Alen étrendkiegészítő por
Mennyiség: 1000 gramm
Ideiglenes készlethiány!

 

Természetesen biológiai összetevõkbõl tudományosan létrehozott tápanyag, amely élettani hatását tekintve kiemelkedõ balforgású molekulaegységeket (pl. aminosavakat) tartalmaz. Folyamatos fogyasztása az egészség megõrzésének és az egészség visszaszerzésének új dimenzióját nyitja meg, biztosítja sok billió sejtünk kiegyenlített tápanyag egyensúlyát.

Az Alent szigorúan ellenõrzött biológiai termesztésbõl származó gabonafajtákból, zöldségekbõl, vörös és barna tengeri algákból alkották meg. Az Alent sejtszinten képes szervezetünket támogatni, úgy, hogy eközben sejtjeink revitalizációs folyamatához is jelentõsen hozzájárul. Hasznos alapanyagait kíméletes eljárás során úgy képesek koncentrálni, hogy biológiai alaptulajdonságukat, az élõ sejtekhez való hasonlóságukat (balra forgató molekulák) megtartják. A módszer eredményeképpen olyan egyedülálló szer jön létre, amely viszonylag kis tömegben (1 evõkanál) is hatékony tápanyag ellátást biztosít. Az Alen olyan nagy energiájú tápanyag koncentrátum, amely a szervezet számára nélkülözhetetlen, létfontosságú anyagokat tartalmaz. Az eljárás során finom porrá õrlik a hatóanyagok koncentrátumot, így folyadékba öntve könnyen oldódik. Fontos, hogy az Alenben lévõ anyagok hosszú távon is 100 %-os mértékben megõrizzék minõségüket. Ennek érdekében a Vargas házaspár egy újabb szabadalmat dolgozott ki. Védõréteggel látják el a finom porszemeket, amely nem csak a biológiai értékek stabilan tartását biztosítja, hanem az emésztési folyamat során védi a sejtépítõ elemeket az agresszív gyomorsav hatásaitól is. Ezt az eredményt a tudósok egy kiváló rostanyag az u.n. dehidrált cellulóz alkalmazásával érték el. Fejlesztésük eredményeképpen az elkészítést követõen további 3,5 évig stabil marad anélkül, hogy bármiféle mesterséges tartósító anyagot tartalmazna.

Több tízezer fogyasztó tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy Vargas professzorék 20 éves, kitartó kutatása eredményeképpen egy olyan új, természetes táplálék koncentrátum áll rendelkezésünkre, amely helyreállítja szervezetünk optimális tápanyagegyensúlyát. Teli hassal éhezünk hangoztatják tudósaink, mivel az elfogyasztott táplálékoknak csak töredéke hasznosítható (12 %), a fennmaradó 88 % haszontalan szervezetünk számára. Akkor miért kellene azt elfogyasztanunk?

Naponta kétszer (egy-egy kanállal) fogyasztott Alen minden olyan életfontosságú tápanyaggal ellát, amelyet a rendszeresen magunkhoz vett megszokott táplálékaink nem biztosítanak. Ezek a tápanyagok még soha ilyen hatékony és koncentrált formában nem álltak rendelkezésünkre. Az Alen rendszeres fogyasztása garantálja, hogy sejtjeink regenerálódjanak, újjászülessenek és ezáltal egész testünk tökéletesen mûködjön. Garantáltan nem tartalmaz génmanipulált adalékanyagokat.

Az Alen szedése mellett csökkenthetjük testsúlyunkat a rossz diéták romboló hatása nélkül.
Az Ön szervezete még sohasem kapott ennyire koncentrált és hatékony sejttáplálékot.
Az Alen segítségével mostantól aktívan befolyásolhatja egészségét.
Sejtjeink egészsége életminõségünk alapköve.

Fogyasztása ajánlott:
A kezdõ adag felnõttek számára egy zacskó Alen (15 gramm)reggeli elõtt. A negyedik nap után ajánlott délután is elfogyasztani egy adagot 4 óra körül.
Gyermekek számára 15 gramm az ajánlott napi mennyiség, reggeli elõtt fogyasztva.
Felhasználás:
Egy tasak Alent (15 gramm) keverjünk össze gyümölcslével, vízzel, tejjel, vagy más diétás itallal, nem szabad fõzni. Elkészítés után azonnal el kell fogyasztani.
Figyelmeztetés:
Tengeri algákra érzékeny emberekben allergiás reakciót válthat ki.
 

Cimke:  Bejegyzés közzétéve ekkor 2012. január 24., kedd idő 07:13 ebben a kategóriában: Táplálékkiegészítők, vitaminok. Trackback kikapcsolva.

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá te is!

  Neved (beceneved) (*)
  E-mail (nem publikáljuk) (*)
  Weblapod (ha van)
  Hozzászólásod