatja. Élénkíti a sejtanyagcserét, segíti a nehézfém kiürülését, tisztító hatású. Az őssejtmegújulást támogatja, nőveli az élettartamot és javítja az életminőséget. Termék részletes jellemzői »
Alg-Börje Szárított alga (durvára őrölt)
Mennyiség: 500 gramm
6 254 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
100 %Ascophyllum nodosum - Izlandi makróalgát tartalmaz A makróalga természetes egyensúlyban tartalmazza a mindenki számára értékes, könnyen felszívódó ásványi anyagokat, nyomelemeket, 20 féle aminósavat és vitaminokat, kiemelkedő a jódtartalma. Természetes, magas jódtartalma segíti a pajzsmirigy működését. Védi az érrendszert, idegrendszeri támogató, lassítja az öregedést. Az immunrendszert erősíti, savközömbösítő (lúgosít), élénkíti és regenerálja a sejtanyagcserét. Termék részletes jellemzői »
Algine Plus tabletta
Kiszerelés: 150 db    
3 538 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Az Algine Plus a valaha előállított leggazdagabb tengeri alga táplálék-kiegészítő. Természetes kalciumot és foszfort is tartalmaz, hogy elősegítse a szervezet pH-egyensúlyának fenntartását.   Termék részletes jellemzői »
Arkocaps tengeri alga kapszula
Kiszerelés: 45 db    
1 608 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  Gazdag növényi proteinekben, alacsony a kalória- és a zsírtartalma, valamint egy olyan nem emészthető nyák anyagot is tartalmaz, amely vizzel érintkezve megduzzad a gyomorban, és ily módon csökkenti az éhségérzetet. Az alga éppen azért alacsony kalóriás diétákhoz javasolt az étvágy csökkentésére, elősegíti a súlycsökkenést, miközben a szervezet hozzájut az összes alapvető és szükséges tápanyaghoz, amelyek a kiegyensúlyozott és egészséges élethez szükségesek. Termék részletes jellemzői »
Bio Chlorella alga por 200g
Mennyiség: 125 gramm
9 676 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
Az alga a klorofillon kívül jelentős mértékű növényi fehérjét tartalmaz. Megtalálhatunk benne továbbá minden aminosavat, fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket (magnézium, kálium, kalcium, vas, jód, mangán, cink) és vitaminokat (B, C és E). Fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étkezések közötti éhségérzetet.   Termék részletes jellemzői »
Bio Spirulina alga por 200g
Mennyiség: 125 gramm
7 612 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  A spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését. Nevét spirál alakjáról kapta. Mérete kb. 100-szor nagyobb a többi algáénál, sejtje gyakran szabad szemmel is látható. A chlorellához hasonlóan nagyon magas a növényi fehérje tartalma (akár 60-65% is lehet). Ezek komplett fehérjék, ami azt jelenti, hogy biztosítják mind a 8 esszenciális aminosavat, a megfelelő arányban. A legtöbb növényi eredetű fehérje nem komplett fehérje, mert 1 vagy több aminosav nem található meg bennük. További előny, hogy a spirulina ezeket az aminosavakat könnyen emészthető formában nyújtja számunkra, így azok nem vesznek kárba az emésztés során. Vitaminokban (A, B és E), aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben (kálium, kalcium, magnézium, cink, foszfor, mangán, vas és szelén) és enzimekben gazdag, immunrendszerünk nagyszerű segítője. A vitaminok közül a B12 is megtalálható benne, melyet a növényi eredetű ételek közül csak nagyon kevés tartalmaz, így a vegetáriánusoknak ideális táplálék. Termék részletes jellemzői »
Biyo Product barnaalga tabletta
Mennyiség: 30 gramm
1 376 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap
  A Barnaalga tabletta szerves kötésben levő, természetes eredetű jódot tartalmaz, mely a szervezet számára jól hasznosul. A jód az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen mikroelem. A jód a pajzsmirigy hormonok fontos alkotórésze, részt vesz az anyagcsere szabályozásában, befolyásolja a növekedést, az idegrendszer működését és közvetve hat a vérkeringésre is. A jód hiánya a pajzsmirigy betegségéhez, golyva kialakulásához vezethet. Termék részletes jellemzői »