Biyo Product barnaalga tabletta
Mennyiség: 30 gramm
1 376 Ft
db
Várható kiszállítás 2-5 nap

 

A Barnaalga tabletta szerves kötésben levő, természetes eredetű jódot tartalmaz, mely a szervezet számára jól hasznosul. A jód az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen mikroelem. A jód a pajzsmirigy hormonok fontos alkotórésze, részt vesz az anyagcsere szabályozásában, befolyásolja a növekedést, az idegrendszer működését és közvetve hat a vérkeringésre is. A jód hiánya a pajzsmirigy betegségéhez, golyva kialakulásához vezethet.

Felhasználási javaslat: 2 x 1 tabletta étkezések előtt.

A jód legfontosabb forrása az ivóvíz, mely hazánkban, az ország dél-keleti részét kivéve nem tartalmaz megfelelő mennyiségű jódot, ezért szervezetünk egészséges működése érdekében ezt az ország minden más helyén pótolni szükséges. A jódozott konyhasó nem jó megoldás a jód pótlására, mert a jód mellett sok nátriumot is beviszünk szervezetünkbe, mely egyértelműen kedvezőtlen.

A Barnaalga tabletta, mint a neve is mutatja, tengeri barnaalga kivonatot tartalmaz, melyben a jód szerves kötésben felszívódó, természetes formában van jelen és a jód mellett még sok egyéb fontos mikro tápanyagot is tartalmaz, melyet a barnaalga élete során szervezetébe beépített. A szerves jód a fogyókúrák hatékonyságát is jelentősen javítja.

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2012. január 24., kedd idő 18:05 ebben a kategóriában: Táplálékkiegészítők, vitaminok. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod